Memara je napisao/la:
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Baždarević pozvao Duljevića i Stevanovića!
Eto parica
Eto parica
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Meni se nije plakao. Ja jesam plakao. Dobro, lažem, nisam od rata plakao, ali bitna je namjera.FrancescoTotti je napisao/la:Molim te lijepo, meni se plakalo kad je on odlaziouNbx je napisao/la:"Ta će Kodro, bolji Sir rovokopač" - 99,5% bordo forumaša nakon Mehinog otkaza.
Samo Saraj'vo.
Sanjin je gospodin i svoj posao odlicno obavlja,cuj kola krenula niz brdo kad je Hurtic otisao sta ti pratisEdoni je napisao/la:Hurtic mozda nije bio dobar kao trener prvog tima, međutim za djecu je bio Ferguson. Dok je on bio dole sve je islo u dobrom smjeru, znao je svoj posao da radi vrlo dobro.
Odlaskom Almira, i stavljanjem Sanjina za prvog covjeka akademije, kola su krenula nizbrdo. Ne kazem da je direktno to razlog, ali ocigledno postoje te uzrocno posljedicne veze. Potrebno je samo sabrat dva i dva da vidis gdje je problem.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Juniori daleko od bilo kakve titule, a cine je uglavnom momci koji su se prosetali kadetskom ligom prosle godine. Kadeti su prvi ali imaju isto bodova ko plavi.zagor1987 je napisao/la:Sanjin je gospodin i svoj posao odlicno obavlja,cuj kola krenula niz brdo kad je Hurtic otisao sta ti pratisEdoni je napisao/la:Hurtic mozda nije bio dobar kao trener prvog tima, međutim za djecu je bio Ferguson. Dok je on bio dole sve je islo u dobrom smjeru, znao je svoj posao da radi vrlo dobro.
Odlaskom Almira, i stavljanjem Sanjina za prvog covjeka akademije, kola su krenula nizbrdo. Ne kazem da je direktno to razlog, ali ocigledno postoje te uzrocno posljedicne veze. Potrebno je samo sabrat dva i dva da vidis gdje je problem.
Zadnja izmjena: Edoni, dana/u 19 mar 2017, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sta kaze Uscuplic danas: Sloboda ima bolje igrace u juniorima od nas.
wtf
O cemu ovaj prica
Kakvo vadjenje za poraz.. Pa najbolju djecu imamo u Akademiji, ali ta djeca igraju najbolje u kadetima zato sto su prirodno talentirana, ali kad treba u juniorima da pokazu napredak, slabo. Gotovo svake godine isto - kadeti odlicni, juniori losiji dosta.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Uscuplic kao je popio, gega se nesto. Stani kao insan ednu minutu ne brukaj sebe, i klub jadan ne bio! E svasta, tacno me ostavi bez teksta.muhamedhulk je napisao/la:Sta kaze Uscuplic danas: Sloboda ima bolje igrace u juniorima od nas.wtf
O cemu ovaj prica
Kakvo vadjenje za poraz.. Pa najbolju djecu imamo u Akademiji, ali ta djeca igraju najbolje u kadetima zato sto su prirodno talentirana, ali kad treba u juniorima da pokazu napredak, slabo. Gotovo svake godine isto - kadeti odlicni, juniori losiji dosta.
Klub se svakako bruka sto su uscuplici, hurtici i slicni dio istog, tako da ne znam sta ocekujete da ce klosari iz vedra neba postati gospoda?
Jedino se jos nadam da ce Valentin u skorije vrijeme sve otjerati u pm.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Kako te bgti nije stid bilo sta lose reci o Uscuplicu?pasica je napisao/la:Klub se svakako bruka sto su uscuplici, hurtici i slicni dio istog, tako da ne znam sta ocekujete da ce klosari iz vedra neba postati gospoda?
Kakav god da je Uscuplic, on nam je donio titulu i kup.. I stvarno je dno dna da se lose prica o njemu.
Do kad cemo vise svoje pljuvati a tudje dizati u nebesa
- muhamedhulk
- Kontakt:
Niko ne spori da je on osvojio titulu, ali brate nema on profesionalnosti ni sekunde. Niti nastoji da napreduje po tom pitanju. Ocekujes da godinama postanu mudriji, ali bitna je piva i janjetina

Jel' zna neko je li Dzeno napokon dobio uefa pro licencu?
Jel' zna neko je li Dzeno napokon dobio uefa pro licencu?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Imamo mi vecih problema od Uscuplica
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Brani se Dženan ovdje ko da je Ibro Biogradilić. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kao sta? Glavno je sta god da izleti ide ta opaska kao imamo mi vece od toga. Mislim ne kontam to nikako, a nista se ne rijesava u meduvremenu! Pa jes.Sarajlijc@ je napisao/la:Imamo mi vecih problema od Uscuplica
Ama on je donio najvecu radost i najvece uspjehe poslije rata, i ja na racun toga ne zelim nista lose o njemu da pricam..
On je mnogo dao Sarajevu.
Svi mi treba da to cijenimo i postujemo!!
On je mnogo dao Sarajevu.
Svi mi treba da to cijenimo i postujemo!!
- PitarBordo
- Kontakt:
Imao sam ja jednog havera, ne zna razliku između tastature i pakla vlažnih maramica, kad god smo radili neke projekte nigdje lika i onda kad dođu mediji na kraju da nas slikaju on u prvom redu ispred sviju, jedini on na fotkama.uNbx je napisao/la:Brani se Dženan ovdje ko da je Ibro Biogradilić.
Samo Saraj'vo.
Ne brani se na taj nacin. Treba biti sto veci lafac na nacin da sto vise pljunes na covjeka, to je pravi nacin.uNbx je napisao/la:Brani se Dženan ovdje ko da je Ibro Biogradilić.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Bas tako, ali jbg kod nas raja prebrzo zaboravlja neke stvari...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Nije vrijeme da se vraćamo na temu koliko je i šta je ustvari on donio FKSu kao trener. Imamo bitnijih stvari za priču, a i svakako je ta tema davno prežvakana. Suma sumarum, jedni onanišu na lik i djelo gorepomenutog, druge živi stid izjeda na njegov pomen i tačka.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jos mi u glavi kruzi Calina recenica:
Jedna ekipa je stajala, druga ekipa je igrala! Pokusava nesto da nam kaze, sad sta! Ne mozes stajati kad si u naletu, kad se boris za titulu!
Jedna ekipa je stajala, druga ekipa je igrala! Pokusava nesto da nam kaze, sad sta! Ne mozes stajati kad si u naletu, kad se boris za titulu!
Pokušava da nam kaže to što je godinama problem prvog tima. Igrači igraju kad i koliko im se digne qrac, i evo, brojni treneri su zaplatili jer nisu znali/mogli tome stat u kraj, ili nisu imali podršku uprave u nekim svojim pokušajima da to presjeku. Racionalnijeg objašnjenja nema. Izgleda da je to bogom data situacija kad je ovaj kov sportista u dragoj nam zemlji u pitanju.Sarajlijica1946 je napisao/la:Jos mi u glavi kruzi Calina recenica:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.