FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Dajte ba koga zajebavate ja Onom trunti nebi dao da igra nide.Neznam sta daje Amaru supka al vala je usro sve stop je mogo i nije usrat
svoj ti pos'o !
Bajro ga povrjedioHamo je napisao/la:Šta je sa Šehićem (Karić branio)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Dominacija
Shampionski
Shampionski
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
- KB-TM87
- Kontakt:
Sljedeća stanica Travnik. 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Stvarno ružno od mnogih navijača što su izviždali Lazara. I drskost nema mjere kad se i Amaru psuje, jer ga gura. Ni mrve zahvalnosti, ni obraza. Utakmica orah svih oraha!
Hvala Mirsi i Zebi na duplom pasu koji nam je donio 3 boda. Opširnije ću kasnije.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Momci hvala na odgovoru.Eno Široki kikso 
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
-
vjeran1987
- Kontakt:
sve je super,ali najvise od svega sto me obradovalo jeste posjeta iskren da budem nisam ocekivao oko 7.000 ljudi,odlicno nema sta,sad ce Ramazan sigurno ce malo opasti ali i to cemo mi prekucati
grabimo i dalje ka novoj tituli,mislim na ruku nam idu i ostali rezultati i ako je tek drugo kolo
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
ma reci mi jel ista bolje zasluzio ono sto je profulijo u drugom poluvremenu nebi ni covjek sa jednom nogomŽeljovac je napisao/la:Stvarno ružno od mnogih navijača što su izviždali Lazara. I drskost nema mjere kad se i Amaru psuje, jer ga gura. Ni mrve zahvalnosti, ni obraza. Utakmica orah svih oraha!Hvala Mirsi i Zebi na duplom pasu koji nam je donio 3 boda. Opširnije ću kasnije.
-
amer_zeljoo
- Kontakt:
prvo poluvrijeme zaboraviti - malo losija igra, opreznija... imali smo vise od igre i dosta prilika al nikako u gol... drugo poluvrijeme jako dobro, stanic probija momacki, beslija iskusno posprema u mrezu
, visca sa dvadesetak metara dade golcinu
lazo imo stopotstotnu sam pred golom i opet fuli... -.-, manijaci ha na nivou... 
a ZMAJEVI hhahahahhaha ono je jadno, znaci jadno... pjevate nase pjesme... u nekim trenutnicam sam se zapitao za koga navijate za nas ili za zvijezdu? -.-'
a ZMAJEVI hhahahahhaha ono je jadno, znaci jadno... pjevate nase pjesme... u nekim trenutnicam sam se zapitao za koga navijate za nas ili za zvijezdu? -.-'
2 tekme,gol razlika 4-0.Samo tako nastavit.Treba napaokon Travnika i Slobodu opalit po usima.Vrjeme je.
ma kakav Ramazan bitniji je Željo od Ramazanavjeran1987 je napisao/la:sve je super,ali najvise od svega sto me obradovalo jeste posjeta iskren da budem nisam ocekivao oko 7.000 ljudi,odlicno nema sta,sad ce Ramazan sigurno ce malo opasti ali i to cemo mi prekucatigrabimo i dalje ka novoj tituli,mislim na ruku nam idu i ostali rezultati i ako je tek drugo kolo
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Alipasino je napisao/la:2 tekme,gol razlika 4-0.Samo tako nastavit.Treba napaokon Travnika i Slobodu opalit po usima.Vrjeme je.
ovo ce zvucati glupo
ali bolje bi bilo da zavrsimo 2 ili 3
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Moj stav je da se zviždi samo za najočitije nezalaganje, odnosno sabotažu. Lazar je dao svoj maksimum, kao i u svakoj utakmici prije. Šta tačno želiš poručiti zviždanjem? Da je loše odigrao? Da je loše reagovao u šansi? Amar to ne zna? Lazar to ne zna? Eto, samo mi reci. Koja je poruka?
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Rutinski. 
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
pa meni se drug cini da si ti bio samo na tri utakmice koje je lazar odigrao dobro a ostale ne zelis da vidis covjek je invalid u obadvije noge, a to sto je naj skuplji igrac zelje nikom nije jasno pa ni nasim igracima zbog cegaŽeljovac je napisao/la:Moj stav je da se zviždi samo za najočitije nezalaganje, odnosno sabotažu. Lazar je dao svoj maksimum, kao i u svakoj utakmici prije. Šta tačno želiš poručiti zviždanjem? Da je loše odigrao? Da je loše reagovao u šansi? Amar to ne zna? Lazar to ne zna? Eto, samo mi reci. Koja je poruka?
Poruka?ZELJO MOJA je napisao/la:pa meni se drug cini da si ti bio samo na tri utakmice koje je lazar odigrao dobro a ostale ne zelis da vidis covjek je invalid u obadvije nogeŽeljovac je napisao/la:Moj stav je da se zviždi samo za najočitije nezalaganje, odnosno sabotažu. Lazar je dao svoj maksimum, kao i u svakoj utakmici prije. Šta tačno želiš poručiti zviždanjem? Da je loše odigrao? Da je loše reagovao u šansi? Amar to ne zna? Lazar to ne zna? Eto, samo mi reci. Koja je poruka?
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- KB-TM87
- Kontakt:
Kakvu je loptu Lazo primio, i umjesto da iz prve šalje u mrežu rutinski, on nešto štopa loptu. 
Željezničar - kult glavnog grada
Bolju je priliku od Lazara promašio neko poslije, nakon što je ovaj već bio izašao, ali eto.
Loše smo odigrali, ali dok osvajamo bodove, ne smeta ti. Sljedeći!
Loše smo odigrali, ali dok osvajamo bodove, ne smeta ti. Sljedeći!
ZELJO MOJA je napisao/la:pa meni se drug cini da si ti bio samo na tri utakmice koje je lazar odigrao dobro a ostale ne zelis da vidis covjek je invalid u obadvije noge, a to sto je naj skuplji igrac zelje nikom nije jasno pa ni nasim igracima zbog cegaŽeljovac je napisao/la:Moj stav je da se zviždi samo za najočitije nezalaganje, odnosno sabotažu. Lazar je dao svoj maksimum, kao i u svakoj utakmici prije. Šta tačno želiš poručiti zviždanjem? Da je loše odigrao? Da je loše reagovao u šansi? Amar to ne zna? Lazar to ne zna? Eto, samo mi reci. Koja je poruka?
najbolje je zvizdat njemu i amaru a ako nekad slucajno odigramo nerijeseno sacekat ih i prebit,
ili recimo odes na trening izvadis milion iz djepa i kupis par napadaca i otjeras amara...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
Amar to vrlo dobro zna a i ti bi ga gurao da si za njega izletio 50 000
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.