Dobra lekcija od Slobodanke koja je došla u pravom trenutku. Ono što me raduje je to što Čala nije onaj pogubljeni tip koji tvrdoglavo gura svoje. Shvatit će on da tu nešta ne funckioniše i da niko na osnovu imena neće igrat'. Ja lično bih ohladio Almira, Crnku i Mersu. Almir je promaha lijevo, probat Balića tu koji nije ofanzivan al' je nazad dosta bolji, neće ga svi okretat' kao ringišpil. Umjesto Crnkića gurnut' Liivaka, negdje mora pročepit a Crnkić je fakat loš od pauze pa 'vamo. A što se napada tiče, ubacit Amera ili isprobat ovog Estonca naprijed (pričalo se da može špica igrat), pa na lijevom krilu nešta izmudrovat, tu je veća širina. Ja kao navijač i ljubitelj fudbala primjećujem da imamo visokog špica na kojeg u toku utakmice dođu 3-4 lopte na glavu. Mi više igramo na te lopte u prostor, krila ulaze prema golu a te centaršuteve obezbjeđuju bekovi, i dok Hodžić fino centrira, s lijeve strane ništa ne prolazi. Zato pokušat s nekim bržim napadačem pa igrat kroz sredinu (kao protiv Mladosti na Koševu kad smo im 4 strpali i fakat lijepo igrali).
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️