Damir prva alternativa za Budimpeštu.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: BiH tenis
Ne brini, ima nas ovdje koji vidimo skoro sve na ovoj temi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Možda momak hoće da se dere.tuzla075 je napisao/la:Bolje se vidi kad je ukljucen caps lock.Unofficialpage je napisao/la:Ne igra, sljedeće sedmice igra Guadalayaru.
P.S. Samo isključi caps lock, jer se to na forumu smatra vikanjem. Hvala.
"We need to suffer. And we need to fight."
Da se prijavio za Barcelonu bio bi bez problema u MD!Unofficialpage je napisao/la:Ne brini, ima nas ovdje koji vidimo skoro sve na ovoj temi.![]()
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bi ali je tu konkurencija baš jaka, a ovako u Budimpešti slabija, veće šanse za dobar rezultat.hm59 je napisao/la:Da se prijavio za Barcelonu bio bi bez problema u MD!Unofficialpage je napisao/la:Ne brini, ima nas ovdje koji vidimo skoro sve na ovoj temi.![]()
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Upao Damir u MD Miamija.
Eh taman! Moram priznati da sam se mako pribojavao za ovo, opet kontam nije valjda toliki peh.shminka je napisao/la:Upao Damir u MD Miamija.
Nek sanira povredu koliko moze i sada se vec ozbiljnije posveti pripremi za turnir. Kad Jaziri i Lajovic mogu doci do ove faze turnira na IW, idemo Damke popraviti proslogodisnji rezultat u Miamiju, akoBogda!
Odlicno!shminka je napisao/la:Upao Damir u MD Miamija.
Tomo Brkić"Početak sezone nisam otvorio onako kako sam priželjkivao, bio sam na američkoj turneji gdje je bila dosta jaka konkurencija i brza tvrda podloga na kojoj se nisam najbolje snašao. Nakon toga igrali smo Davis Cup s kojim sam jako zadovoljan. Mislim da smo ja i Mirza odigrali najbolji meč parova u dosadašnjoj karijeri protiv iskusnih Poljaka. Naravno i cijeli tim jer nitko nije očekivao pobjedu od 5:0. Zatim sam odlučio vrlo rano prijeći na zemlju. U Tunisu sam odigrao odlična tri tjedna, dva finala i jedan osvojen turnir svakako su dobar rezultat. Iako sam imao dobre šanse i u druga dva finala, pa sam bio malo i razočaran na samom kraju. No, ipak je tu 38 bodova sto mi je donijelo velik pomak na rang listi. Cilj mi je nastaviti s Futuresima, još malo spustiti ranking i na ljeto pokušati s jačim turnirima. I svakako veoma bitan meč u Davis Cup-u protiv Nizozemske u 4. mjesecu na domaćem terenu, gdje vjerujem da imamo dobre šanse za pobjedu. Ovim putem pozdravljam i sve pratitelje stranice,a nadam se da ću se odužiti dobrim rezultatima"!
Da je kako na Damirovo tijelo nasaditi Nishiokinu glavu

Koje stranice ?Galion je napisao/la:Tomo Brkić"Početak sezone nisam otvorio onako kako sam priželjkivao, bio sam na američkoj turneji gdje je bila dosta jaka konkurencija i brza tvrda podloga na kojoj se nisam najbolje snašao. Nakon toga igrali smo Davis Cup s kojim sam jako zadovoljan. Mislim da smo ja i Mirza odigrali najbolji meč parova u dosadašnjoj karijeri protiv iskusnih Poljaka. Naravno i cijeli tim jer nitko nije očekivao pobjedu od 5:0. Zatim sam odlučio vrlo rano prijeći na zemlju. U Tunisu sam odigrao odlična tri tjedna, dva finala i jedan osvojen turnir svakako su dobar rezultat. Iako sam imao dobre šanse i u druga dva finala, pa sam bio malo i razočaran na samom kraju. No, ipak je tu 38 bodova sto mi je donijelo velik pomak na rang listi. Cilj mi je nastaviti s Futuresima, još malo spustiti ranking i na ljeto pokušati s jačim turnirima. I svakako veoma bitan meč u Davis Cup-u protiv Nizozemske u 4. mjesecu na domaćem terenu, gdje vjerujem da imamo dobre šanse za pobjedu. Ovim putem pozdravljam i sve pratitelje stranice,a nadam se da ću se odužiti dobrim rezultatima"!
FK Sarajevo !
https://m.facebook.com/tomobrkicofficial/badel62 je napisao/la:Koje stranice ?Galion je napisao/la:Tomo Brkić

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Jedva organizovano
Vjerovatno dolaze i gostujući navijači, posjeta mora biti bolja nego u prethodnim mečevima.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
-
oldtown1990
- Kontakt:
Aldin izgubio u finalu u Egiptu od 450. igraca svijeta...
pametan je decko nas mirza...proslu godinu je takticki odigrao, evo sada 2 sedmice odmora a napredak od cca 20 mjesta na listi i ponovo u top 200...sto manje da igra do kraja sezone i top 100 je blizu 
Danas u 17.00 zrijeb za Miami!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
17:30h, pomjerili za pola sata sve.hm59 je napisao/la:Danas u 17.00 zrijeb za Miami!
Mirza u 1. kolu Guadalajare protiv Novikova, 2. kolo Coppejans ili Sijsling.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
ZivimZeljeznicar1921
- Kontakt:
Daj nam djokovica da se igramo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.