FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Daj Videotona da im vratimo dugove, s madjarima se moze itekako igrati, vidjeli smo protiv ferenca, medjutim prerano je jos o tome razmisljat 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- amazon
- Kontakt:
Nasa buducnost je Zeric, Besirevic, Hasanovic, od djece zivimo. Uz duzno postovanje Zebi i Bekricu, Zeric treba da igra i da uci na treningu od ove dvojice, a ne da grije klupu. Stanic treba da igra jer je citav zivot uz Zelju ja ga postujem jer je dio plave porodice, logicno da volim da igra prije Stajonovica koji je u penziji samo jos nije saznao.
Plan je jako bitan, a lupetat po forumu samo onako i racunati cifre sta je bolje igrati je gubljenje vremena.
Plan je jako bitan, a lupetat po forumu samo onako i racunati cifre sta je bolje igrati je gubljenje vremena.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ne citirajte ga, trudi se maksimalno da privuce paznju na sebe.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Svakako je pauza, moramo o nečemu. Videoton bi bio sasvim realan jer bi sigurno bili u regionalnoj grupi sa nama. Ta regionalna podjela prije žrijeba je katastrofalna po naše klubove, dobiješ jaku ekipu sa istoka a nimalo atraktivnu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
ludilomozga
- Kontakt:
Jel mozes pojasniti kako to ide?Virtu4l je napisao/la:Svakako je pauza, moramo o nečemu. Videoton bi bio sasvim realan jer bi sigurno bili u regionalnoj grupi sa nama. Ta regionalna podjela prije žrijeba je katastrofalna po naše klubove, dobiješ jaku ekipu sa istoka a nimalo atraktivnu.
Ide kao i uvijek, na dan žrijeba se formiraju grupe sa po pet ekipa, nosioci i nenosioci, možeš dobiti samo jednu od tih pet ekipa.ludilomozga je napisao/la:Jel mozes pojasniti kako to ide?Virtu4l je napisao/la:Svakako je pauza, moramo o nečemu. Videoton bi bio sasvim realan jer bi sigurno bili u regionalnoj grupi sa nama. Ta regionalna podjela prije žrijeba je katastrofalna po naše klubove, dobiješ jaku ekipu sa istoka a nimalo atraktivnu.
Ovo je grupa Širokog Brijega od prošle godine, kad su izvukli Birkirkaru,
Nositelji: 1 AEK Larnaca (CIP), 2 Vojvodina (SRB), 3 Široki Brijeg (BIH), 4 Dila Gori (GRU), 5 Domžale (SLO)
Nenositelji: 6 Shirak (ARM), 7 Lusitans (AND), 8 Birkirkara (MLT), 9 Bokelj (MNE), 10 Folgore (SMR)
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Stvarno da hoce Bog dati pa da naleti na nas taj sugavi videoton da im ebemo nanu 
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
I da im ga zabije neki nas koji nikad gola nije dao, npr SinisaMocMahale444 je napisao/la:Stvarno da hoce Bog dati pa da naleti na nas taj sugavi videoton da im ebemo nanu
Volim Zeljeznicar
- MocMahale444
Moze ba nek im zabije bilo ko samo da im se zabijeLAPAZ je napisao/la:I da im ga zabije neki nas koji nikad gola nije dao, npr SinisaMocMahale444 je napisao/la:Stvarno da hoce Bog dati pa da naleti na nas taj sugavi videoton da im ebemo nanu
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
znaci jos ne vjerujem da sam uspio procitati da je bolje da se ne uzme titula
ne znam stvarno komentar na to nemam

Kad bi se Crnov vratio u onu formu dok je igrao za Zrinjski, kakvu bi tek onda ekipu imali. A vjerujem da će Slavko izvući maksimum iz njega,nema kod Petrovića zajebancije.
I produžiti Siniši ugovor obavezno.
I produžiti Siniši ugovor obavezno.
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Ako bude penal,uvesti Ivicu sa Zapada da povravna stare racuneMocMahale444 je napisao/la:Moze ba nek im zabije bilo ko samo da im se zabijeLAPAZ je napisao/la:I da im ga zabije neki nas koji nikad gola nije dao, npr SinisaMocMahale444 je napisao/la:Stvarno da hoce Bog dati pa da naleti na nas taj sugavi videoton da im ebemo nanu
U srcu nosim te ja ! 1921
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Evo tek listam temu, i pod istim sam utiskom. Pa, dan te yebo...Quinlan je napisao/la:znaci jos ne vjerujem da sam uspio procitati da je bolje da se ne uzme titula![]()
ne znam stvarno komentar na to nemam
![]()
Nista, pitarima prepustiti titulu. Jer yebiga, to znaci jos jednu ekstra evropsku tekmu... Totalno bi se isplatilo. Nastaviti sa praksom dok neke tamo godine ne skontamo da napokon imamo solidan tim za LP
Ja BI ceko Jos 2 godine evropu jer onda CE bit parking gotov moce stat vise auta,Amazon koji ti je fazon ti opasno volis Zelju sta hoces ti OD Zelje mogo BI mozda i savjetnik postat.
- Neandertalac
- Kontakt:
Neandertalac je napisao/la:Željo šampion!
Izvlačenje polufinala kupa je sutra u 12, daj nam divove
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
3 utakmice u sedam dana, pa ugasili bi se kad zavrsimo sa njimaVirtu4l je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Željo šampion!![]()
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- grbavicka1921
- Kontakt:
Kad bi završili s orgijanjem nad jufkama, to bi im bio početak kraja, ogadili bi im fudbal.irfo je napisao/la:3 utakmice u sedam dana, pa ugasili bi se kad zavrsimo sa njimaVirtu4l je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Željo šampion!![]()
Dobro jutro!
Limvo te Ljože!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- Neandertalac
- Kontakt:
Sve nam se poklopilo. Idemo po trofej!
Omladino, hajde pravite slike, svi na Grbavicu, otvaranje istoka, spektakl u najavi, noć za pamčenje itd.
Brzo
20.000 manijaka. Ale ale ooooo, pjevajmo zajedno
Omladino, hajde pravite slike, svi na Grbavicu, otvaranje istoka, spektakl u najavi, noć za pamčenje itd.
Brzo
20.000 manijaka. Ale ale ooooo, pjevajmo zajedno
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Neandertalac, de odi do zapada i skini onaj papir sa kamere za bhtelecom stream.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, Sarun i 12 gostiju.