FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 17 mar 2017, 19:37

Sutra ce vjerovatno nasu lijevu stranu ciniti Stojanovic-Zakaric. Taj dvojac je jedino protiv Krupe odigrao dobro ostalo tanko. Radije nek ostavi Musu i Stanic jer ce se bar boriti i malo skinuti teret sa dva Stevanovica.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 17 mar 2017, 19:38

Hala je najbitnija treba i buekdzinicu i cevabdzinicu otvorit i disko i café bar da se druzimo pjevamo slavimo a nekad i placemo takav je fudbal.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 17 mar 2017, 19:40

Musu stavljat svaku tekmi iskoristit posudbu maximalno.

maldini3
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la maldini3 » 17 mar 2017, 20:31

Quinlan je napisao/la:
lisander je napisao/la:Kad naši imaju namjeru stavljati krov na istok, i kad će wc-i biti osposobljeni
Krov neće ubrzo sigurno a wc bi trebao biti u funkciji odmah jer ne vjerujem da možeš tribinu otvoriti bez da radi wc
Steta je sto krov nece biti odmah. Realno dosta raje bi sa sjevera preslo na istok kad bi se pokrio za iducu sezonu.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 17 mar 2017, 21:43

Maxi je napisao/la:Riad Bajić 2 gola u 5 minuta Feneru.. Kakvu smo mašinu za golove proizveli da nismo ni svjesni. Bravo Željo!
A, rostiljalo se sto strucnjaci kazu. Zamisli kako cemo proizvoditi sad kad se ne rostilja. Nikad ne pljuvati po ljudima koji su napravili Bajica, Hodzica i ostale vedete.

Damir05
Kontakt:

Post Postao/la Damir05 » 17 mar 2017, 21:59

rijetko pisem ,ali jednostavno ovo sad moram!!!pratim forum svakodnevno,i ima par ljudi koji jedva cekaju neku negativnost da pljuju po ljudima u upravi,odmah da se ogradim nisam uopste povezan ni po kom osnovu sa upravom kluba,ali jednostavno ljudima se treba skinuti kapa,kad se spomenu ustati i cestitati im.Sad gledam snimak dronom nase Grbavice i nevjerovatno koliko se promjenio stadion,dobija jednu drugu dimenziju,jedan evropski stadion,svaka cast ljudi moji!!!sad ce se neko naci i reci to su navijaci uradili da ih nije bilo ,nebi niceg bilo,ali isto se treba skinuti kapa za ideju prikupljanja para,sto se prethodne uprave ne sjetise istog.Cekao sam dan kad ce biti nova tribina i jos malo aBD sam i docekao,nadam se da cu bitii slobodan od obaveza kad bude otvor tribine i jedva cekam da zagrmi sa svih strana stadiona.Svi su pricali jedva cekaju bagere a BGM evo docekasmo i bagere i tribinu u vrlo kratko vrijeme i jos jednom svaka cast!!
NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA!!!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 17 mar 2017, 22:06

Nema govora, što se tiče stadiona ova uprava je odradila ogroman posao. Svaki Željovac im je na tome sigurno beskrajno zahvalan.
A čini se da i sportski segment polako hvata zalet. Jako bitna utakmica sutra. Idemo ih uzeti!
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Damir05
Kontakt:

Post Postao/la Damir05 » 17 mar 2017, 22:15

Ljudi vidjeli da su pogrijesili,i pokusali ispraviti gresku i bili su uspjesni u tome,sto se sportskog segmenta tice.Da ne zaboravim jos nesto jako bitno,a to je tempiranje forme,i ja sam jedan od pa malo vise gledam Slavkine poteze s druge strane.Najbolji trener je onaj koji tempira formu kako treba,a Slavko to cini mi se jako dobro radi.Bio sam na tekmi protiv Mladosti i i ja sam strepio kao i svi,ali vec ova zadnja tekma je sasvim drugacija bila,tako da mislim da ce decki biti najbolji kad bude najvise trebalo.Meni je cilj Evropa ,ako bude neki trofej odlicno,ako ne nikom nista.Ali slijedece sezone cekam trofej definitivno,ako ne bude onda sam jako ljut.
I jos jedna jako bitna stvar jeste da nasi napadaci u Evropi igraju jako kvalitetno ,tako ce sve vise biti menadzera evropskih klubaova na tribinama,a to znaci i pare i jacanje kluba.A sto se tice uprave ,nismo ni svjesni sta su ljudi uradili.....jos jednom svaka cast!!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 17 mar 2017, 22:26

slika

Poslusajte Bajica. [emoji4]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

gigglessmoke
Kontakt:

Post Postao/la gigglessmoke » 17 mar 2017, 22:28

Maxi je napisao/la:Riad Bajić 2 gola u 5 minuta Feneru.. Kakvu smo mašinu za golove proizveli da nismo ni svjesni. Bravo Željo!
Aferim.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 mar 2017, 22:33

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 17 mar 2017, 22:36

Slažem se u većini sa tobom. Odrađen je ogroman posao. Sve ovo je takođe moglo proći bez onih glupih i nepotrebnih da ne kažem kabadahijskih prepucavanja.
Ne moglo, moralo. Ovi ljudi su bez obzira na sve priče o gašenju i tim "glupostima" došli u najveći klub koji ima ugled, tradiciju, imovinu, istoriju.
Zašto ovo govorim. Jer nas je usporilo, odvelo nam fokus u nepotrebnim pravcima. Dalje, ako mislimo da je to to i da smo uradili sve što je potrebno za iskorak ja ću reći da se varamo. Ima još mnogo posla, ja na ovo sve gledam kao na početak lijepe priče koja će kao sretan kraj imati prvi iskorak u istoriji nekoga BiH kluba u europska takmičenja. Sa tim uspjehom bi u našim okvirima postavili parametre koje niko od konkurenata ne bi mogao pratiti i era dominacije bi započela i nadamo se nikada ne završila.
Zato sutra, svi na utakmicu i uživajmo.

UPRAVA NAPOLJE!

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 17 mar 2017, 22:39

plavousrcu je napisao/la:
A, rostiljalo se sto strucnjaci kazu. Zamisli kako cemo proizvoditi sad kad se ne rostilja. Nikad ne pljuvati po ljudima koji su napravili Bajica, Hodzica i ostale vedete.
Strucnjaci su ti uprava kluba.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Damir05
Kontakt:

Post Postao/la Damir05 » 17 mar 2017, 22:53

Ali hajmo vjerovati ovoj upravi malo vise,jer sve sto su obecali to su i uradili,kapa do poda.Rekli bice tribina ,napravise,trenutno imamo najjacu ekipu na terenu,rekli ide JUg treba i u to vjerovati,ljudi imaju smisla za praviti stadion,a i rezultati su tu hvala Bogu,nismo mi ni daleko od titule jer sad se tek zahuhktava u ovoj ligi za prvaka,bice svakakvih rezultata sigurno,a mislim da se sa svima mozemo ne nositi nego i dominirati tekomom ,zivi bili pa vidjeli.....

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 17 mar 2017, 22:55

Zeljo92 je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:
Strucnjaci su ti uprava kluba.
Da mi je babo rahmetli to rekao posrao bih ga u po cela. Gledaj igraca nasih po Evropi, to malo koji klub u regionu ima, a kao nije se radilo u OP, kralo se i rostiljalo.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 17 mar 2017, 22:55

Slabo ko pise protiv ove nove uprave ,mozda 2-3 lika. Nista posebno

@Virto :thumbup: slika.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 17 mar 2017, 23:01

Slijepo vjerovati, nikad, nikome. Podrška da.

Ali to sam samo ja, ništa lično.

UPRAVA NAPOLJE!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 17 mar 2017, 23:03

Ma hapalo se prije u omladinskom pogodnu. Treneri uzimali na ruke repa, a igraca po evropi iz te skole po evropi haraju. Sram ih bilo.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Damir05
Kontakt:

Post Postao/la Damir05 » 17 mar 2017, 23:05

Imamo li postotak od Baje,koliko se sjecam nemamo,ako nemamo onda je steta ,jer ovi ce ga talnuti izmedju 5 i 10 miliona eura,zivi bili pa vidjeli,ali koji ponos ,koja ljepota je gledati tekmju i dva igraca sa Grbavice koje smo do jucer gledali na nasim terenima,i dodje neko i kaze losa liga ovo ono,a nasi momci uzese veliki Fener veceras u sred Istanbula,a mladi,dajmo mladima sansu ljudi moji ,necemo polovbnjake sa 30 pluis godina,ne da mrzim takve igrace ali dajte nasoj djeci sansu jer ce ginuti za sveti dres i kasnije cemo biti ponosni na njih....

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 17 mar 2017, 23:21

Tempiranje forme ne postoji, kakva je to glupost. Nisu igraci kompjuter da namjestas. Sranje, cuj Slavko tempira. Ili igras dobro ili ne igras. Ili si spreman ili ne. Ostalo prodavanje magle.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.