FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Danas sam ja razmisljo nesto oko cijena ulaznica za istok. Vjerovatno ce biti 10km redovna cijena. Mozda bi bilo dobro da za utakmicu sa slobodom ulaz bude 50% jeftiniji za sve tribine da se napuni stadion. Naravo nocni termin se podrazumjeva jedino ako NS ne trazi igranje u isto vrijeme.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
slodobni su termini tek ce opet zadnje 2-3 tekme biti sve tekme u istom terminu, nadam se da je protiv slobode nocna nema prepreke nikakve da ne budemaldini3 je napisao/la:Danas sam ja razmisljo nesto oko cijena ulaznica za istok. Vjerovatno ce biti 10km redovna cijena. Mozda bi bilo dobro da za utakmicu sa slobodom ulaz bude 50% jeftiniji za sve tribine da se napuni stadion. Naravo nocni termin se podrazumjeva jedino ako NS ne trazi igranje u isto vrijeme.
SPORTSKI SEGMENTU KLUBA PRODUZI UGOVOR SRDJANU STANICU!
Hvala.
Hvala.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Stana je nas. Njemu sta god ponudis on ce prihvatiti je li istinski voli Zelju. Protiv Slobode treba poceti od prve minute,a Stojanovica poslati nazad u Mostar prvim autobusom pa nek igra za Zrinjski.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- amazon
- Kontakt:
Stanicu lijevo bek nije prirodna pozicija a igra bolje od svakog lijevog beka kojeg smo doveli.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Jedino sto je vrijedno komentarisanja danas po meni je onaj nas teren, u bar desetak situacija smo nesto zajebali zbog **** terena, razumijem kad pada kisa mjesec dana pa je mokar blatnjav al da ga po ovakvom vremenu ne mozemo bar poravnat da se lopta moze normalno primit ne ide mi u glavu, nadam se ako ne bude nista od potpune rekonstrukcije da ce barem uradit ovo sto je siroki, stvarno je to jedino sto nam fali, a najvise ce pomoc i valjat nama samim.
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
Nemoj tako, dobar je i stojanovic, ali je stana masinaLjoZee je napisao/la:Stana je nas. Njemu sta god ponudis on ce prihvatiti je li istinski voli Zelju. Protiv Slobode treba poceti od prve minute,a Stojanovica poslati nazad u Mostar prvim autobusom pa nek igra za Zrinjski.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

PLAVA PORODICA.
@irfo odigrao dobro samo protiv Krupe. Ostalo velika 0.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Korektno momak igra, bez ikakvih grešaka pozadi, naprijed je ograničen tu je stana Marselo za njega, ali sviđa mi se što gledam od Stojanovića!LjoZee je napisao/la:Stana je nas. Njemu sta god ponudis on ce prihvatiti je li istinski voli Zelju. Protiv Slobode treba poceti od prve minute,a Stojanovica poslati nazad u Mostar prvim autobusom pa nek igra za Zrinjski.
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Tako je, Stojanović je defanzivno odličan igrač, napad već malo šteka, ali treba nam.Ras je napisao/la:Korektno momak igra, bez ikakvih grešaka pozadi, naprijed je ograničen tu je stana Marselo za njega, ali sviđa mi se što gledam od Stojanovića!LjoZee je napisao/la:Stana je nas. Njemu sta god ponudis on ce prihvatiti je li istinski voli Zelju. Protiv Slobode treba poceti od prve minute,a Stojanovica poslati nazad u Mostar prvim autobusom pa nek igra za Zrinjski.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
U potpunosti se slažem sa ovim što piše Neandertalac, protiv Slobode treba napraviti spektakl za pamćenje, marketing vjerujem neće biti toliko potreban, ali koreografija treba biti istorijska. Ne sumnjam da će momci iz grupe odraditi posao i da će nam pripremiti neko iznenađenje.
Samo je jedna prva utakmica na novom istoku.
Samo je jedna prva utakmica na novom istoku.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ali kako Zakarić iznese onu loptu, k'o nekad Subić protiv nas 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Najbolji igrac proljetnog djela je Bogicevic gdje su oni sto ga izvizdase nazivali izdajicom.Mi jos u nastavku gola nismo primili u prvenstvu tj 4 kola bez primljenog gola.
- amazon
- Kontakt:
Danas po mom nekom skromnom misljenju.
Kjosevski-nije imao posla.
Bogicevic ko u mladjim danima.Bori se, trci, pokriva.Svaka cast, drago mi je zbog sup.aka koji su svasta pisali protiv momka a ima ih i ovdje.Spin supc.i. Kerla ko maneken se setao. Sut glavom iz kornera i to je to od njega.
Stojanovic 0 bodova, Mladenovic za njega Dani Alves.
Sinisa standardno dobar.
Vezni red Markovic i Ugljesa, nit srmde, nit mirisu.
Zeba boli glava. Nikad ga nisam vidio da je imao vise klizecih nego danas, nadam se da nije povrijeden.
Zakaric gol za samopuzdanje, nadam se boljim igrama.
Lendric umoran, al ga opet zabi. Bravo majstore.
Od zamjena Stana prekuco, ovo ostalo nit smrdi, nit mirise.
Atmosfera odlicna.
Bogicevic ko u mladjim danima.Bori se, trci, pokriva.Svaka cast, drago mi je zbog sup.aka koji su svasta pisali protiv momka a ima ih i ovdje.Spin supc.i. Kerla ko maneken se setao. Sut glavom iz kornera i to je to od njega.
Sinisa standardno dobar.
Zeba boli glava. Nikad ga nisam vidio da je imao vise klizecih nego danas, nadam se da nije povrijeden.
Atmosfera odlicna.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Nemojte loše o Stojanoviću.Stanić jeste odličan danas i u KUP-u neki dan,ali to je zasluga i dolaska Stojanovića kao konkurencije.Nije Stanić ovakav bio jesenas.Stanić će vjerovatno protiv Slobode imati prednost,no neka obojice,zdrava konkurencija.
Nego,gdje igramo protiv Osijeka i kad tačno ?
Nego,gdje igramo protiv Osijeka i kad tačno ?
- amazon
- Kontakt:
Nema niko nista protiv Stojanovica, ali mi je zao da Stanic sjedi na klupu a ovaj igra, ili jos gore da Stanicu ne daju novi ugovor. To bi bila bruka bas.
- Sandokan87
- Kontakt:
Ja fakat ne kontam jel ti namjerno kontriras ili ti kao jedinka gledas neku skroz deseta utakmicu u odnosu na nas cca 10-15 000 i na stadionu i pored malih ekrana. Kazes atmosfera odlicna, a po meni je presmjesna, na jugu je nekad navijalo 3-4 000 ljudi, a danas je jedva c sektor bio na nivou. Sto se tice igraca, ne mogu da shvatim da mozes Kerlu nazvati manekenom, covjek je doslovno svezao za sebe Obradovica koji za 180 min, nije imao pogled ka nasem golu, a nema ekipe kojoj taj igrac nece napraviti probleme "Nadji izjavu Jagodica poslije utakmice sa Slobodom u Bijeljini". Stojanovica nije danas niko prosao, i ako je ko probijao onda je to on dok nije izasao zbog povrede. Srcanost koju je pokazao mozes usporediti sa igracima koji su ponikli na grbavici, jer se vidi kod momka i zelja i htjenje, i ne znam sta ti ja imam pricati ako si bio, cuo si a vidio gromoglasan aplauz prilikom napustanja terena. Markovic i Ugljesa su odlicni bili. Ugljesa i vise nego dobar, rastrcan, borben i igrac za kojeg definitivno nepostoji izgubljena lopta, a ono sto me najvise dojmilo kod njega je sto ne petlja vec igra jednostavno na prvu, a da ne pricam o tome kakav pregled igre ima, i kakve je danas dijagonale fatao prema Stevanovicu i Zakaricu. Zakaric je danas grizao, po dva tri igraca nekoliko puta znao nanizati, i otvarati prostor i Zebi i Lendricu. Nemoj srat vise sviju ti, da je rezultat bio 1-0 ti bi dosao ovdje prvi da seres i pricas kako si gladan golova. Da Bog da mi svaku ovako igrali da protivnik nema pogled na nas go, a mi zabijemo jedan eventualno dva i svi kuci pjevajuci. A prije nekoliko dana sam ti napisao da se ovom igrom titule osvajaju, i ja u titulu vjerujem ako Bog da. Tvrdo nazad, i strpljivo naprijed, prilika ce se stvoriti i go ce se postici!amazon je napisao/la:Danas po mom nekom skromnom misljenju.
Sinisa standardno dobar.
Atmosfera odlicna.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
- MocMahale444
Rekao sam necu pisati o utakmici zbog strucnjaka ovdje tokom utakmice, sve sto zaseru to i požderu.
Samo Stana je za Stojana izmislio fudbal. Svaka cast svim igracima necemo izdvajati.
Samo Stana je za Stojana izmislio fudbal. Svaka cast svim igracima necemo izdvajati.
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 18 mar 2017, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
ludilomozga
- Kontakt:
Bujrum na Jug pa navijaj, pa ce ti atmosfera biti bolja
Najlakse je pricati sa strane
- Sandokan87
- Kontakt:
Ja sam svoju karijeru na jugu davno zavrsio. Cekao sam i docekao istok, i ako Bog da preci cu na istok, cim se za to stvore uslovi. A da ti pravo kazem i usta zacepim, na jugu sam bio kad je bilo 300 ljudi i kad nas je Zepce mlatilo. Hvala dovidjenja prijatno!ludilomozga je napisao/la:Bujrum na Jug pa navijaj, pa ce ti atmosfera biti boljaNajlakse je pricati sa strane
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!