FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kakve su to gluposti i trolanje za Amara da nam kvari radost ovog kola.
Uživajte Zeljovci čeka nas plavo proljece
Uživajte Zeljovci čeka nas plavo proljece
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Nadam se da se to nikad nece desiti!!! A ti nam Acika baci neki post ovdje ako sta nacujesaleksandar_veliki je napisao/la:Nea ne bih me iznenadilo da Amar preuzme Zrinjski. Ne znam nista, da ne mislis da foliram, no sa nekog sportskog aspekta. Njemu kao treneru bi bio izazov sad preuzeti Zrinjski. Znam zbog cega govoris nikad i vjerovatno si u pravu, medjutim treba imati na umu da on zivi fudbal i sigurno da se nekad probudi zelja za onim sto najvise voli. Zamisli derbija na Grbavici, dolazi Zrinjski sa Amarom na klupi.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- Neandertalac
- Kontakt:
Naravno da se neće desiti. Ni u snu.
Pauza. Otvaranje istoka. Demonstracija sile!
Bit će Željo opet šampion!!!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
To se nikad nece desitialeksandar_veliki je napisao/la:Nea ne bih me iznenadilo da Amar preuzme Zrinjski. Ne znam nista, da ne mislis da foliram, no sa nekog sportskog aspekta. Njemu kao treneru bi bio izazov sad preuzeti Zrinjski. Znam zbog cega govoris nikad i vjerovatno si u pravu, medjutim treba imati na umu da on zivi fudbal i sigurno da se nekad probudi zelja za onim sto najvise voli. Zamisli derbija na Grbavici, dolazi Zrinjski sa Amarom na klupi.
Amar smo jedan klub u BiH može voditi, jedna ljubav i jedina opcija.
-
risingforce
- Kontakt:
Zasto Amar ne bi mogao biti trener Zrinjskog?? Glupost, covjek je trener, profesionalac i normalno da bi prihvatio ponudu sada kada je bez posla, a mjesto trenera u Zelji zacementirano...
- Neandertalac
- Kontakt:
Bravo za Zakarića!
Igrač utakmice; Zajko Zeba!
Igrač utakmice; Zajko Zeba!
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Slobodu shvatiti maksimalno ozbiljno, a Vladi se permanentno i masivno najebat svega uz sigurnu pobjedu
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Slazem se, ima trenutno ljepsih stvari od nagadjanja.Neandertalac je napisao/la:Naravno da se neće desiti. Ni u snu.![]()
Poslije danasnjih rezultata ocekujem bar 10000 na Grbavici protiv slanih. Istok izgleda prelijepo i nadati se da ce biti popunjen na otvaranju.
P.S. Danas sam zavidio onim radnicima koji su gledali utakmicu sa istoka
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Prije svega, Amar je veliki navijač Želje, sam je to isticao nekoliko puta.risingforce je napisao/la:Zasto Amar ne bi mogao biti trener Zrinjskog?? Glupost, covjek je trener, profesionalac i normalno da bi prihvatio ponudu sada kada je bez posla, a mjesto trenera u Zelji zacementirano...
Poceo kao navijac na jugu sa dobrim navijačkim stažom
Dakle, covjek je višestruko dokazani željovac od glave do pete.
Na to sve, sin velikog Ivice Osima nikad nece stati nasuprot Želje
Previše Amar ima konekcija sa Željom po raznim linijama, da bi sad stao protiv njega vodeci Zrinjski. Nema šanse.
Kako nam je dobro dosla ova pobjeda iz vise razloga. Blizi smo tituli,a prva domaca je sljedeca uz to i otvaranje istoka. Puna Grbavica ponovo aBd i luda atmosfera.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
ma ja cu samo reci
ovaj danasnji dan nisam ovakav mogao ni sanjati, ne znam od istoka, nase pobjede, rezultata konkurenata, ekipe, navijaca, ma sve sve

ovaj danasnji dan nisam ovakav mogao ni sanjati, ne znam od istoka, nase pobjede, rezultata konkurenata, ekipe, navijaca, ma sve sve
Da li ce Crnov konkurisati za mec sa Slobodom?
Kao što to obično biva, pritisak na leđima što svakako nosiš kada braniš titulu je učinio svoje, ako još uz to dodaš nabrijane pratioce i neke turbulencije u i oko kluba, dobiješ to da izgubiš jedan ogromni bodovni saldo.
Eh sada, stalno sam potencirao priču da je mnogo lakše biti favorit iz sjene, nego nositi pritisak koji je Zrinjski nosio na svojim leđima.Slavko Petrović, koji je najviše zaslužan za ovaj pozitivni niz Želje i stizanja prednosti kojeg je lider stvorio u jednom gnusnom periodu za nas, naglašavao je da su oni još uvijek favoriti i prebacivao je lopticu na njih, a nas učinio rasterećenima što je urodilo plodom.
Slavko Petrović, kojem su neki zamjerali što igra defanzivni i dosadni fudbal i kojem je najviša ambicija zapravo izlazak u kvalifikacije za Evropu, sve je to sigurno sa razlogom govorio i te njegove riječi su sigurne pomogle i ekipi, a i u samom raspletu ove lige.
Istopiti prednost od 10 bodova nikada nije lako kakav god da je lider, napraviti ovakav niz u ligi sa minimalnim rezultatima isto nije lako, stvoriti kolektiv i svakom igraču odrediti ulogu i dati mu do znanja da nije nezamjenjljiv također nije lako, a ovo sve je stvorio taj jedan staromodni, dosadni trener.
Ispravio je maksimalno greške prethodnika i .pokazao da je vrhunski stručnjak.
Ovo sve, popraćeno poboljšanjem infrastrukture je stvorilo jednu jaku atmosferu i ambijent koji se samo treba okruniti sa titulom, koju ni sada ne trebamo priželjkivati i opustiti se, nego trebamo nastaviti ovim tempom i biti favoriti iz sjenke i siguran sam da ćemo proći odlično na kraju.
O utakmici neću puno, nikada nije lakho igrati u ovakvom jakom tempu i to protivje istog protivnika, ali smo uspjeli izvući ono najbolje i pred ulazak u najzanimljiviji dio sezone, trasirali jedan put koji se može završiti vrlo lahko sa onim najboljim što dugo očekujemo.
Kao što sam već napisao, širina je ta koja je presudila.
Kada vidiš kako svi grizu dok su u igri, čak i jedan Zeba trči kao nikada u karijeri, znaš zapravo kakav je duh usadio Slavko svakom od njih.
Ne bih nikoga izdvajao, svako je obavio svoj dio posla i drago mi je da me je Dino razuvjerio i pokazao da može.
Idemo dalje, sada pauza, ući jako pa šta Bog da.
VTŽ.
Eh sada, stalno sam potencirao priču da je mnogo lakše biti favorit iz sjene, nego nositi pritisak koji je Zrinjski nosio na svojim leđima.Slavko Petrović, koji je najviše zaslužan za ovaj pozitivni niz Želje i stizanja prednosti kojeg je lider stvorio u jednom gnusnom periodu za nas, naglašavao je da su oni još uvijek favoriti i prebacivao je lopticu na njih, a nas učinio rasterećenima što je urodilo plodom.
Slavko Petrović, kojem su neki zamjerali što igra defanzivni i dosadni fudbal i kojem je najviša ambicija zapravo izlazak u kvalifikacije za Evropu, sve je to sigurno sa razlogom govorio i te njegove riječi su sigurne pomogle i ekipi, a i u samom raspletu ove lige.
Istopiti prednost od 10 bodova nikada nije lako kakav god da je lider, napraviti ovakav niz u ligi sa minimalnim rezultatima isto nije lako, stvoriti kolektiv i svakom igraču odrediti ulogu i dati mu do znanja da nije nezamjenjljiv također nije lako, a ovo sve je stvorio taj jedan staromodni, dosadni trener.
Ispravio je maksimalno greške prethodnika i .pokazao da je vrhunski stručnjak.
Ovo sve, popraćeno poboljšanjem infrastrukture je stvorilo jednu jaku atmosferu i ambijent koji se samo treba okruniti sa titulom, koju ni sada ne trebamo priželjkivati i opustiti se, nego trebamo nastaviti ovim tempom i biti favoriti iz sjenke i siguran sam da ćemo proći odlično na kraju.
O utakmici neću puno, nikada nije lakho igrati u ovakvom jakom tempu i to protivje istog protivnika, ali smo uspjeli izvući ono najbolje i pred ulazak u najzanimljiviji dio sezone, trasirali jedan put koji se može završiti vrlo lahko sa onim najboljim što dugo očekujemo.
Kao što sam već napisao, širina je ta koja je presudila.
Kada vidiš kako svi grizu dok su u igri, čak i jedan Zeba trči kao nikada u karijeri, znaš zapravo kakav je duh usadio Slavko svakom od njih.
Ne bih nikoga izdvajao, svako je obavio svoj dio posla i drago mi je da me je Dino razuvjerio i pokazao da može.
Idemo dalje, sada pauza, ući jako pa šta Bog da.
VTŽ.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Hoce 100% bice medju 18 , inace cestitke svima nama na Pobjedi , kako se poklopise i rezultati, Stanic i ugljesaAmelitos je napisao/la:Da li ce Crnov konkurisati za mec sa Slobodom?
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Kako Stanic izlevati Kosorica kod drugog gola. Svaka cast majstore.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Cestitke igracima, treneru, upravi. Svaka cast, samo naprijed! Slavko je preporodio ekipu, zaista je covjek rjetko vidjen znalac i profesionalac, pravo bogatstvo za klub! Istocna tribina je prelijepa, svakim danom u svakom pogledu sve vise napredujemo! kapa dole..
Odmoriti se i dobro prirpemiti za 1.April i utakmicu sa Slobodom.. trebamo im pokazati zube!
Odmoriti se i dobro prirpemiti za 1.April i utakmicu sa Slobodom.. trebamo im pokazati zube!
- Neandertalac
- Kontakt:
Eh...
Ide istorijska utakmica. Dan kada će se Istok uzdići ali ovaj put preplavljen plavim navijačima, utakmica o kojoj če se pričati i koja će nam sigurno ostati u sjećanju kao jedan veliki spektakl!
Imam par prijedloga;
-Spektakl!
-Očekujem da odgovorni ljudi naprave jedan veliki spektakl za sve gledaoce i da se sadržaj javno objavi kako bi što veći broj ljudi prisustvovao utakmici pa da je proživimo u nezaboravnoj i nezapamćeno atmosferi. Ako bude noćna utakmica nekada prije sam pisao jedan post o perverziju sa svjetlima i hologramima. Ne znam koliko je to moguće ali dajte nešto što nije viđeno, da zalijemo taj istok majku mu, neka gori hala.
Nije ovo baš obična utakmica, zar ne
-Cijene ulaznica.
-Shvatam da klub živi od karat ali neko dizanje cijena i extremna zarada na otvaranju istoka mi nije baš najbolji potez. Mišljenja sam da nekom simboličnom cijenom karata uz ispunjen stadion do maximuma klub se odužuje navijačima za podršku a navijači dobijaju ambijent iz snova. Znam da će biti komentara na ovu ideju ali fakat, takav je vakat raju moraš animirati. Vjerujte da sam upućen dobro u ovo, svaka marka se pika, na žalost.
Zapad 20-Istok 7- Sjever 5- Jug 3 km
20.000 navijača.
-Marketing.
Apeliram da klub dodatno podigne nivo aktivnosti na ovom polju i dodatno animirani ljude za učlanjenje u klub.
Željo je već dugo u fokusu a kako se utakmica bude približavala atmosfera će se podgrijavati i dostizati vrhunac. Pravo vrijeme za dodatne akcije i širenje nape porodice.
-Sadržaj na stadionu.
Ok, sve to iziskuje troškove ali bar za ovu utakmicu možemo organizovati štandove sa Željinim proizvodima, osvježavajućim pićima, hot dog ili šta se već smije i može. Što više to bolje.
Dalje, idealan tajming za Maskotu, plesne grupe, mažoretkinje, neki bend itd...
Spektakl prije utakmice, na poluvremenu i posle utakmice.
Vjerujem da će biti nezapamćena bakljada pa vatromet nije potreban.
Eto neka razmišljanja napisana na brzinu, dajte svoj doprinos ovom postu i pišite svoje ideje. Ko zna, možda nas neko i čuje.
Ide istorijska utakmica. Dan kada će se Istok uzdići ali ovaj put preplavljen plavim navijačima, utakmica o kojoj če se pričati i koja će nam sigurno ostati u sjećanju kao jedan veliki spektakl!
Imam par prijedloga;
-Spektakl!
-Očekujem da odgovorni ljudi naprave jedan veliki spektakl za sve gledaoce i da se sadržaj javno objavi kako bi što veći broj ljudi prisustvovao utakmici pa da je proživimo u nezaboravnoj i nezapamćeno atmosferi. Ako bude noćna utakmica nekada prije sam pisao jedan post o perverziju sa svjetlima i hologramima. Ne znam koliko je to moguće ali dajte nešto što nije viđeno, da zalijemo taj istok majku mu, neka gori hala.
Nije ovo baš obična utakmica, zar ne
-Cijene ulaznica.
-Shvatam da klub živi od karat ali neko dizanje cijena i extremna zarada na otvaranju istoka mi nije baš najbolji potez. Mišljenja sam da nekom simboličnom cijenom karata uz ispunjen stadion do maximuma klub se odužuje navijačima za podršku a navijači dobijaju ambijent iz snova. Znam da će biti komentara na ovu ideju ali fakat, takav je vakat raju moraš animirati. Vjerujte da sam upućen dobro u ovo, svaka marka se pika, na žalost.
Zapad 20-Istok 7- Sjever 5- Jug 3 km
20.000 navijača.
-Marketing.
Apeliram da klub dodatno podigne nivo aktivnosti na ovom polju i dodatno animirani ljude za učlanjenje u klub.
Željo je već dugo u fokusu a kako se utakmica bude približavala atmosfera će se podgrijavati i dostizati vrhunac. Pravo vrijeme za dodatne akcije i širenje nape porodice.
-Sadržaj na stadionu.
Ok, sve to iziskuje troškove ali bar za ovu utakmicu možemo organizovati štandove sa Željinim proizvodima, osvježavajućim pićima, hot dog ili šta se već smije i može. Što više to bolje.
Dalje, idealan tajming za Maskotu, plesne grupe, mažoretkinje, neki bend itd...
Spektakl prije utakmice, na poluvremenu i posle utakmice.
Vjerujem da će biti nezapamćena bakljada pa vatromet nije potreban.
Eto neka razmišljanja napisana na brzinu, dajte svoj doprinos ovom postu i pišite svoje ideje. Ko zna, možda nas neko i čuje.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- amazon
- Kontakt:
Stanic odigrao kup odlicno, a ovo sto je usao je extra bilo. Zasluzio je da igra.LjoZee je napisao/la:Kako Stanic izlevati Kosorica kod drugog gola. Svaka cast majstore.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Neandertalac
- Kontakt:
Našao sam. Mislim da je ova ideja sprovodiva u djelo bar sa tehničke strane. Sa financijske fakat ne znam. Ako je preveliko trošak onda batali, ima vremena.

Doduše ovo je bez istoka nekih 10 milja. Zamisli 20Neandertalac je napisao/la:
Ma siroka tema pravo i svaka ideja je dobrodosla.
Vec sam pisao o maskoti, dvije tri takve, jedna na svakoj tribini prije tekme a u toku utakmice iza gola na jugu.
Dalje, takodje kroz sponzorstvo npr sada prije derbija, napraviti 10_ak milja nekakvih brošura ili neato slicno sa sadrzajem; istorija kluba, uspjesi, stadion, aktuelnosti, planovi, pokoja zanimljivost, ali ne nesto na cemu ce ljudi sjediti i baciti uspit u kantu nego stvar koju ce 80% njih odnijeti kuci kao uspomenu.
A cuj ovu perverziju sada. Ako je utakmica definitivno u nocnom terminu, i ne znam koliko je to doatupno kod nas ili izvodljiovo, ali eto kada bi imali uslove i opremu.
Spiker; Molim vas za trenutak paznje. Tisina na stadionu. Reflektori se gase. Graja, pa opet tisina.
Zvuk lokomotove, prodoran, piskav, para noc. Ljudi cekaju, uzbudjenje na vrhuncu.
U visini tribina iznad samog terena pojavljuje se hologram koji prikazuje buduci izgled obnovljenog stadiona Grbavica. Impozantan, od nekih 30x20 metara i polako se rotira i dok svi bleje ko tele u sarena vrata sa zvucnika se cuje legendarno;
Hej, Grbavice, rano ljuta....
Tifa izlazi na teren sa svjetlom mini reflektora na sebi i nas deset hiljada prisutnih sa suzama u ocima otpjeva himnu, al ono bas pravo sretni i ponosni.
Slika stadiona iscezava a pojavljuju se ogromna slova`Budi Zeljo, uclani se, budi dio kluba`
Reflektori se pale i svi kao da se bude iz sna kontajuci sta se to sada zapravo desilo.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!