Upravo tako. Steta da sjedi na klupi dok ovaj levat igra, al et:shifty:MocMahale444 je napisao/la:Rekao sam necu pisati o utakmici zbog strucnjaka ovdje tokom utakmice, sve sto zaseru to i požderu.
Samo Stana je za Stojana izmisio fudbal. Svaka cast svim igracima necemo izdvajati.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- amazon
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
- Kontakt:
Ja to maksimalno postujem! Kao i svakoga ko je mladji od mene, a pogotovo stariji! Medjutim, navijacki svijet se dosta mijenja. Sve je vise instagram navijaca, fejsbuk navijaca itd, a sve manje onih koji su za pravo druzenje, pjesma, piva i do sitnih sati. Samim tim se to odrazava i na nasu tribinu. Zivio!Sandokan87 je napisao/la:Ja sam svoju karijeru na jugu davno zavrsio. Cekao sam i docekao istok, i ako Bog da preci cu na istok, cim se za to stvore uslovi. A da ti pravo kazem i usta zacepim, na jugu sam bio kad je bilo 300 ljudi i kad nas je Zepce mlatilo. Hvala dovidjenja prijatno!ludilomozga je napisao/la:Bujrum na Jug pa navijaj, pa ce ti atmosfera biti boljaNajlakse je pricati sa strane
- Sandokan87
- Kontakt:
Ma sve to stoji sto si napisao ali nisam ja od onih koji su vise ispree malih ekrana nego na samoj Grbavici. Kad imam vremena, to vrijeme utrosim gledajuci zeljine nade na plastici a utakmice ne propustam, istina gledajuci sa sjeverne tribine. Pozdrav.ludilomozga je napisao/la:Ja to maksimalno postujem! Kao i svakoga ko je mladji od mene, a pogotovo stariji! Medjutim, navijacki svijet se dosta mijenja. Sve je vise instagram navijaca, fejsbuk navijaca itd, a sve manje onih koji su za pravo druzenje, pjesma, piva i do sitnih sati. Samim tim se to odrazava i na nasu tribinu. Zivio!Sandokan87 je napisao/la:Ja sam svoju karijeru na jugu davno zavrsio. Cekao sam i docekao istok, i ako Bog da preci cu na istok, cim se za to stvore uslovi. A da ti pravo kazem i usta zacepim, na jugu sam bio kad je bilo 300 ljudi i kad nas je Zepce mlatilo. Hvala dovidjenja prijatno!ludilomozga je napisao/la:Bujrum na Jug pa navijaj, pa ce ti atmosfera biti boljaNajlakse je pricati sa strane
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Druze od danas sam shvatio da si najveci pljuvac i tvoje postove vec odavno ne citam ti i par jos takvih ste placenici i ne zasluzujete biti navijaci Zeljeamazon je napisao/la:Upravo tako. Steta da sjedi na klupi dok ovaj levat igra, al et:shifty:MocMahale444 je napisao/la:Rekao sam necu pisati o utakmici zbog strucnjaka ovdje tokom utakmice, sve sto zaseru to i požderu.
Samo Stana je za Stojana izmisio fudbal. Svaka cast svim igracima necemo izdvajati.
Kerli na Fifi cjevanica i koljeno 99 

Posljednji pogodak ekipa Slavke Petrovića primila je 5.11.2016. godine kada je Sloboda na Grbavici u posljednjim minutama susreta postigla gol i spasila se poraza, a od tada prošlo je sedam utakmica u kojima su Plavi sačuvali svoju mrežu.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Poslije utakmice sa Mladosti sam rekao da ce doci igra i da ce biti bolje za 2,3 utakmice i da nismo Real,Barsa da zabijamo po 5 komada svakome da prestanemo gledati utakmice lige petice i zamisljati da i mi tako igramo mi zivimo u BiH i ovdje se igra takav fudbal i ja sam ponosan na njega,volio bi i ja da dobijamo Sarajevo svaku utakmicu sa 3,4 gola razlike al to nije realno al mozda bude i zato svi vi pljuvaci,strucnjaci koji mislite da ste eto vidite da niste Zeljo igra bori se za titulu,nismo gola primili 6 kola u ligi pokrijte se....
- amazon
- Kontakt:
Ma odlicna atmosfera na utakmici.Mi na sjeveru smo bili tihi, a jug je bio odlican. Svaka cast momcima koji vode navijanje definitivno.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ti se ne javljaj danas sam shvatio da si najveci pljuvac i nisi istinaki navijac Zeljeamazon je napisao/la:Ma odlicna atmosfera na utakmici.Mi na sjeveru smo bili tihi, a jug je bio odlican. Svaka cast momcima koji vode navijanje definitivno.
- amazon
- Kontakt:
Zna li neko sta je s povredom Crnova? Trenirali uopce?
Joj kad se sjetim da Kosticu Stanic i Bogicevic nisu bili dovoljno dobri

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- MocMahale444
Demir hotic i skijaš kostic najgori ikad koji su vodili Zelju, neko moje mišljenje.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Hotic je bar izdominiro sve protivnike na grbavici, cak i divoveMocMahale444 je napisao/la:Demir hotic i skijaš kostic najgori ikad koji su vodili Zelju, neko moje mišljenje.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- MocMahale444
Brukanje i guranje autobusairfo je napisao/la:Hotic je bar izdominiro sve protivnike na grbavici, cak i divoveMocMahale444 je napisao/la:Demir hotic i skijaš kostic najgori ikad koji su vodili Zelju, neko moje mišljenje.

Željo diže titulu
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
- Neandertalac
- Kontakt:
Mislim da možemo odahnuti što se tiče sastava, igrača, forme, utisaka. Samo bezveze razbijamo glavu.
Ima Slavko pa neka razmišlja, treba mu vjerovat jer rezultati su tu.
Ima Slavko pa neka razmišlja, treba mu vjerovat jer rezultati su tu.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Dan iz snova, atmosfera kakvu samo mi znamo napraviti, jedini u ovoj napacenoj drzavi, momci ginuli, istok haman pa gotov, srce k'o džamija ! Hvala ti Bože, hvala i tebi stari što si me od malih nogu okrenuo na pravi put. "Dupla kruna, pitarima çuna" 

Bas sve Ti dajemo, i opet malo koliko Te volimo !
Kostić je najveca ubleha koja je kročila na Grbavicu.irfo je napisao/la:Joj kad se sjetim da Kosticu Stanic i Bogicevic nisu bili dovoljno dobri![]()
![]()
![]()
Željo sa Ćelom u nizu od 7 dobijenih utakmica

Kostic i evropska disciplina evropski cunjevi pojedini svrsavali.Mreze neke folovi zatvoreni treninzi jao kuku meni.
- MocMahale444
Prod'o nam pricu postenski europski stil treniranja, bem ti lipu jos uzesmo Siroki 2-0 reko evo idemo
idemo u pm o jednom trosku. Koja prevara i uhljup od trenera.

Trenutno korisnika/ca: b00t, Dofu, Ferroviere1987, Levin, Paromlinac i 90 gostiju.