Rekonstrukcija stadiona u BiH

badblueboylivno
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la badblueboylivno » 19 mar 2017, 00:40

ziher je napisao/la:Propisi, svi izlazi moraju biti ofarbani zutom bojom koliko sam ja upoznat
Mogu rubovi biti žuti (ili crveni ili narančasti), izdaleka je dojam da su onda stepenice bijele, to koriste po Europi. Pisao je već Signore neki dan.
Hayley <3

gigglessmoke
Kontakt:

Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la gigglessmoke » 19 mar 2017, 01:23

Stepenice na npr Old traffordu su bijele, nije nikakav dojam. Samo sa gornje strane horizontalnog gazista ima tanki zuti rub, a vertikala je bijelo obojena.

nide
Kontakt:

Post Postao/la nide » 19 mar 2017, 06:41

ma sada je kako je i gotovo. imas samojedan nacin uciniti sve tribine ljijepim ma kakve ove bili a to je da se ispune na svakoj utakmici do poslijednjeg mjesta i eto ti ljepote.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 19 mar 2017, 10:11

slika

Ovako ce to na kraju izgledati kad se ofarbaju ulazi, ove bespotrebne stepenice ce upadati u oci.[/quote]
Koliko para toliko muzike! Tribina je predobra koliko je ulozeno i za koje kratko vrijeme se napravila...Prema tome BRAVO ŽELJO SVAKA ČAST! Ove stepenice po sredini su zato kad bude repka igrala na Grbavici da se uzme cijela sredina tribine za "prdonje i babine sinove" kao u Zenici što se radi...Uzima se sredina istoka i zapada za te "odabrane" :D ... Čito sam ovdje da je repka presla u Zenicu zbog stadiona i boljih uslova!? To nije tačno...Repka je prešla u Zenicu iskljucivo radi atmosfere na stadionu nikako samo radi stadiona...Ja sam za to da repka igra na u svim gradovima gdje je dobrodosla a ne samo u SA ili ZE...i jos jednom da pohvalim Želju za tribinu...Ne trazite sitnice i greske tribine samo pogledajte sliku istoka prije gradnje i sve ce vam se samo kazat...
::::SAMO ČELIK::::

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 19 mar 2017, 12:46

ma svaki pravi željovac je ponosan do neba .... srce ko trebević!

imamo sad super stadion, a ako se fakat napravi i jug (u to ću vjerovati kad ga vidim) to će onda biti teferič do vijeka vjekova!

za sve one koji drugačije misle, nije uvijek ovako bilo, ni ublizu ... mene je moj stari u ranim sedamdesetim ko klinca vodio u šetnju do hrasnog gdje je bila prodavnica igračaka da pogledam izlog i u povratku bi napravili krug kroz stadion u raspadu na kojem se uvrh glave moglo trenirati i na kome je raslo više korova nego prave trave ..... i uvijek bi pala rečenica: "zaigraće naš željo opet ovdje, vidjećeš ..." meni uvijek krenu suze na oči kad se sjetim toga!

icetea01
Kontakt:

Post Postao/la icetea01 » 19 mar 2017, 15:18

Nisu valjda ovu tribinu isarali zbog godisnjih ulaznica? Mogli su lijepo postaviti brojeve redova i stolica, i ovim sto su kupili 10-godisnje karte dati da izaberu koji red i stolicu hoce, i to tako na karti napisati. Ako neko na tu stolicu sjede, lijepo ga zamoliti da ustane jer je "rezervisana". Nema tu sta biti neugodno, ako neku sjedi na pogresnom mjestu, slobodno nek se premjesti. Ako se slucajno neko protivi, postoje redari za to. Isto tako ne znam zasto je problem na svakoj obicnoj ulaznici (dakle ne samo ove godisnje) napisati broj i red stolice, izbjegavale bi se tako ove problematike oko desetogodisnjih ulaznica.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 19 mar 2017, 15:21

Gledaj sta Zeljo napravi za 3-4 mjeseca, a mi na Tusnju skoro istu tribinu cekali 3-4 godine :tokralju: :tokralju: :tokralju:

gigglessmoke
Kontakt:

Post Postao/la gigglessmoke » 19 mar 2017, 15:21

Upravo tako. A masa ljudi koji nisu redovni na utakmicama je kupila 10 god karte, mnogo ce tu biti praznih sjedista.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 mar 2017, 15:26

Imaju ideju da prodaju karte za mjesta koja tu utakmicu nece biti koristena. Npr. mene nazovu i ja kazem da necu doci na tu utakmicu i onda oni prodaju kartu za to mjesto.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 19 mar 2017, 15:29

Cisto sumnjam da ce zvati "1000" ljudi "dobar dan dolazite li danas" ili da ce ocekivat da 1000 ljudi njih nazove - obavjesti o dolasku ili ne dolasku.

Morat ce se naci neki nacin da to funkcionise.
- Zeljeznicar -

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 mar 2017, 15:30

Znam da imaju tu ideju u glavama,a kako su mislili to izvesti da ne bude komplikovano fkt ne znam.

MadrRasa
Kontakt:

Post Postao/la MadrRasa » 19 mar 2017, 15:33

Otkud ti znaš ?

MrBean
Kontakt:

Post Postao/la MrBean » 19 mar 2017, 15:34

Budu li ovako jug uprskali, kao što su ovaj istok ja ću im lično otići tamo i **** mater svima.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 19 mar 2017, 15:37

U planu je i za jug 500 KM desetogodisnje, ali samo da nam jug ne šaraju sa ovim stepenicama, neka to bude univerzalna karta za jug da ides gdje hoces na toj tribini.
- Zeljeznicar -

MrBean
Kontakt:

Post Postao/la MrBean » 19 mar 2017, 15:40

Da jug mora imati mnogo manje ulaza/izlaza samim tim i stepenica zbog koreografija i svega ostalog..

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 19 mar 2017, 15:43

Kakva bi to bila reklama za Zelju kad bi za otvorenje tribine na tekmi bili svi ovi sto su uzeli kartu, tipa Mamic, Dzeko. Ali **** rukfas, ako posalju tetica bice dobro. :lol:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 mar 2017, 16:06

Sarajlijica1946 je napisao/la:Kakva bi to bila reklama za Zelju kad bi za otvorenje tribine na tekmi bili svi ovi sto su uzeli kartu, tipa Mamic, Dzeko. Ali **** rukfas, ako posalju tetica bice dobro. :lol:
To bi bilo gotivno kad bi se otvarao stadion a ne tribina.
Pa nije spejs satl jbt, ljudi bi nam se smijali koliko smo zaostali :mrgreen:

Sta je ovo nema slika danas?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 19 mar 2017, 16:09

FrancescoTotti je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Kakva bi to bila reklama za Zelju kad bi za otvorenje tribine na tekmi bili svi ovi sto su uzeli kartu, tipa Mamic, Dzeko. Ali **** rukfas, ako posalju tetica bice dobro. :lol:

Nazalost moj ToTi previse smo mi zaostali. :plac:
Usrali su realno sa ovim centralnim dijelom, ali sta ces. Bolje je sve od onog betona prije, kako se vec zove ono. Nedjelja ljudi odmaraju. :lol:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 mar 2017, 16:11

Sarajlijica1946 je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:

Nazalost moj ToTi previse smo mi zaostali. :plac:
Usrali su realno sa ovim centralnim dijelom, ali sta ces. Bolje je sve od onog betona prije, kako se vec zove ono. Nedjelja ljudi odmaraju. :lol:
A vidi fakat nedjelja :lol:

Ma meni je dobra i dalje. Jest da ne vidim svrhu ovih 'duplih stepenica' na sredini al valjda oni znaju zasto.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 mar 2017, 16:13

Mozda rade danas jer su jucer samo pola dana radili,ali ukinuli su stream tako da niko ne zna sta se desava. [emoji23]

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.