Papak, da ti nešto objasnim. Nazvati Sarajevo Torpedom ili Njanjajevom a navijače njanjama jeste duhovita opaska. Šugavi tim je retardacija.sekac je napisao/la:je li to nije bio penal i nije bio crveni pa pogledaj nekad i smanji doživljaje pune mržnje ako već ne možeš biti realan,pa na kraju krajeva i mi smo dobili crveni ali sve je ti nebitno ljudi su dobili i čestitke na pobjedi a mi čemo se već nekako snaći u toj borbi za opstanak-titulu brini ti za svoj šugavi tim bitno je da vi pobjeđujete.P.S. a što ne spomenu prvi gol kad je igrač rukom spustio loptu pred sebe to nisi vidio ili nisi htjeo da vidiš kao i penal i crveni!?nikad_izvini je napisao/la:Hairlija je napisao/la:SAmo cu reci Mirza V. odlazi![]()
![]()
Todorovic los,Hilmo takodjer
Arsenijevi dobar,Vucina nije los,ali moze i bolje
Kojasevic o njemu netreba trositi rijeci,IGRACINA
Mirza odlazi,upropastices ono sto je gdin. Zijad Blekic stvorio![]()
Vjerovatno si zaboravio na moje spominjanje Dečića iz TuzijaŠto se tiče tvog idola Blekića,raspitaj se malo ko je sjebo Vranicu
![]()
Što se mene tiče, neka vam Mirze i Blekića. Nećete daleko s njima.
Sretno u borbi za opstanak, pardon, za titulu![]()
PS vidim da se ne spominje isključenje Regoje i penal. Džaba, meda s kašike ne možete
Regoje je isto tako zaslužio crveni prviv Želje u Lukavici pa ga nije dobio. Kontaš. Ne kontaš. Znao sam.
Sretno, valjda možete uzeti par bodova iz narednih domaćih utakmica. Tri penala i tri isključenja su vam dovoljna za par bodova. Valjda