Hvala ! Objektivno,ko nas može izbaciti u dvije utakmice u Kup-u ? Niko...ko može nadmudriti Petrovića u dvije utakmice,,nikobrig je napisao/la:Ljudi cestitke na pobjedi, rezultati vam se poklopili.. Nadam se da je ovim trasiran put da osvojite naslov. Navijam za vas.![]()
P.s. Osim ako u kupu igrali s nama
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Re: RE: Re: FK Željezničar
Treba čekat da željezo i lim padnu na tržištumaldini3 je napisao/la:Steta je sto krov nece biti odmah. Realno dosta raje bi sa sjevera preslo na istok kad bi se pokrio za iducu sezonu.Quinlan je napisao/la:Krov neće ubrzo sigurno a wc bi trebao biti u funkciji odmah jer ne vjerujem da možeš tribinu otvoriti bez da radi wclisander je napisao/la:Kad naši imaju namjeru stavljati krov na istok, i kad će wc-i biti osposobljeni
Virtu4l je napisao/la:Sad možemo pričati o tituli, izbjegavao sam tu temu jer jednostavno nisam znao na čemu smo, sad je mnogo jasnije.
Čeka nas pakao u aprilu, ali taj isti pakao čeka i konkurente obzirom da su i oni u polufinalu kupa. Naša prednost je širina, a u ove dvije utakmice smo vidjeli da možemo računati na apsolutno svakog igrača i da nema veze ko je na terenu. To mora biti ključ uspjeha, gust raspored nam mnogo više odgovara nego Sarajevu pa i Zrinjskom. Porazi će biti mnogo skupi u ligi za prvaka i tu ćemo vidjeti koliko je Petrović dobar trener.
Sad smo favoriti i moramo se nositi sa tim.
jesam li sta posefio, ili je zrinjski ispao iz kupa? oni bi mogli imati tu prednost svjezine ekipe. mada, evo, i barbaric podnio ostavku, pa se sad valja prilagodjavat igracima na novog trenera, i treneru na ekipu i mogucnosti.
ne znam da ima neko nase vele trenersko ime slobodno. jedino da ne iskopaju koga iz hrvatske.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Jel bodovi ostaju isti? Nisam upoznat sa daljnim pravilima. Znam da se u Srbiji nesto bodovi polove ili tako nesto.
- Neandertalac
- Kontakt:
- MocMahale444
Vec jesu i postoji mogucnost da ih Brko preuzme u inat zbog nedavnih desavanjaNeandertalac je napisao/la:Zrinjski će Amara kontaktirati.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Bodovi ostaju isti.. Samo se liga dijeli za šampiona i za ostanakUrbinato je napisao/la:Jel bodovi ostaju isti? Nisam upoznat sa daljnim pravilima. Znam da se u Srbiji nesto bodovi polove ili tako nesto.
Odlazi Safete.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ti znaš. Ne budali svega timaldini3 je napisao/la:Vec jesu i postoji mogucnost da ih Brko preuzme u inat zbog nedavnih desavanjaNeandertalac je napisao/la:Zrinjski će Amara kontaktirati.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MocMahale444
problemi sa naponom juce su bili ljudi iz servisa bice u funkciji sljedecu utakmicuedinedin je napisao/la:Šta je sa semaforom ??
- amazon
- Kontakt:
Prekinulu su neku zicu kako prave istok. Bice to dobro.edinedin je napisao/la:Šta je sa semaforom ??
Kad se Crnov oparavi bice to dobar vezni red. Skripi bez Blagojevica definitivno. Iako smo odigrali solidno danas.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Znaci dolaskom Petrovića, Željo je uspio skinuti 10 bodova prednosti
Ne zaboravimo da je Zrinjski bježao 11 bodova u jednom momentu. Nevjerovatan niz, haman kao onaj iz prošle sezone kad je na klupi bio Mulalić.
Uz sve to smo razbiti taj neki peh protiv Radnika koji je nezgodan rival u Dolini, izbacili ih u Kupu , pobjedili ih u prvenstvu.
Ekipa se potrošila u zadnjih mjesec dana, ali pauza dolazi u pravo vrijeme da se malo odmore i dozovu
Uz sve to smo razbiti taj neki peh protiv Radnika koji je nezgodan rival u Dolini, izbacili ih u Kupu , pobjedili ih u prvenstvu.
Ekipa se potrošila u zadnjih mjesec dana, ali pauza dolazi u pravo vrijeme da se malo odmore i dozovu
Ma nek ti sve znas.Neandertalac je napisao/la:Ti znaš. Ne budali svega timaldini3 je napisao/la:Vec jesu i postoji mogucnost da ih Brko preuzme u inat zbog nedavnih desavanjaNeandertalac je napisao/la:Zrinjski će Amara kontaktirati.
Dobra utakmica danas. Opet me Zeba odusevio svojim zalaganjem i trkom. Idemo dalje tekmu po tekmu pa sta izadje na kraju. Ako neko iz uprave prati ovaj forum MOLIM VAS probajte jos jednom dogovoriti sa Miroslavom oko produzenja ugovora
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- Neandertalac
- Kontakt:
Što se naravno neće dogoditi ni u snu. Nikad!aleksandar_veliki je napisao/la:Nije Amara kontaktirao Zrinjski sto ne znaci da nece. Ako pogledas imena trenera na birou zakljucis da bi ih on najprije mogao izvaditi iz ovog stanja koje su sami sebi skuhali.maldini3 je napisao/la:Vec jesu i postoji mogucnost da ih Brko preuzme u inat zbog nedavnih desavanjaNeandertalac je napisao/la:Zrinjski će Amara kontaktirati.
Naravno da znam
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Odlicno se ovo danas poklopilo sve, a tri utakmice igrati u nizu sa vatrogasnim drustvom nije lahko, a ne sa Radnikom koji je stabilan premijerligas. Ocekivao se realno ovaj pad Zrinjskog sa novim trenerom, zbog slicnih menadzerskih pritisaka je i Marinovic otisao ... Ne bi me cudilo da opet vrate Karacica ili da Musu kontaktiraju ... Fino iskoristiti ovu pauzu i spremiti se (imamo finu provjeru sa Osijekom) za narednih 10 utakmica, gdje ce nam svaka biti kao finale. NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !!!
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Onda su mene slagali. Aci vjerujem vise nego svom izvoru koji mi je rekao da su zvali Brku jos prosle sedmice.aleksandar_veliki je napisao/la:Nije Amara kontaktirao Zrinjski sto ne znaci da nece. Ako pogledas imena trenera na birou zakljucis da bi ih on najprije mogao izvaditi iz ovog stanja koje su sami sebi skuhali.maldini3 je napisao/la:Vec jesu i postoji mogucnost da ih Brko preuzme u inat zbog nedavnih desavanjaNeandertalac je napisao/la:Zrinjski će Amara kontaktirati.
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- Neandertalac
- Kontakt:
Hoćemo kakvu opkladualeksandar_veliki je napisao/la:Nea ne bih me iznenadilo da Amar preuzme Zrinjski. Ne znam nista, da ne mislis da foliram, no sa nekog sportskog aspekta. Njemu kao treneru bi bio izazov sad preuzeti Zrinjski. Znam zbog cega govoris nikad i vjerovatno si u pravu, medjutim treba imati na umu da on zivi fudbal i sigurno da se nekad probudi zelja za onim sto najvise voli. Zamisli derbija na Grbavici, dolazi Zrinjski sa Amarom na klupi.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Ali nijedan post aldina nakon tekme

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 24 gosta.