ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Ništa od prvog meča večeras nažalost. Baš sam jedva čekao ovaj prvi meč.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Povukao se Nick. Trovanje hranom.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Steta jbg. 
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Cuj trovanje hranom dantejeboUnofficialpage je napisao/la:Povukao se Nick. Trovanje hranom.
ZZ
Ma dao walkover strah ga babukovine, ne smije na teren! 
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Djokovic on suicide watch, sto bi Ameri rekli 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Zamarate se nekakvim pretpostavkama i prognozama previše.
Ko je mogao očekivati finale Nadal - Federer i osvajanje Federerovog 18-tog slama nakon 6 mjeseci pauze?
Gdje su te statistike i prognoze?
Fora je, uzivati u tenisu dok je zanimljiv zasada, ne ureklo se, sve je moguće i da Roger bude prvi, i da Rafa osvoji RG ipak sezona je tek počela, a iritira me kad jedni te isti likovi opet svoje stručne prognoze iznose a prosipali su se toliko puta da ne bi smio napisati p a ne prognozu za nešto oko tenisa.
Ko je mogao očekivati finale Nadal - Federer i osvajanje Federerovog 18-tog slama nakon 6 mjeseci pauze?
Fora je, uzivati u tenisu dok je zanimljiv zasada, ne ureklo se, sve je moguće i da Roger bude prvi, i da Rafa osvoji RG ipak sezona je tek počela, a iritira me kad jedni te isti likovi opet svoje stručne prognoze iznose a prosipali su se toliko puta da ne bi smio napisati p a ne prognozu za nešto oko tenisa.
a zanimljivo da prognoze da Roger ne moze biti prvi prognoziraju ljudi koji su pisali da taj isti Roger nema 5 % sansi u finalu protiv Rafe...AA23 je napisao/la:Zamarate se nekakvim pretpostavkama i prognozama previše.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Re: RE: Re: ATP Tour
[emoji106] to je to!AA23 je napisao/la:Zamarate se nekakvim pretpostavkama i prognozama previše.
Nek nam Bog bude na pomoci kad Pouille bude broj 5 a ruski drkaros kako ga Edo nazva broj 2-3. A za 5 godina najkasnije ce to haman i biti.
Re: RE: Re: ATP Tour
On će prije završiti u ludnici nego to postatEffenberg je napisao/la: Nek nam Bog bude na pomoci kad Pouille bude broj 5 a ruski drkaros kako ga Edo nazva broj 2-3. A za 5 godina najkasnije ce to haman i biti.
Re: RE: Re: RE: Re: ATP Tour
Na Zvereva se misli da ne bi pomislio Rubleva. Rublev ce biti broj 1. Al na challengerima!Galion je napisao/la:On će prije završiti u ludnici nego to postatEffenberg je napisao/la: Nek nam Bog bude na pomoci kad Pouille bude broj 5 a ruski drkaros kako ga Edo nazva broj 2-3. A za 5 godina najkasnije ce to haman i biti.
- RafaGarros9
- Kontakt:
Ma kakvo ti bolan postovanje imas i kakve imam ja veze sa tim sto ti pises po forumu o jednoj legendi ovog sporta o covjeku koji je medju cjenjenim na i van terena i ti mi pises da imas postovanja...Treba da se stidis za ono sto si pisao i da vise nista i nikad ovdje ne napises bar sto se tenisa tice...Ovdje ima i vecih navijaca od tebe ups a ko ustvari nije veci navijac od tebe pa momci ne pisu bljuvotine i fer i korektno se ponasanju a ti se zato trebas pokriti po glavi i vise nikad ovdje prismrditi sve dok ne naucis ono osnovno...Al znam ja navijace poput tebe jer cim Roger izgubi sljedeci mec reces ma ko ga jeebe sto se vise ne oprosti da ga ne gledam i sl.ovdje ne ali takvi kao ti uvijek pomislei ti navijac...i ti imas postovanja..I vjeruj mi da zbog takvih kao ti u sljedecm mecu cu navijati za fol "najveceg svih vremena" da malo smanji ovaj sramotni zaostatak...delinjo je napisao/la:RafaGarros9 je napisao/la:Eto ko sve ovdje pise jbt...prvi delinjo koji nema postovanja prema jednom Rafi vec sad legendi ovog sporta pa do likova koji ne znaju nacin bodovanja...al hajde ako Roger ne dodje do kraja na br. 1 bar se moze zadovoljiti sto je sad na toj poziciji...![]()
![]()
delinjo ima postovanja prema Rafi i previse ali nema postovanja prema takvim likovima kao sto si ti ....i zbog takvih kao sto si ti uzivam jos vise kada babuka pisa po njemu .....i pisat ce u narednim mecevima ....valjda se ne oprosti od tenisa prije babuke bila bi brukda ....i sta kazes nije Roger bio previse dobar nego Rafa ocajan ? HAHHAHAHAHAHHAHAHA
A to sto je Rafa bio van meca i odigrao neuporedivo najlosiji mec zadnjih godina ne znaci da ti moras toliko ofirno pokazivati da ne znas o tenisu nista i da ides iz poena u poen i tako procjenjujes ko je dobar a ko los i ko dobija mec a ko gubi...Al ima vremena covjek uci dok je ziv...
Prvo nema postovanja prema Rafi a sad se sluzi i lazima...delinjo je napisao/la:
a zanimljivo da prognoze da Roger ne moze biti prvi prognoziraju ljudi koji su pisali da taj isti Roger nema 5 % sansi u finalu protiv Rafe...
opet brat nije Roger dobar nego je Rafa los ma vrh...sta cu ja sa tobom raspravljati kada pises takve gluposti ....uzivaj voli Rafi i navijaj ko zna koliko ce trajati to .... ja ti zelim iskreno da potraje jos malo i da ispeglamo medjusobni ...sportski pozdrav

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nishikorija kad bi poslao na ITF u Kiseljak i stavio mu pritisak osvajanja turnira on bi izgubio u polufinalu od Damketovog buraza Zlatana.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- RafaGarros9
- Kontakt:
Uopste te nisam prozvao zbog njihovog meca vec zbog tvog pisanja po forumu i vidim da sam bio u pravu cim pises necemo se raspravljati pa ti postavim pitanje gdje sam to pisao da roger nece biti prvi kao sto si ti tvrdio pa mi ne odgovoris...delinjo je napisao/la:opet brat nije Roger dobar nego je Rafa los ma vrh...sta cu ja sa tobom raspravljati kada pises takve gluposti ....uzivaj voli Rafi i navijaj ko zna koliko ce trajati to .... ja ti zelim iskreno da potraje jos malo i da ispeglamo medjusobni ...sportski pozdrav![]()
ko je na tebe mislio kada sam spomenuo ovih 5 % ....ti si meni cak i normalan bio dok me nisi poceo prozivati nicim izazvan ...zbog gluposti ali hajde nek bude....RafaGarros9 je napisao/la:Uopste te nisam prozvao zbog njihovog meca vec zbog tvog pisanja po forumu i vidim da sam bio u pravu cim pises necemo se raspravljati pa ti postavim pitanje gdje sam to pisao da roger nece biti prvi kao sto si ti tvrdio pa mi ne odgovoris...delinjo je napisao/la:opet brat nije Roger dobar nego je Rafa los ma vrh...sta cu ja sa tobom raspravljati kada pises takve gluposti ....uzivaj voli Rafi i navijaj ko zna koliko ce trajati to .... ja ti zelim iskreno da potraje jos malo i da ispeglamo medjusobni ...sportski pozdrav![]()
al aj vide ljudi da si lazov sta se tu moze...
I ja bi iskreno volio da izravnaju medjusobni jer ovo je blago receno bruka od zaostatka a neki ga smatraju najvecim...
mozda bas treba tebi malo postovanja prema najvecem svih vremena !
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
**** vas najveci svih vremena, Ramosu niko nije ni do koljena.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Re: RE: Re: RE: Re: ATP Tour
Pomislio sam na RublevaEffenberg je napisao/la:Na Zvereva se misli da ne bi pomislio Rubleva. Rublev ce biti broj 1. Al na challengerima!Galion je napisao/la:On će prije završiti u ludnici nego to postatEffenberg je napisao/la: Nek nam Bog bude na pomoci kad Pouille bude broj 5 a ruski drkaros kako ga Edo nazva broj 2-3. A za 5 godina najkasnije ce to haman i biti.
Sve u red onda, razumijemo se
Ma riza je kao mali najeo se puno rize obogacene izotopima uranijuma i ostalim teskim metalima, treba ga razumiti.bodi123 je napisao/la:Nishikorija kad bi poslao na ITF u Kiseljak i stavio mu pritisak osvajanja turnira on bi izgubio u polufinalu od Damketovog buraza Zlatana.
Nisam rasista ali ti Azijati i Azijatkinje su stvarno chokeri nevidjeni, pogotovo u tenisu, jedini izuzetak mozda donekle ona Li Na sto je igrala do skoro.
Cinio se zrijeb dosta tezak za Rogera medjutim rascistilo se pravo
vrijeme je za novu masters titulu 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.