FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
http://fkzeljeznicar.ba/foto-fk-zeljezn ... -ii/24667/
Svaka cast [emoji122] . Sve za malu Zeljinu raju.[emoji123] [emoji4]
Svaka cast [emoji122] . Sve za malu Zeljinu raju.[emoji123] [emoji4]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- PticaSelica1921
- Kontakt:
irfo je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nek dovedu Real prije derbija da se zagrijemo
Zna li se ista za sveti Jug ?
U srcu nosim te ja ! 1921
- plavousrcu
- Kontakt:
Od danas slika?irfo je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- manijakKladusa
- Kontakt:
Koja ce milina biti igrati, kad istok bude pune, dizemo rejting cijele lige 
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.
Svaki dan po jednoj slovo i na kraju GRBAVICA.
Najvjerovatnije sredina Ugljesa i Hasanovic. Strah me ovog para na zadnjem veznom. Hasanovic jeste nase dijete,ali nema kvaliteta za nas.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Čekamo komentare tipa zašto su slova prenisko i zašto godnji dio slova B nije jednak donjem 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da, dodali su sad jos stolica, ovo je od jutrosplavousrcu je napisao/la: Od danas slika?
Drago mi je sto ce Dino dobiti sansu, jos uvijek nikad u nasem dresu nije dobio pravu sansu, najvise sto je odigro je bilo nekih 5-10 minuta, vidjecemo kakav je a ono sto sigurno znam da ce on ostaviti i posljednji atom snage na terenu, nek samo pokriva zebu i ugljesu, dovoljna ce biti njegova defanziva imamo dovoljno kreatora u igriLjoZee je napisao/la:Najvjerovatnije sredina Ugljesa i Hasanovic. Strah me ovog para na zadnjem veznom. Hasanovic jeste nase dijete,ali nema kvaliteta za nas.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- grbavicka1921
- Kontakt:
Mene više interesuje zašto je pristupni put do stolica iznad ulaza urađen drugacije kod prvog od drugog ulaza i obrnuto?Virtu4l je napisao/la:Čekamo komentare tipa zašto su slova prenisko i zašto godnji dio slova B nije jednak donjem
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Petrović o Jahiću: S njim nemam nikakve planove
Iako najavljen kao veliko pojačanje iskusni Sanel Jahić nije se mnogo naigrao u dresu Željezničara. Naime, odlukom stručnog štaba FK Željezničar je suspendovao Jahića početkom 11. mjeseca prošle godine, a ovaj igrač je zatim javno prozvao trenera Slavka Petrovića, te se obratio Sindikatu profesionalnoh fudbalera u BiH.
Jahić već odavno nije u trenažnom procesu sa timom s Grbavice, a na današnjoj press konferenciji pomalo iznenađujuće Petrović je dobio pitanje upravo o statusu ovog iskusnog fudbalera.
"Jahić je član FK Željezničar s kojim ja nemam nikakve planove. On nije u našim planovima i ne igra nikakvu ulogu", kazao je Petrović.
Jahić je u svojoj dosadašnjoj karijeri nastupao i za "A" reprezentaciju naše zemlje, a nosio je i dresove klubova u Švicarskoj, Turskoj, Španiji, Škotskoj, Francuskoj...
Slavko baš djeluje zadovoljno na ovom pressu, mnogo dobroga je donijela utakmica u srijedu i sad je na slatkim mukama. Blagojević i Marković skoro sigurno sutra neće biti u konkurenciji i vidjećemo koga će staviti sa Zebom, vrlo vjerovatno Hasanovića i Radinovića, to bi moglo biti interesantno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma mora biti zadovoljan, sve nam trenutno ide od ruke i nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu.Virtu4l je napisao/la:Slavko baš djeluje zadovoljno na ovom pressu, mnogo dobroga je donijela utakmica u srijedu i sad je na slatkim mukama. Blagojević i Marković skoro sigurno sutra neće biti u konkurenciji i vidjećemo koga će staviti sa Zebom, vrlo vjerovatno Hasanovića i Radinovića, to bi moglo biti interesantno.
U toj kombinaciji što si naveo za sutra, nadam se da će se Dino pokazati u pozitivnom svjetlu, da neće biti da je s posudbe vraćen samo zbog u21 pravila.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Sutra bez nekoliko standardnih igrača neće biti lahko!Mada Lendrić i Zakarić bi trebali biti napaljeni jer su odmarali u srijedu, samo jako i pametno i tri boda ne bi trebala doći u pitanje!
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
FK Željezničar
Riad Bajić 2 gola u 5 minuta Feneru.. Kakvu smo mašinu za golove proizveli da nismo ni svjesni. Bravo Željo!
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
Bajic je.. ne vadi... svjetsko a nase!
Dzeko Hodzic Bajic .
Kad naši imaju namjeru stavljati krov na istok, i kad će wc-i biti osposobljeni
Re: RE: Re: FK Željezničar
Krov neće ubrzo sigurno a wc bi trebao biti u funkciji odmah jer ne vjerujem da možeš tribinu otvoriti bez da radi wclisander je napisao/la:Kad naši imaju namjeru stavljati krov na istok, i kad će wc-i biti osposobljeni
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, avalPacidoroP, bordospartanac, ELDIABLO20, HordasFks, Hrammm1921, Lokomotifa, mavi, MojaMalenkost, nedimmmm1337, Nekadasiigrostarsno, perodeformero i 87 gostiju.