FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Slavko je sam rekao koliko je napora i novca potrebno uloziti za cilj grupne faze EL a opet nema garancija da ces uspjeti, dok je LP jedan jos veci nivo po pitanju toga.
- Zeljeznicar -
-
ludilomozga
- Kontakt:
Ok, vi mislite tako, ja bih ipak volio cuti himnu Lige Prvaka na Grbavici nego Lige Evrope. A da pri tome jos jedan, eventualno dva legnu u nasu prostoriju za pehare 
I sad mi ne trebamo napasti titulu jer nam je pobogu bolje u ligi Evrope 
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Neandertalac
- Kontakt:
Znaju ljudiRokoko87 je napisao/la:I sad mi ne trebamo napasti titulu jer nam je pobogu bolje u ligi Evrope
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Svašta ovdje možeš pročitatiNeandertalac je napisao/la:Znaju ljudiRokoko87 je napisao/la:I sad mi ne trebamo napasti titulu jer nam je pobogu bolje u ligi Evrope
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ako osvojimo duplu nek nas puste da igramo i ligu sampiona i ligu evrope 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Niko njega nije izvizdo sto je los nego zato sto je tuzio klub i nije se nagodio ko i ostali igraci.Alipasino je napisao/la:Najbolji igrac proljetnog djela je Bogicevic gdje su oni sto ga izvizdase nazivali izdajicom.Mi jos u nastavku gola nismo primili u prvenstvu tj 4 kola bez primljenog gola.
I na kraju se ispostavilo da nije mogo bolju odluku napravit ni za sebe ni za klubSaboBabo je napisao/la:Niko njega nije izvizdo sto je los nego zato sto je tuzio klub i nije se nagodio ko i ostali igraci.Alipasino je napisao/la:Najbolji igrac proljetnog djela je Bogicevic gdje su oni sto ga izvizdase nazivali izdajicom.Mi jos u nastavku gola nismo primili u prvenstvu tj 4 kola bez primljenog gola.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Aldin, prosto da ne povjeruješ, kao robot, 7 godina isto.Rokoko87 je napisao/la:I sad mi ne trebamo napasti titulu jer nam je pobogu bolje u ligi Evrope
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
- Neandertalac
- Kontakt:
Trenutno, uvjerljivo najveći favoriti za trofej.
Željo. Najbolja forma lige. Najbolji pojedinci od kojih su neki odličnoj formi. Širok igrački kadar, igrači sa klupe su se itekako dokazali, žljni dokazivanja. Trener koji zna šta hoće. Navijači. Pozitivna klima u i oko kluba.
Zrinjski. Definitivno ono što sam u par navrata govorio, koštat će ih smjena trenera. U velikoj su krizi, ne znaju gdje da se okrenu i ko god da dođe ne može garantovati izlazak iz nje. Dobar igrački kadar ali forma nikakva iako imaju širinu kao i Željo. Atmosfera u klubu loša.
Sarajevo. Poraz koji ih je spustio ma zemlju, dobar trener sa prosječnim igračima uz par jako dobrih ali sebični. Kapiten jednom nogom van kluba što sigurno jako puno utiče na atmosferu u svlačionici. Tanka klupa. Loša situacija oko kluba, klanovi, podjele, previranja. Ono najgore kod kona tek slijedi.
Ne kažem da je imperativ titula ali kako trenutno stoje stvari za mene bi bio neuspjeh da je osvojimo. Sve je u našim rukama.
Željo. Najbolja forma lige. Najbolji pojedinci od kojih su neki odličnoj formi. Širok igrački kadar, igrači sa klupe su se itekako dokazali, žljni dokazivanja. Trener koji zna šta hoće. Navijači. Pozitivna klima u i oko kluba.
Zrinjski. Definitivno ono što sam u par navrata govorio, koštat će ih smjena trenera. U velikoj su krizi, ne znaju gdje da se okrenu i ko god da dođe ne može garantovati izlazak iz nje. Dobar igrački kadar ali forma nikakva iako imaju širinu kao i Željo. Atmosfera u klubu loša.
Sarajevo. Poraz koji ih je spustio ma zemlju, dobar trener sa prosječnim igračima uz par jako dobrih ali sebični. Kapiten jednom nogom van kluba što sigurno jako puno utiče na atmosferu u svlačionici. Tanka klupa. Loša situacija oko kluba, klanovi, podjele, previranja. Ono najgore kod kona tek slijedi.
Ne kažem da je imperativ titula ali kako trenutno stoje stvari za mene bi bio neuspjeh da je osvojimo. Sve je u našim rukama.
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 19 mar 2017, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Pa ništa vas ne treba čuditi od čovjeka koji je rekao da ekonom u klubu treba imati završen ekonomski fakultet.

-
ludilomozga
- Kontakt:
Kad covjek razmisli, treba onda 4 da budemo, moze doci neki zeznut protivnik u EL pa da nas ne nakanta

Naklon do poda za Manijake iz Breze, ovo se rijetko viđa !!!
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sa jedne strane ima logike sto amazon prica oko LS i EL. Realno vise sanse za prolaz nekoliko prepreka je u EL i ako bi se prosla 2 predkola finansijski to bi bilo negdje isto kao u da ispadnemo u odmah u LS. Ali sa druge strane hodati po carsiji kao sampion drzave i sprdati pitare NEPROCJENJIVO
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Re: RE: Re: FK Željezničar
????Qwerty90 je napisao/la:Naklon do poda za Manijake iz Breze, ovo se rijetko viđa !!!
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Inace vise se prica i vrijednuje 3 kolo ili play off evropa lige nego TITULA? 
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Oni su jucer dobili onaj Opel Adam i žele, ukoliko to pravne norme o igrama na sreću dozvole, da se odreknu auta u svrhu buduće izgradnje jugaLjoZee je napisao/la:????Qwerty90 je napisao/la:Naklon do poda za Manijake iz Breze, ovo se rijetko viđa !!!
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Nisam znao za to. Svaka cast momci. Naklon do poda.[emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122]Qwerty90 je napisao/la:Oni su jucer dobili onaj Opel Adam i žele, ukoliko to pravne norme o igrama na sreću dozvole, da se odreknu auta u svrhu buduće izgradnje jugaLjoZee je napisao/la:????Qwerty90 je napisao/la:Naklon do poda za Manijake iz Breze, ovo se rijetko viđa !!!
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- manijakKladusa
- Kontakt:
Ispunjava li Grbavice sve uslove sad za drugo pretkolo Lige prvaka?
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.