RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Drugi način
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Drugi način » 08 avg 2010, 08:37

drH je napisao/la:Napadnut Bajevic od strane huligana Aeka http://www.sport.gr/default.asp?pid=69&vid=31273

mame im se napr*im majmuni! financijska kriza pa se nasli na najvecem gospodinu i ljudini od covjeka izivljavati. Gotivio sam AEK ali nakon ovoga dabogda im se klub raspao :evil: :evil: :evil:
koji divljaci, za nepovjerovat

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 08 avg 2010, 08:43

Sta se bola vise sekirate za Princa i princeve..Dobro se, evo, oni sekiraju za nas godinama, nemoj pitat...Gledajmo nasa posla 8-) Kad cemo shvatiti da smo sami?
Sto se tice tekme, dobro je...Uz jos ovih sest sedam igraca sto cekaju papire, bit ce to relax..Pogotovo onaj malac srednjak, brz ko silo, nesto kao Sefko...
A sto se tice sudjenja, nemam rijeci...Ove sudije dodju i samo se na nama izivljavaju i kartoniraju bez veze i bez razloga...A ovaj isti sudija je sudio Zrinjski - Zeljo, te par slicnih tekmi, trebo je vec biti suspendovan odavno...Sram ih bilo...Fini Leotar iz Trebinja, nekad mi dodje da im cestitam, kad sam ovako u revoltu...
Nista, idemo dalje, bez para, ali sa ovom "bandom" kako se naziva, bandom koja opet napravi od go.vneta pitu 8-)
Monto, idemo dalje :D Play up Velez !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 08 avg 2010, 11:55

Kažu jučer na radijskom prenosu da je ovaj mali OKIĆ odigrao ekstra tekmu, zar ne?

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 08 avg 2010, 12:08

AlemC85 je napisao/la:Kažu jučer na radijskom prenosu da je ovaj mali OKIĆ odigrao ekstra tekmu, zar ne?
Dobar je bio jučer.Čekamo da to potvrdi u ostalim tekmama.Ima još 5-6 igrača koji još čekaju na papire, a koji nisu jučer igrali, i od njih očekujem da budu bar dvojica dobra.Jučer sam čuo još jednu radosnu vijest.Mali Dejan Drakul koji je igrao za Velež (prodali ga u Slovačku) a bio je teško obolio, kaže mi čovjek da se izlječio i da će ponovo počet trenirati.Vjerovatno u Veležu opet.Želim mu sve najbolje i da se vrati još bolji nego što je bio. ;)
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 08 avg 2010, 14:43

Auu, ako je istina za Deju, za mustuluka si.
carina je napisao/la: Monto, idemo dalje :D Play up Velez !
Idemo 8-)

..Velez play up!
Support Velez, It's logical! ★

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 08 avg 2010, 15:25

I kazu Velez ispada iz lige.. Eno Veleza prvi sa Zeljom :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 08 avg 2010, 17:43

Halo bola tradicija je to ...mozda se pudemo cupali ove sezone , pa nismo ni priprema imali . Boze dragi samo se pitam kako bi se setali ovom ligom da se sistematski radi sa malom rajom ... :D :D
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 08 avg 2010, 20:24

slika
Ovako ja izgledam kad gledam utakmice Veleza!

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 08 avg 2010, 21:28

kimbo je napisao/la:Halo bola tradicija je to ...mozda se pudemo cupali ove sezone , pa nismo ni priprema imali . Boze dragi samo se pitam kako bi se setali ovom ligom da se sistematski radi sa malom rajom ... :D :D
Naravno...Slazem se u potpunosti...Ali opet da kazem, malo je i do te nase djece, a malo i do nedovoljno spremne uprave i svega okolo..
A svakako sam ocekivao dolazak ovolikog broja igraca, jer opet kazem, a to je vrlo bitno, tradicija i najjaca menadjerska linija u ligi, koju dosta kritikujemo, ali koja kad obeca nekom igracu da ce imati probu na kraju sezonu u inostranstvu, to i odradi...Iako ne izlazimo u Europu godinama, iz Veleza se lako ide dalje i to je ovim igracima sto dolaze vrlo bitno...Druga stvar je sto taj igrac nije spreman na toj probi, to je njegov problem, jer da je radio sportski sezonu, bio bi spreman...
Nazalost, svi znamo kako stoje stvari u nasoj skoli, i tu nam treba jos ljudi...Prvo ljudi, a onda para...Jbg, svi mi nesto kritikujemo, a tamo sjedi par ljudi, koji bi mozda i htjeli nesto uraditi po tom pitanju, a bojim se da ne znaju...
Zato mi se mozda i svidjela ona ideja o privatnoj skoli pod vodstvom Ace, Zaima i Dzafe, kad se vec ne mogu dogovoriti da rade te stvari u klubu...

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 08 avg 2010, 21:32

AlemC85 je napisao/la:Kažu jučer na radijskom prenosu da je ovaj mali OKIĆ odigrao ekstra tekmu, zar ne?
Pozdrav za Brezu 8-)
Jeste druze...Iako su ga kritikovali da i nije nesto igrao, a ni trudio se u Puli, pokazalo se vec na treninzima a i u prvom kolu, da nije isto igrati za Pulu ili Velez...A vidices sad u sljedecem kolu, malca isti kao on, samo da papiri budu gotovi...Jos pravo bezobrazan igrac u svakom pogledu, i na terenu i van njega 8-) Niko nas nigdje nece smjeti napasti, imat cemo kontru extra....

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 08 avg 2010, 21:36

Mont0 je napisao/la:Auu, ako je istina za Deju, za mustuluka si.
Idemo 8-)

..Velez play up!
Dejan samo trenira sa Velezom, najvise zbog sebe, nije jos spreman za tekme, jbg, drug, bio je pravo los...Nece on sad nigdje, tu je gdje i pripada 8-) Nase dijete...

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 08 avg 2010, 21:44

carina je napisao/la:
Mont0 je napisao/la:Auu, ako je istina za Deju, za mustuluka si.
Idemo 8-)

..Velez play up!
Dejan samo trenira sa Velezom, najvise zbog sebe, nije jos spreman za tekme, jbg, drug, bio je pravo los...Nece on sad nigdje, tu je gdje i pripada 8-) Nase dijete...
Za Dejana je dobro da je ziv i zdrav a utakmice ce doci! Mozda od polusezone ako se dogovore on i uprava!

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 08 avg 2010, 23:30

ja ne znam ko vama daje informacije za Drakula ali on ne trenira sa Velezom jer je kuci i ima jos nekih terapija da sve zavrsi kako treba.
Sto se tice Kadre,vidi se da ne moze vise i treba mu se zahvalit ali nije imo ko da igra desnog beka jer su Armel Skaljic i Zlaja bili suspendovani zbog kartona iz prosle sezone.Nadam se da ce ovo jos bolje izgledat ali samo nek se bore jer ja makar,zelim samo da vidim borbu za Velezov dres a sve ostalo mogu oprostit

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 09 avg 2010, 02:58

[youtube][/youtube]

Golovi i izvjestaji trenera...
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 09 avg 2010, 06:27

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????A sta je bilo sa Drakulom on je pravo dobar igrac gledosamga dok je igro u Velezu moze igrati na vise pozicija lijevak dobre gradje sa dobrom tehnikom i brzinom o kakvoj se povredi radi nadamse da ce se oporaviti i opet zaigrati za Velez i biti puno bolji i jaci nego ikad dobar momak veliki talenat zelim mu sto brzi oporavak i da se prikljuci Velezu on bi bio od velike koristi kad se oporavi i dobro pripremi
Ako moze neko da napise nesto vise o Drakulu i njegovom zdravstvenom stanju bas me interesuje staje bilo sa njim znam da je ga Velez prodo i da je igro u slovackoj i imo je solidnu minutazu

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 09 avg 2010, 06:34

carina je napisao/la:
Pozdrav za Brezu 8-)
Jeste druze...Iako su ga kritikovali da i nije nesto igrao, a ni trudio se u Puli, pokazalo se vec na treninzima a i u prvom kolu, da nije isto igrati za Pulu ili Velez...A vidices sad u sljedecem kolu, malca isti kao on, samo da papiri budu gotovi...Jos pravo bezobrazan igrac u svakom pogledu, i na terenu i van njega 8-) Niko nas nigdje nece smjeti napasti, imat cemo kontru extra....
Kako se zove taj malac ???????????
Jos samo da nam je golmana jednog dobrog i visokog stopera ja neznam sta bi sa Delmirom Bajicem iz Zelje gdije je on otiso slobodan je igrac isteko mu ugovor sa Zeljom

VFC_MO
Kontakt:

Post Postao/la VFC_MO » 09 avg 2010, 07:51

Rodeni je napisao/la:
carina je napisao/la:
Pozdrav za Brezu 8-)
Kako se zove taj malac ???????????
Jos samo da nam je golmana jednog dobrog i visokog stopera ja neznam sta bi sa Delmirom Bajicem iz Zelje gdije je on otiso slobodan je igrac isteko mu ugovor sa Zeljom
To sam i jam mislio pitat ,kako se zove taj malac,je li onaj Albanac Imeri,Yimaz,Saini ili neko novi?Cuo sam da su neka dva Rumuna gledali utakmicu,zna li iko nesto o njima?

autoar
Kontakt:

Post Postao/la autoar » 09 avg 2010, 09:12

carina je napisao/la:
Pozdrav za Brezu 8-)
naravno da nije isto igrati za Istru ili velež kad je istra puno kvalitetnija ekipa, Okić jednostavno tamo nije imao mjesta. Pa samo ovo ljeto je istra uzela Žuržinova i Hadžića koji su imali ponude najboljih BiH prvoligaša i koji velež može samo sanjati.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 09 avg 2010, 10:54

Čuj Dejo Drakul ponovo u Veležu, pa kako se činilo prije 15 dana raspad sistema danas sasvim druga priča. Pa Velež će opet imati ekstra ekipu. Može li nelo reći šta je sa Serdarevićem i Čolićem ima li išta od njih? Na kraju evo gledao sam napad na Bajevića, pa da se ja pitam okanio bi se ćorava posla. Ko im j*** mater. Svakako su u dugovima do guše nema im spasa. Tako je kada pljačkaju državnu lovu. Princ idi od te gamadi.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 avg 2010, 10:31

"Huligani koriste svaku priliku da me uvrijede, a sada su me i fizički napali"
Nakon što su u ponedjeljak navijači atenskog nogometnog kluba AEK probili zaštitnu ogradu na stadionu i na samom kraju prijateljske utakmice protiv drugoligaša Kallithee napali trenera AEK-a Dušana Bajevića, "princ sa Neretve" je poručio da to nije ništa neobično u Grčkoj, ali da je loša slika poslana u svijet.

"Policijski istražitelji rade svoj posao i vidjet ćemo šta će biti", kazao je Bajević. "Mogu vam reći da je cijela Grčka razočarana onim što se desilo."

Podsjetimo, grupa od oko 20 navijača opkolila je Bajevića te su ga gurnuli na zemlju prije nego što je uspjela reagovati policija.

U klubu su odmah stali iza trenera, rekavši da ostaje na svojoj poziciji i da se od pravih navijača očekuje da mu pruže podršku.

"Ovo što se desilo potpuno je neprihvatljivo", rekao je predsjednik AEK-a Stavros Adamidis.

Kao igrač Bajević je sa AEK-om osvojio dva naslova prvaka i jedan kup, a kao trener osam trofeja. Ipak, očigledno je da huliganima to ne znači puno.

"Ovo je bilo djelo grupe huligana koji su nezadovoljni još od 1996. kad sam napustio AEK i otišao u Olympiakos. Iako klubu dobro ide, oni koriste svaku priliku da me uvrijede i udalje. Ovoga puta je to bio fizički napad", kazao je Bajević, a prenosi AFP.

Situaciju, za koju trener kaže da je ispala gora nego što je zapravo bila, najbolje je opisao grčki sportski novinar Giannis Xenakis, koji kaže: "Dok bude Bajevića, bit će i onih što su protiv njega."
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.