Sta te briga...Orjuna je napisao/la:Koje cigare puši Sesar znal' neko?
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Koja je plava u pitanju?Android je napisao/la:Treba pitati onu plavusu hahahOrjuna je napisao/la:Koje cigare puši Sesar znal' neko?
Sent from my SM-A510F
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
+1PERO1234 je napisao/la:Bar bi trebali ovi naši levati u Upravi uvesti u Pravilnik kluba nesportsko ponašanje kao tezu povredu radnih obveza i odmah noga, a ne isplaćivati poluigrace poput Crnova
Ovo se podhitno mora uraditi, ti zivce gubis cijelu sezonu a oni svaki vikend pola placa ostave po nocnim klubovima...
Sent from my SM-A510F
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Sta vas briga ko je ono i di je čovik...
Kako nas nece brigat i bgt sta ga ti uvijek branis ta nije ti rod neki,vuce se po terenu ko zadnja pizda,a zabavlja se po nocnim klubovima,slavi ligu za ostanak sta li vec cccc
Igraj Široki ti si najbolji!
96BadBoy je napisao/la:Kako nas nece brigat i bgt sta ga ti uvijek branis ta nije ti rod neki,vuce se po terenu ko zadnja pizda,a zabavlja se po nocnim klubovima,slavi ligu za ostanak sta li vec cccc
Nisam rod, svatko ima svoje mišljenje, ni prvi ni zadnji koji je izlazio..
E vidis,ja se ne slazem s tvojim misljenjem kao i ostali momci na forumu,barem tako vjerujem.sb1996 je napisao/la:96BadBoy je napisao/la:Kako nas nece brigat i bgt sta ga ti uvijek branis ta nije ti rod neki,vuce se po terenu ko zadnja pizda,a zabavlja se po nocnim klubovima,slavi ligu za ostanak sta li vec cccc
Je li on nakon svojih predstava na terenu zasluzio izlaske?Ja mislim da nije.
Dabogda on obe noge slomio smece jedno.
I ti onda i ruke i noge kad imaš tako lijepe želje96BadBoy je napisao/la:E vidis,ja se ne slazem s tvojim misljenjem kao i ostali momci na forumu,barem tako vjerujem.sb1996 je napisao/la:96BadBoy je napisao/la:Kako nas nece brigat i bgt sta ga ti uvijek branis ta nije ti rod neki,vuce se po terenu ko zadnja pizda,a zabavlja se po nocnim klubovima,slavi ligu za ostanak sta li vec cccc
Je li on nakon svojih predstava na terenu zasluzio izlaske?Ja mislim da nije.
Dabogda on obe noge slomio smece jedno.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Čovjek za svoje novce može šta hoće, kad mu klub to tolerira neka izlazi.
LeBron James
Nevalja tako pricati BadBoy
Sesaru ocigledno nije vise do nogometa, zato lijepo nek raskine i nek postedi zivce nama i novce klubu, njemu ionako ne fali nista pa nek radi sta god hoce... A nije jedini sto je najzalosnije, ima njih jos sto zive neprofesionalno ali et, Sesar ima nesrecu sto svaki izlazak zavrsi na internetu hahah
Sent from my SM-A510F
Sesaru ocigledno nije vise do nogometa, zato lijepo nek raskine i nek postedi zivce nama i novce klubu, njemu ionako ne fali nista pa nek radi sta god hoce... A nije jedini sto je najzalosnije, ima njih jos sto zive neprofesionalno ali et, Sesar ima nesrecu sto svaki izlazak zavrsi na internetu hahah
Sent from my SM-A510F
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Imamo li mi pravnika uopće u Upravi?
Ljudi u Pravilnik kluba pobrinite lakše i teže povrede radnih obaveza. Lakše podliježu disciplinskom postupku, opomenu i slično a teže odmah otkaz. Stavite za teže nesportsko ponašanje van terena u vidu korištenja alkoholnih pića, cigareta, izlazak i slično i ni na nikakav se važeći ugovor neće više moći pozvati kada stisne guzicu. Čim ga netko snimi u pinku odmah otkaz.
Ljudi u Pravilnik kluba pobrinite lakše i teže povrede radnih obaveza. Lakše podliježu disciplinskom postupku, opomenu i slično a teže odmah otkaz. Stavite za teže nesportsko ponašanje van terena u vidu korištenja alkoholnih pića, cigareta, izlazak i slično i ni na nikakav se važeći ugovor neće više moći pozvati kada stisne guzicu. Čim ga netko snimi u pinku odmah otkaz.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
PERO1234 je napisao/la:Imamo li mi pravnika uopće u Upravi?
Eh da su ga naši pustili na ljeto u Tursku nebi se mi ovako sad raspravljali oko toga ako cemo realno 
Svatko ima svoje mišeljenje, po meni je ni prvi ni zadnji koji izlazi, sad ga je "zezno"po vama fotograf u Zagrebu, a po meni nek izlazi koliko oće i radi od svog života šta oće... Ni meni ni vama ni u džep ni iz džepa kako bi se reklo
Svatko ima svoje mišeljenje, po meni je ni prvi ni zadnji koji izlazi, sad ga je "zezno"po vama fotograf u Zagrebu, a po meni nek izlazi koliko oće i radi od svog života šta oće... Ni meni ni vama ni u džep ni iz džepa kako bi se reklo
I meni bi bilo svejedno neka radi sta hoce,ako on igra onako kako Bog zapovida.Ali po igrama na terenu ne znam zasluzuje li da ga se brani.
96BadBoy je napisao/la:I meni bi bilo svejedno neka radi sta hoce,ako on igra onako kako Bog zapovida.Ali po igrama na terenu ne znam zasluzuje li da ga se brani.
Po meni nije ni najlosiji ni najbolji..
E pa vidiš nemamo isti način razmišljanja. Ako su sponzori kluba javne ustanove, što bi prema funkcijama u klubu rekao da jesu, iz džepa je i meni i svima ostalima poreskim obveznicima sesarova plaća. Zato kažem da nam klub postade socijalna ustanova. Ako on i slični misle palamudit, volim više da se novci ulože u gradske trotoare nego u Sesarovu "rakiju"sb1996 je napisao/la:Eh da su ga naši pustili na ljeto u Tursku nebi se mi ovako sad raspravljali oko toga ako cemo realno
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Ja znam da su Sesar i sb1996 rod, samo on misli da je ovdje netko glup da ne zna zbrojit 2 i 2. Samo molim te prestani ga braniti uvijek...
...
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, sagitarius, Venom i 32 gosta.