Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

analiticar_
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la analiticar_ » 08 avg 2010, 21:41

Teletovicu treba pasos uzeti (ako ga ima) a ako nema jos bolje i onda mu uvesti specijalnu vizu, ulazak u BIH 1000 eura + dnevna taksa 100 eura.....
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 avg 2010, 22:20

analiticar_ je napisao/la:Teletovicu treba pasos uzeti (ako ga ima) a ako nema jos bolje i onda mu uvesti specijalnu vizu, ulazak u BIH 1000 eura + dnevna taksa 100 eura.....
ti si majstore pun frustracija. eto ti bi igrao povrijedjen i rizikovao karijeru...
ustvari mozda i bi jer si levat u sportu, vrhunac ti je napadanje nasih igraca po forumima. ali Mirza je ozbiljan sportista koji hoce nesto da napravi u karijeri prije nego sto se prestane baviti kosarkom.

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 08 avg 2010, 22:27

bas neko vjeruje da je on povrijedjen a i da jeste odnosi se prema reprezentacija kao prema smecu, hajd mi recite kako je Varda iako povrijedjen u zadnji cas hajmo reci spasio nas i pristao da igra, sasvim solidno....i slazem se sa analiticarom u vezi toga....i na Mirzu vise nikad ne treba racunati pa taman ispali u B diviziju, pa nek se on lomi za Caju :roll: retard :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 avg 2010, 22:30

Teletovic je posjetio reprezentaciju pred utakmicu sa Ukrajinom i doktor ga je pregledao jos jednom. Ako laze Mirza onda lazu i doktori.

TokiVoki

Post Postao/la TokiVoki » 08 avg 2010, 23:15

calcio je napisao/la:Teletovic je posjetio reprezentaciju pred utakmicu sa Ukrajinom i doktor ga je pregledao jos jednom. Ako laze Mirza onda lazu i doktori.
Kako to da je uvijek povrijedjen kad igra reprezentacija?
Kad je on uopste igrao zadnju tekmu za nas??

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 08 avg 2010, 23:19

trik je napisao/la:Ma Mirza je KRALJ.
Kralj kafana i dima

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 09 avg 2010, 08:09

Ko d ga je pravio Xabi Alonso, ko zna, mozda i jeste....

Ma daj ba, za zemlju se igra uvijek, uslov je da sam hodati mozes..Nemoj mi te spike zivota ti..Konjic je igrao pola sezone sa istegnutim ramenom ii slomljenom rukom, ne sjecam se tacno....

Samo derat pasos i njemu i familiji i uzimati vizu i boravisnu taksu..Od ovakvih je sevap otimati....
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 09 avg 2010, 08:27

Halo ba ljudi jeste dobro. I da nema te povrede nije momak lud da se bruka sada na vrhnucu kariere, pogledaj ti kod nas igraca kako ih stid nije, gdje su oni prije igrali kosarku, velesila mađarska nas nakantala, sta cemo docekati od makedonije i Velike Britanije tek, ako prodjemo sa ispod 20 u tim mecevima to ce biti uspijeh. Makedonije razmontirala ove mađare a mađari nas pa vi skontajte
Mes Que Un Club

baggio
Kontakt:

Post Postao/la baggio » 09 avg 2010, 08:36

Sami smo mi sebe razmontirali a Mirzu ko j.... . Nikad on neće zaigrati za reprezentaciju!Ako može na pripreme sa klubom mogao je igrati i barem 15-tak minuta po utakmici.

ŽeljkoB
Kontakt:

Post Postao/la ŽeljkoB » 09 avg 2010, 09:27

Nemojte da pljujete po momku kojeg treba da cijenite koji je stekao ime košarkaško svojim radom. Zapitajte se ko je sa njim iz saveza i iz reprezentacije razgovarao da bi momak igrao i ove godine za nas ko vodi brigu tokom cijele godine o tom igraču ko je u kontaktu sa njim. Mirza ti samo nastavi i dalje da budeš to što jesi.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 09 avg 2010, 11:16

ŽeljkoB je napisao/la:Nemojte da pljujete po momku kojeg treba da cijenite koji je stekao ime košarkaško svojim radom. Zapitajte se ko je sa njim iz saveza i iz reprezentacije razgovarao da bi momak igrao i ove godine za nas ko vodi brigu tokom cijele godine o tom igraču ko je u kontaktu sa njim. Mirza ti samo nastavi i dalje da budeš to što jesi.
Da budes covjek koji izbjegava nastup za repku. A ustvari da nije bilo te repke, on ne bi vidio Ostendea i poslije se ne bi mogao prodati tako dobro. Nije on kriv sto mu je Misko menadzer i sto ga se cuva za veliki ugovor..

Ljiljani i slicne gluparije sto je izvodio u finalu play - offa mu ne pali. Ja Mirzu postujem i gotovim, ali ono sto se radi u posljednje vrijeme sa repkom, ne valja mu selektor, ne valja mu savez, ne valja onaj, onaj, na kraju ce biti razlog sto mu neko iz publike ponesto dobaci.

Da li je Dzeki, Spahi i ostalim tako isto sa savezom, ja se pitam...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

ŽeljkoB
Kontakt:

Post Postao/la ŽeljkoB » 09 avg 2010, 11:28

a nije ni on kriv što političari su u savezu i što vode savez... a isto je stanje u fodbali ili ti nogometu
a vidim da često pomonješ Miška i to u većini slučajeva ne po dobrom

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 avg 2010, 11:36

To mnogi zaboravili ono famozno pismo koje je bilo upućeno fudbalskom savezu BiH? Tada je taj Spahić odbio igrati za našu reprezentaciju i rekao:"Ja, Emir Spahić, neću igrati za reprezentaciju BiH dok je na čelu ovaj savez, pa makar selektor bio i veliki Švabo." Dakle, ako je mogao Spaha, može i Teletović. Uostalom, javna je tajna da ništa ne štima u savezu, tako da se ova neodazivanja i ne bi trebala uzeti tako k srcu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 09 avg 2010, 12:01

ŽeljkoB je napisao/la:a nije ni on kriv što političari su u savezu i što vode savez... a isto je stanje u fodbali ili ti nogometu
a vidim da često pomonješ Miška i to u većini slučajeva ne po dobrom
Ja znam par stvari o Miski preko KK Bosne, i koji su se talovi tu radili...

To je druga tema, ali njemu je trebala KK Bosna da da "udomi" igrace koji nisu gotovo nigdje mogli da igraju
Ono sto je neupitno da Misko drzi Teletovica, Hukica i sedam igraca iz ove nase postave...
Zato je Dino dosao tu, da se napravi neki rezultat eventualno, i da se prodaju ovi koji nemaju ugovora..Varda (doduse imao je dil sa Menorcom, ali su oni uzeli Radenovica), Nesovic i ostali...
Ono sto je takodjer neupitno da Misko vlada Euro - kosarkom, covjek maltene sve drzi i najuticajniji je...

Svjez primjer je Mat Nielsen, odlican igrac, ali da nije Miskov preko Dude Ivkovica nikada ne bi dosao u Oli....

Ostalo je samo ime.....

ŽeljkoB
Kontakt:

Post Postao/la ŽeljkoB » 09 avg 2010, 12:15

Miško je svojom sposobnošću uspio da izgradi sve to što ima ali miško je 2000 godine obilazio po Bosni klubove i gledao mlade igrače a to niko on ljudi iz reprezentacije nije tada radio...
A ne zna na kojeg si Dinu mislio kada si rekao da je on sada došao tu? ako ti nije teško molim te objasni mi ko je taj

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 09 avg 2010, 12:33

ŽeljkoB je napisao/la:Miško je svojom sposobnošću uspio da izgradi sve to što ima ali miško je 2000 godine obilazio po Bosni klubove i gledao mlade igrače a to niko on ljudi iz reprezentacije nije tada radio...
A ne zna na kojeg si Dinu mislio kada si rekao da je on sada došao tu? ako ti nije teško molim te objasni mi ko je taj
Elmedin Dino Konakovic....

Ostalo je samo ime.....

ŽeljkoB
Kontakt:

Post Postao/la ŽeljkoB » 09 avg 2010, 12:43

aha to je onaj političar ako se ne varam... ispravi me ako griješim

Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la Raikkonen » 09 avg 2010, 13:00

Mirza je u pravu sto nece da igra.....najbolji igrac a uvijek na klupi,nek oni forsiraju Bajramovica koji citav zivot igra na silu....Nije frajer vise lud da se nako ponizava jedan od 3 najbolja igraca u evropi na svojoj poziciji da grije klupu.On prvak s Cajom u najjacoj ligi u evropi,a Keno ne moze da izbori mjesto ni u Albi.....Usput Mirza je pre 2 dana odputovao u Spaniju...........

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 09 avg 2010, 13:03

analiticar_ je napisao/la:Teletovicu treba pasos uzeti (ako ga ima) a ako nema jos bolje i onda mu uvesti specijalnu vizu, ulazak u BIH 1000 eura + dnevna taksa 100 eura.....
Đesi analitičar?! Malo bih samo da se osvrnem: Mirza je za mene veća ljudina od Brace, obzirom da su obojica iz mog grada pa pravim paralelu. I ne samo za mene, svi ovdje dijele ovo mišljenje. Mirza je ponos, ne samo Jablanicana vec cijele BiH. Najuspjesniji bh kosarkas. A prijatelju da budem iskren, prosle kvalifikacije dok je onaj tiranin (Bajramovic op.a.) bio selektor nekoliko utakmica nije htio igrati, iz revolta. Mislim pokusaj se ubaciti u tu poziciju: Vjerovatno najbolji nas kosarkas, po utakmici odigra 10-tak minuta, nije bio povrijedjen, nista. Cak se i posvadjao sa Mensom i nama je proslo ljeto govorio: Ma jarane, savez u qrccu, ne moze se sa onim konjem nista postici (Menso). I tu ga opravdavam, mada nije htio igrati, govorio da je povrijedjen i to. Ali sada stvarno ne znam da li je povrijedjen bas ili opet se "kacio" sa savezom. Vidjam ga svaki dan u Jablanici, izlazi navecer sa prijateljima, sa zenom i djetetom seta. Stvarno ne znam, nisam u licnim kontaktom sa njim, ne poznajemo se licno, a volio bih ga pitati. Steta da ne igra, sad kad nam je izuzetno potreban... Eto, toliko. Lijep pozdrav!
Osim - drugo ime za Želju !

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 09 avg 2010, 13:05

Raikkonen je napisao/la:Mirza je u pravu sto nece da igra.....najbolji igrac a uvijek na klupi,nek oni forsiraju Bajramovica koji citav zivot igra na silu....Nije frajer vise lud da se nako ponizava jedan od 3 najbolja igraca u evropi na svojoj poziciji da grije klupu.On prvak s Cajom u najjacoj ligi u evropi,a Keno ne moze da izbori mjesto ni u Albi.....Usput Mirza je pre 2 dana odputovao u Spaniju...........
Upravo sam ovo i mislio reći, hvala Raikkonen! A ne znam je li otišao, ja ga preksinoć vidio.
Osim - drugo ime za Želju !

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.