Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

ĆeMa
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la ĆeMa » 07 avg 2010, 20:58

Necromacer je napisao/la:Mislim da je MIsimovic fulio penal...malo procitajte ili pogledajte tekmu,a ne se odmah nadovezivati na neciju izvalu...na oficijelnoj stranici pise da je Miske fulio...
Dzeko, the home side's skipper, stepped up to take the kick but Tim Howard was equal to it, saving smartly down to his right
ovo je sa evertonove stranice
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 07 avg 2010, 23:24

Izvor: [i]liverpooldailypost.co.uk[/i] je napisao/la:It could have been worse for Everton, with Tim Howard saving a penalty from Edin Dzeko before the break.
Ni meni vise nije jasno ko je promasio, ali bit ce prije da nasi mediji dijele dezinformacije, nego li to radi engleski.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 07 avg 2010, 23:31

Necromacer je napisao/la:Mislim da je MIsimovic fulio penal...malo procitajte ili pogledajte tekmu,a ne se odmah nadovezivati na neciju izvalu...na oficijelnoj stranici pise da je Miske fulio...
Moja "izvala" je izvala i Evertonove zvanične stranice na kojoj je vrlo detaljan izvještaj. ;)
Osim toga, Džeko ih i izvodi u zadnje vrijeme(drugi dio prethodne sezone i Napoli) i to bez promašaja, tako da je bilo i logično da je on šutirao.
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 07 avg 2010, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 avg 2010, 23:34

Pa zar je toliko bitno ko je promasio penal? :roll: :roll:
Ono sto je najvaznije je to da su dosli do pobjede, a da je u krajnjem slucaju rezultat bio drugaciji, tad bi se dalo raspravljati o penalu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 07 avg 2010, 23:36

Pa važniji je penal Džeke nego pobjeda u prijateljskoj utakmici. Barem meni. Ne bih volio da ga razriješe te dužnosti koja garantuje bar 5 golova u sezoni. A rezultat u prijateljskoj :roll: :roll: :roll:

Ono što je još bitnije je da je Džeko bio kapiten i Josueu danas ;) Znači, pr(a)vi kapiten Wolfsburga sa samo 24 godine, a još stranac, nakon samo 2 i po' odigrane sezone. Svaka čast!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 07 avg 2010, 23:44

Da te još jednom citiram. Čini mi se da na zvaničnoj stranici VFL-a piše da je Misimović fulio nachschuss. Nisam neki Nijemac, ali mislim da to znači šut nakon. Tj. nakon penala. Naravno, i logično je bilo da je Džeko šutao, kao što ranije objasnih.

Visca el Višća!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 08 avg 2010, 00:57

ma nebi meni Dzeko prisao lopti kad se izvode penali.
Iz igre nema tog boga da promasi ili tog golmana da mu odbrani sut sa oko 11 metara ,a kad puca penal kao da mu se noge odsijeku.
I kad ga dadne ko sad ovaj zadnji sto je dao i to jedva nesto udje u go.
a da ne spominjem kako mu je igrac odbranio penal :mrgreen: pa onaj u armeniji sto je zakucao... :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 avg 2010, 01:13

Ma to je ja mislim Grafite promasio. :mrgreen:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 08 avg 2010, 04:03

Željovac je napisao/la:
Da te još jednom citiram. Čini mi se da na zvaničnoj stranici VFL-a piše da je Misimović fulio nachschuss. Nisam neki Nijemac, ali mislim da to znači šut nakon. Tj. nakon penala. Naravno, i logično je bilo da je Džeko šutao, kao što ranije objasnih.
U pravu si ...Dzeko je fulio penal...samo su na WF oficijelnoj stranici napisali prvo da je MIske fulio penal,pa onda doradili text....prvu varijantu (gdje pise da je MIske fulio) prepisao je i --- SPAM ---.
Boze sacuvaj neprofesionalizma kod njih....bas bruka. Dzeki treba zabraniti da puca penale realno. :)

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 08 avg 2010, 13:50

[youtube][/youtube]

Evo neka svi vide da je Dzeko promasio penal protiv Evertona. Svi znamo da Dzeko slabo puca penale i posteno receno Dzeko nebih trebao pucati penale ni za repku ni za Wolfsburg.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 08 avg 2010, 21:18

Ma nije ba Dzeko promasio penal.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 08 avg 2010, 21:42

Ja mislim da bi to i u Wolfsburgu, kao i u repci trebao raditi Zvjezdan Misimović

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 08 avg 2010, 21:51

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ja mislim da bi to i u Wolfsburgu, kao i u repci trebao raditi Zvjezdan Misimović
u wolfsburgu madlung, a u repci pandza bi trebali pucati sa kreca :D
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 08 avg 2010, 22:54

E ljudi znate li da je moj rođak trenirao sa Džekom dok je ovaj bio u Želji :mrgreen:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 08 avg 2010, 22:56

Unica_Liverpool_ je napisao/la:E ljudi znate li da je moj rođak trenirao sa Džekom dok je ovaj bio u Želji :mrgreen:
bas :mrgreen: :mrgreen:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Tihi
Kontakt:

Post Postao/la Tihi » 08 avg 2010, 23:01

juventus 0244 je napisao/la:
Unica_Liverpool_ je napisao/la:E ljudi znate li da je moj rođak trenirao sa Džekom dok je ovaj bio u Želji :mrgreen:
bas :mrgreen: :mrgreen:
A sta sam ja **cke pokaro dok je Deko igro u Zelji :mrgreen: , a ev i kako igra u wfl ide me...
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.

Bez_komentara
Kontakt:

Post Postao/la Bez_komentara » 08 avg 2010, 23:05

Joj što ne mogu ovih nepismenih...

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 08 avg 2010, 23:31

Bez_komentara je napisao/la:Joj što ne mogu ovih nepismenih...
fakat :S
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 avg 2010, 13:23

Kapitenska traka ostaje kod Dzeksona. Ima cova sav ugodjaj. 8-) 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 09 avg 2010, 16:50

Ponašaće se ko Ibra u Interu ! Još da slobodne uzme na sebe i to je to .... :D
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], MrPink i 11 gostiju.