Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Da
Arjen Boban Robben
Arjen Boban Robben
- legenda reala
- Kontakt:
High-Fatmir AlispahićHigh je napisao/la:Kerim Memija - Dani Alves.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa sve teme pokvariše ovi s PL prepucavanja...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Fakat.HankMoody je napisao/la:Pa sve teme pokvariše ovi s PL prepucavanja...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Valjda ce moderatori uraditi nesto i malo ih poslati na odmaranje
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
sazrijeva kao igrac , isto se odnosi i na hadziahmetovicaGoalgetter je napisao/la:Deni Milosevic - 1 gol i 4 asistencije do sada. Malo skromna statistika po meni za ofanzivnog veznjaka. Ali napreduje, to je vidljivo po ovoj danasnjoj tekmi. Ne sumnjam u to da ce za par mjeseci biti na spisku A-Reprezentacije.
Deni je odigro 28 od 32 tekmi racunajuci KUP i LIGU za Konyaspor
po mom misljenju zasluzio bi uskoro poziv za A selekciju
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Alper Ademoglu
(Belgija, Schalke, vezni red) – Momak rođen prije 18 godina u Istanbulu. Prošao sve omladinske kategorije belgijske reprezentacije gdje je većinom bio kapiten. Predviđaju mu sjajnu budućnost. Njegova majka je Bosanka i njegov maternji jezik je bosanski. Nikad ga niko iz saveza nije kontaktirao.
Ali Suljić (Švedska, Chelsea, odbrana). Veliki potencijal, veliki ljubitelj Bosne i Hercegovine (to je iskazao u mnogim intervujima gdje je izjavljivao da jedva čeka da dobije poziv iz BiH), međutim nikad ga niko iz našeg saveza nije kontaktirao. Sa 17 godina je debitovao bio za U21 ekipu Chelseaja. Suljić je u 2014. godini nastupao za U18 tim Chelsea u koji je došao godinu ranije iz švedske Motale. Švedski je reprezentativac koji je sa ovom skandinavskom zemljom prije tri godine na U17 Svjetskom prvenstvo osvojio treće mjesto.
Kristopher da Graca (Arsenal, Švedska, odbrana) – Za mnoge Bosance i Hercegovce velika nepoznanica zbog svog imena i prezimena. Velika nada Arsenala gdje bilježi sjajne partije u omladinskim kategorijama. Rođen prije 19 godina u Švedskoj, posjeduje bh državljanstvo. Naravno, nikad kontaktiran od strane našeg saveza.
Jeremy Toljan (Njemačka, Hoffenhaim, odbrana) – Ovaj tamnoputi fudbaler je odličan na poziciji desnog beka. Kapiten Njemačke U21 reprezentacije. Njegov otac je Amerikanac, a majka iz Hercegovine. Već četiri godine prvotimac Hoffenhaima.
(Belgija, Schalke, vezni red) – Momak rođen prije 18 godina u Istanbulu. Prošao sve omladinske kategorije belgijske reprezentacije gdje je većinom bio kapiten. Predviđaju mu sjajnu budućnost. Njegova majka je Bosanka i njegov maternji jezik je bosanski. Nikad ga niko iz saveza nije kontaktirao.
Ali Suljić (Švedska, Chelsea, odbrana). Veliki potencijal, veliki ljubitelj Bosne i Hercegovine (to je iskazao u mnogim intervujima gdje je izjavljivao da jedva čeka da dobije poziv iz BiH), međutim nikad ga niko iz našeg saveza nije kontaktirao. Sa 17 godina je debitovao bio za U21 ekipu Chelseaja. Suljić je u 2014. godini nastupao za U18 tim Chelsea u koji je došao godinu ranije iz švedske Motale. Švedski je reprezentativac koji je sa ovom skandinavskom zemljom prije tri godine na U17 Svjetskom prvenstvo osvojio treće mjesto.
Kristopher da Graca (Arsenal, Švedska, odbrana) – Za mnoge Bosance i Hercegovce velika nepoznanica zbog svog imena i prezimena. Velika nada Arsenala gdje bilježi sjajne partije u omladinskim kategorijama. Rođen prije 19 godina u Švedskoj, posjeduje bh državljanstvo. Naravno, nikad kontaktiran od strane našeg saveza.
Jeremy Toljan (Njemačka, Hoffenhaim, odbrana) – Ovaj tamnoputi fudbaler je odličan na poziciji desnog beka. Kapiten Njemačke U21 reprezentacije. Njegov otac je Amerikanac, a majka iz Hercegovine. Već četiri godine prvotimac Hoffenhaima.
Ne znam odakle ih vadiš, ali Alperova mama je Albanka, a Jeremyjeva mama je iz Hrvatske.amko123 je napisao/la:Alper Ademoglu
'
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 06 sep 2020, 00:57, ukupno mijenjano 1 put.
Npr. ovdje piše da mu je mati Albanka:Vucevich je napisao/la:Toljan nema veze sa Bosnom, ali ovaj Ademoglu je dao intervju na jednom portalu gdje je rekao da mu je majka Bosnjakinja.Zglavkar je napisao/la:Ne znam odakle ih vadiš, ali Alperova mama je Albanka, a Jeremyjeva mama je iz Hrvatske.amko123 je napisao/la:Alper Ademoglu
https://www.voetbalkrant.com/nl/nieuws/ ... zou-zitten
http://sporza.be/cm/sporza/voetbal/Rode ... /1.2467833
toljanu mama vodi porijeklo iz bosne
U mene na FM 16 ovaj Toljan igra za Hrvatsku, a Ademoglu za Bosnu. I to ovaj Ademoglu ima odlične ocjene, al' koliko je vjerovati običnoj igrici...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
edinjo-bih
- Kontakt:
U19 Svedska:
Haksabanovic, Hadzikadunic, Sabovic
U18:
Arapovic, Nuhanovic
U16:
Abic, Gigovic, Mujanic, Mujkic
pa da smo makar jednog pokusali vratiti pod nasu zastavu...
Haksabanovic, Hadzikadunic, Sabovic
U18:
Arapovic, Nuhanovic
U16:
Abic, Gigovic, Mujanic, Mujkic
pa da smo makar jednog pokusali vratiti pod nasu zastavu...
'
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 06 sep 2020, 00:57, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Alper Ademoglu moze igrati za nas.
To je i sam potvrdio u jednom intetrvju.
Kod mene je situacija malo specifična. Ja sam Bošnjak, otac mi je rodom iz Novog Pazara (Srbija), a majka iz Rozaja (Crna Gora) rodjen sam u Istanbulu, a odrastao u Belgiji, gdje sam i počeo svoju fudbalsku karijeru. Drzavljanin sam Belgije i Turske
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 19 mar 2017, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
Elington zasluzuje poziv, ignorise ga Jamajka
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
.
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 19 mar 2021, 13:41, ukupno mijenjano 1 put.
-
edinjo-bih
- Kontakt:
Burnic i Arnel Jakupovic su glavni prioritet, ali i svi ostali koji valjaju su jako vazni!
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Treba neko Jusufu Becirovicu javit za ovog Ademoglu-a 
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Hadzikic primio pet komada, vjerovali ili ne nije kriv ni za jedan go! Treba ga kaparisati, ebes okupatore!