FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bhsport
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bhsport » 16 mar 2017, 13:25

Virtu4l je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Ne znam fakat, moguce je i ne ulazim u to. Ako je vec nezadovoljan trebalo se razici na zimu da nadje klub gdje ce biti zadovoljan. Svima dobro. Bekric ce uvijek biti rado vidjen na Grbavici i mozda moze nekad i raditi u klubu.
Slazem se za pojacanja u veznom redu, definitivno nam trebaju, fali nam brzine tu prije svega.
Ovo je sasvim prihvatljiva situacija sa Bekrićem, ukoliko ga baš ne pogađa to što sjedi na klupi. On treba Želji, ali trenutno igraju bolji od njega, ako mu je to sasvim jasno onda ne vidim problem. Igrao je sasvim dovoljno, a rijetko kad je bio prevaga na terenu.

Bekrić je Željovac od glave do pete, omladinci mogu puno toga naučiti od njega i sigurno će imati opciju da ostane.

Što se tiče pojačanja u veznom redu, Zeba, Blagojević, Bekrić, Hasanović, Žerić, Marković, Radinović, to je ono čime raspolažemo i po meni bi najbolje pojačanje bilo to da Radinović počne igrati dobro u kontinuitetu. Taj momak ima šlifa, zna igrati lopte i malo mu nedostaje da bude onaj pravi. To je Slavkov posao. Isto to važi i za Žerića koji će za par dana napuniti 19 godina i moramo znati na čemu smo sa njim.
Da za nas jeste, ali ova indolencija u tim minutama nikako ne ide uz Samira Bekrica.
Na ljeto ga treba pustiti da ide i rastati se cestito. On treba iskoristiti maksimalno ovu polsezonu i oprostitti se u stilu sa titulom.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 16 mar 2017, 14:52

Egzircir je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Primanje lopte kod svih igraca je katastrofa.
Nije ti palo na um da je teren odron i da ti treba asprin da je smiriš?

Ne tražite mane, odlična utakmica, Zakarić out, Musa in, Bekrića otjerati skroz i naći nekog juniora koji će muda svoja ostaviti na terenu.

Odlično bilo.
Šta ima teren s primanjem lopte na prsa? Prati malo temu nemoj uletiti ko s marsa. Niko nije trazio mane jer napisao bi post dug do sutra.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 16 mar 2017, 15:53

Nije gotova ni ova sezona a vec o remontu. Od instant rezultata nema nista, a nasi to nece da shvate. Kakav ba remont pred evropu, pisi da se plasiras i da napokon igramo na Grbavici i naravno ispadamo.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Welbeck
Kontakt:

Post Postao/la Welbeck » 16 mar 2017, 17:15

Do kad Uglješa ima ugovor ?
Bas sve Ti dajemo, i opet malo koliko Te volimo !

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 16 mar 2017, 17:19

Welbeck je napisao/la:Do kad Uglješa ima ugovor ?
2019.
Ako nastavi igrati kao protiv Radnika, taman se na vrijeme opametio jer bi nam bio strasno pojacanje plus bi mogli racunati na dobar transfer.
Naravno, u slucaju da ne nastavi biti bolikura.c kakav jeste jer moze postati vrhunski fudbaler.
On ako nece, nece mu pomoci deset Petrovica. Sve je do njega.
Životni saputnik! 1921

Welbeck
Kontakt:

Post Postao/la Welbeck » 16 mar 2017, 17:31

Eisenbahner1921 je napisao/la:
Welbeck je napisao/la:Do kad Uglješa ima ugovor ?
2019.
Ako nastavi igrati kao protiv Radnika, taman se na vrijeme opametio jer bi nam bio strasno pojacanje plus bi mogli racunati na dobar transfer.
Naravno, u slucaju da ne nastavi biti bolikura.c kakav jeste jer moze postati vrhunski fudbaler.
On ako nece, nece mu pomoci deset Petrovica. Sve je do njega.
100% ! Decko je doktor 1/1, ima sve predispozicije da ostavi dubok trag u Želji, ali sto kazes sve je do njega, i bojim se da Slavko nece tolerisati nezalaganje, pogotovo na treninzima, hajde Uglješa zapni Tita ti :opaopa:
Bas sve Ti dajemo, i opet malo koliko Te volimo !

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 16 mar 2017, 17:35

Ugljesa ako ovako nastavi da igra mislim da ce otici za milion ipo, igracina. Evropa nije vidjela takvog talenta :mrgreen:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 16 mar 2017, 17:40

amazon je napisao/la:Ugljesa ako ovako nastavi da igra mislim da ce otici za milion ipo, igracina. Evropa nije vidjela takvog talenta :mrgreen:
Ne znas ti uopste kako on izgleda, a ne sta drugo. Zamisli objasnjavati nesto frajeru koji je prizivao poraz kad smo igrali protiv Zrinjskog. :lol:
Kako ono rece: "Trebaju igraci namjerno izgubiti da se otjera Uprava.", a oni zbog Uprave skocise pa demolirase ekipu koja do tad na svom terenu 60 utakmica izgubila nije.. E jesu te tad prikopcali na aparate igraci. :lol:
Životni saputnik! 1921

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 16 mar 2017, 17:53

Slike na facebooku za svrsavanja. Tribina ce biti spektakularna. Problem ce predstavljati kad nas se skupi 5.000 na cetiri tribine. Izgledat ce stadion prazan.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 16 mar 2017, 18:06

Bice stadion vrh. Posebno ako se bude igrala evropa. A tribina ispred imam osjecaja da ce biti isto extra.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 16 mar 2017, 18:19

amazon je napisao/la:Bice stadion vrh. Posebno ako se bude igrala evropa. A tribina ispred imam osjecaja da ce biti isto extra.
Evropa nije upitna, pitanje je samo Evropa liga ili Liga prvaka. Radi titule bih volio Liga prvaka, a Evrope ko Evrope bih volio Evropa ligu.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 16 mar 2017, 18:58

Idemoplavi je napisao/la:Željo juče onakav kakav i treba da bude i zbog čega ljudi dolaze na stadion. Jedna mala kritika da se mora popraviti realizacija jer neces se uvijek dovesti u situaciju da npravis deset sansi protivniku. Ono sto sam ja primjetio u ovih nekoliko utakmica Radnika, da je ovaj Radnik za nekoliko podioka ipak ofanzivniji od onih prije nekoliko godina. Utamica sad u subotu ce biti po meni tvrđa i ne treba da nas opusti jučerašnja partija. Bit ce ŽELJO opet šampion opet šampion!!!! :opaopa: :opaopa: :opaopa:
utakmica od jucer i u nastupajucu subotu, po mom misljenju, nece biti mnogo slicne. radnik, jucer, nije imao sta izgubiti, jer im je za prolaz trebala pobjeda i to je razlog otvorenije igre. u subotu me nece iznenaditi ako se skroz zatvore i pokusaju odigrati na nulu, bez golova, jer im, u borbi za 3.ili 4. mjesto, svaki bod moze mnogo znaciti i donijeti zeljeni plasman u evropu. pobjedom, mi im bjezimo na 7 bodova, sto je, skoro pa, nedostizno u preostalih 10 kola. zrinje, fks i mi, necemo smjeti kalkulisati u ligi 6 i svaka tekma i bod su bitni, radnik moze iskoristiti potencijalne kikseve neke od te tri ekipe i ubaciti se medju prva 3 na tabeli, a, velika je mogucnost da ce i cetvrto mjesto donijeti evropu, jer fks i nas vidim kao favorite nad ostalim polufinalistima kupa.

krupa i mladost mogu, u ligi 6, umnogome uticati na krajnji ishod i polozaj na tabeli.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 mar 2017, 18:59

Ugljesa je ljetos odbio Vojvodinu i prihvatio nasu ponudu. On ima znanje,a i popravio se otkad je Slavko dosao. Mora mu i on pruziti sansu. Nek ga pusti jednu od pocetka do kraja. Po mom misljenju bolji je od Markovica i ubitacan par na sredini bi bili Jovan i Ugljesa.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 16 mar 2017, 19:07

Monci je napisao/la:Od trenutne ekipe nakon završetka sezone sigurno (pod ugovorom) ostaju Bobić,S.Stevanović,Stojanović, Bogičević, Radinović, Marković, Zeba, Bekrić, Nikolić, Blagojević, Zakarić, Crnov, Bekrić, Osmanković, Beširević...
Mislim da Vedran ide 100%, kao i Lendrić. Ugovori ističu Kerli, Mići, Staniću ( ne očekujem produženje), Musa ističe posudba, Bokaćini takođe....nadolaze Žerić, i možda još neko od te djece. Sa posudbe se vraća Sadiković...
Uglavnom sa tom ekipom mi u PL ne možemo ništa, a kamo li razmišljati o Europi....
Po meni na ljeto nam slijedi veći remont nego ijedan do sada. Naravno ako želimo iskorake. Od gore pobrojanih koji ostaju za prvih 11 su Bobić(možda), S.Stevanović, Marković, Blagojević, Crnov/Zakarić...Obavezno davati šansu Žeriću,Osmankoviću i Bešireviću makar u kupu, i sa klupe
sto se bokacinija tice, ja imam info da ce on ostati kod nas, kao nas igrac... stvar je u tome da se ceka sto duze sa "ozvanicenjem" potpisa zbog samih troskova na ime njegove plate i ostalih privilegija. karikiram, sad te kosta 2.000 KM, a potpisom ugovora troskovi rastu na 5.000 KM.

ako su lagali mene i ja lazem vas.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 16 mar 2017, 19:23

Moguće je to za Bokacinija, samo ja sam čuo da ga Slavko baš i ne gotivi. Ne znam možda mi info nisu tačne.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 16 mar 2017, 19:26

i ja bih volio da ostane Bocca, ali mi se cini da ga Slavko ne voli bas
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 16 mar 2017, 20:02

Monci je napisao/la:Moguće je to za Bokacinija, samo ja sam čuo da ga Slavko baš i ne gotivi. Ne znam možda mi info nisu tačne.
nemam namjeru ulaziti u slavkina razmisljanja i slaganje ekipe. sve dok radi najbolje za Zelju, samim tim i za sebe, ima moju punu podrsku. na kraju, on odgovara za rezultate i ostvarivanje zacrtanih ciljeva kluba, pa nek slaze ekipu prema svojim zeljama i potrebama, naravno, shodno finansijskim mogucnostima kluba.

medjutim, kad se vratim na finansijske mogucnosti, opet kazem, cuo sam da se sa bocom, skoro pa, sve dogovorilo. u trenutnom rosteru ga vidim kao odlicnu opciju, kako za klupe, tako i za prvih 11. ima tu manu da ga lopta i igra "povuku" malo naprijed, pa ostavi prazninu iza sebe, ali je relativno mlad i sve se to, vrlo lako, moze popraviti.

hocu reci, sa njim znamo na cemu smo i, po meni, bolje ga sacuvati i imati u ekipi, nego trcati na ljeto za nekim "mackom u vreci".

konacnu odluku, ipak, prepustam slavki i upravi.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 16 mar 2017, 20:24

Slažem se kolega sa tobom u svemu, osim što mislim da moramo imati dva kvalitetnija stopera od Boke. E onda je pitanje, treba li nam on za klupe, ili možda možemo naći neku jeftiniju opciju.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 16 mar 2017, 20:50

starigrad je napisao/la:
hocu reci, sa njim znamo na cemu smo i, po meni, bolje ga sacuvati i imati u ekipi, nego trcati na ljeto za nekim "mackom u vreci".
To je najvaznije trenutno :thumbup:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 16 mar 2017, 20:51

Isto sam cuo za Boccu, da je vrlo blizu dogovora. Mi u ovoj ligi boljeg stopera necemo naci, a plus je uigran sa ekipom i perspektivan. Također, kod eventualnog transfera, igrač sa talijanskim pasosem, vrijedi vise nego onaj sa BiH pasosem ;)

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Firebase, Levin i 41 gost.