To je procjena Saveza, a ne naša!Opet su nam skratili posjetu otac ih yebo nakaradniMemara je napisao/la:RZ88Adnan je napisao/la: Željezničar - Radnik 8.000 gledalaca
apa koga više vi lažete?!

To je procjena Saveza, a ne naša!Opet su nam skratili posjetu otac ih yebo nakaradniMemara je napisao/la:RZ88Adnan je napisao/la: Željezničar - Radnik 8.000 gledalaca
Dobro ondaRas je napisao/la:To je procjena Saveza, a ne naša!Opet su nam skratili posjetu otac ih yebo nakaradniMemara je napisao/la:RZ88Adnan je napisao/la: Željezničar - Radnik 8.000 gledalaca
Zasitili se ljudi 100 godina prosjecnosti....Jednostavno...Tuzla sama bez regije ima kapacitet da napuni stadion do "vrha" dokazano bezbroj puta,ali....Kriminal,lazi,sukobi u grupi,beztrofejnost,politika prije svega unistili su klub totalno i zelju u ljudima....To je realna slika pa neka se ljuti ko hoce.invincible1921 je napisao/la:Nikad mi nece bit jasno kako je vako u Tuzli losa posjeta, a toliki ljudski potencijal jos samo jedan klub ima u citavom tom regoinu
Meni je najveće iznenađenje da imamo veću posjetu od Partizana, a kad krene ova Liga za prvaka imaćemo po meni barem devet milja u prosjeku!S obzirom da 40 posto Srbije navija za Partizan još par stotina hiljada u manjem enitetu može se reći da je to bruka neviđena za takav klub! S druge strane Torca najjača vazda bila, nema niko njihov mentalitet!ennis je napisao/la:Zeljo i Sarajevo stoje poprilicno dobro kada je regija u pitanju.Do ovog kola kada se napravi presjek u HNL-u i JSP, Hajduk kuci prati u prosjeku 10328 gledaoca,Zvezdu 9898, Rijeka 4339,Partizan 3937,Dinamo 3365.
Zeljo po zvanicnim podacimado sada 5954 po utakmici, Sarajevo 4545 gledaoca.
Ako ces vec tako usporedivati, slobodno mozes umanjiti posjetu Zelji i Sarajevu za 20-30%, tolika je razlika izmedu podataka saveza i brojaca (u HNL-u se koriste brojaci a mislim da su podaci Zvezde takoder sa brojaca).ennis je napisao/la:Zeljo i Sarajevo stoje poprilicno dobro kada je regija u pitanju.Do ovog kola kada se napravi presjek u HNL-u i JSP, Hajduk kuci prati u prosjeku 10328 gledaoca,Zvezdu 9898, Rijeka 4339,Partizan 3937,Dinamo 3365.
Partizan pao poprilicno zadnje dvije-tri godine,bez obzira na veliku bazu nas balkanski mentalitet,naviknes se na titule,grupne faze,cim toga nema ostane 3-4k redovnih bolesnika.Ni Zvezda nije nista spektakularno,derbi im vadi posjetu,zadnji derbi na Marakani 41k ljudi od ukupno 128k ljudi koliko ih je pratilo na Marakani.Ostale utakmice prosjek 5-6k na utakmici.Ras je napisao/la:Meni je najveće iznenađenje da imamo veću posjetu od Partizana, a kad krene ova Liga za prvaka imaćemo po meni barem devet milja u prosjeku!S obzirom da 40 posto Srbije navija za Partizan još par stotina hiljada u manjem enitetu može se reći da je to bruka neviđena za takav klub! S druge strane Torca najjača vazda bila, nema niko njihov mentalitet!ennis je napisao/la:Zeljo i Sarajevo stoje poprilicno dobro kada je regija u pitanju.Do ovog kola kada se napravi presjek u HNL-u i JSP, Hajduk kuci prati u prosjeku 10328 gledaoca,Zvezdu 9898, Rijeka 4339,Partizan 3937,Dinamo 3365.
Ne bih se bas slozio da u odnosu na procjenu saveza treba odbit 20-30%,bude tu i "kontra" zakidanja odnosno umanjivanja u odnosu na stvarno stanje na tribinama.Zeljo ubjedljivo na trecem mjestu iza nedokucivog dvojca,rekordan broj prodatih godisnjih,euforija oko izgradnje stadiona privlaci raju vise u odnosu na sezone prije.Nadam se da ce se ovaj trend nastaviti i zadrzati sto duze broj ljudi na Grbavici.virtuoz je napisao/la:Ako ces vec tako usporedivati, slobodno mozes umanjiti posjetu Zelji i Sarajevu za 20-30%, tolika je razlika izmedu podataka saveza i brojaca (u HNL-u se koriste brojaci a mislim da su podaci Zvezde takoder sa brojaca).ennis je napisao/la:Zeljo i Sarajevo stoje poprilicno dobro kada je regija u pitanju.Do ovog kola kada se napravi presjek u HNL-u i JSP, Hajduk kuci prati u prosjeku 10328 gledaoca,Zvezdu 9898, Rijeka 4339,Partizan 3937,Dinamo 3365.
Realno gledajuci, mislim da je Zeljo treci u regiji (malo ispred Rijeke i dosta iza Hajduka i Zvezde), iako bih tu prednost dao Rijeci zbog puno skupljih ulaznica, a Sarajevo je na razini Partizana i Dinama, mozda cak i malo bolje.
Hajduk/Zvezda
...
...
...
Zeljo/Rijeka
Sarajevo/Partizan/Dinamo
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Giuseppe1 i 32 gosta.