Mejdan
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Carapice odgovorio bih ti ali ti si jedna od onih osoba koja je uvijek u pravu. Skontaj sam koje su to osobe. Pozz
Mejdan
Mejdan
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MocMahale444
Lako vam je tamburati manji sarajevski klub, maleni su bili favoriti ali ste ih cmoknuli u celo.
Zeljo golemi ima da vas trpa, kockara ce Salko prciti taktikom.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Kakvii viiiMocMahale444 je napisao/la:Lako vam je tamburati manji sarajevski klub, maleni su bili favoriti ali ste ih cmoknuli u celo.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Vama ostaje fixna cijena : 20 miljaFrancescoTotti je napisao/la:Mejdan
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
- MocMahale444
Hoces u avatar da te opet "tutnem" u plavo?DoeTz je napisao/la:Kakvii viiiMocMahale444 je napisao/la:Lako vam je tamburati manji sarajevski klub, maleni su bili favoriti ali ste ih cmoknuli u celo.
Zamoli me.MocMahale444 je napisao/la:Hoces u avatar da te opet "tutnem" u plavo?DoeTz je napisao/la:Kakvii viiiMocMahale444 je napisao/la:Lako vam je tamburati manji sarajevski klub, maleni su bili favoriti ali ste ih cmoknuli u celo.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Niste nista ako vas ne bude 20 milja, simbolicno, protiv nasMocMahale444 je napisao/la:Hoces u avatar da te opet "tutnem" u plavo?DoeTz je napisao/la:Kakvii viiiMocMahale444 je napisao/la:Lako vam je tamburati manji sarajevski klub, maleni su bili favoriti ali ste ih cmoknuli u celo.
- MocMahale444
Doetz uozbilji se, novi si na temi
MejdanTz ma vi ste sila nebeska na terenu, svi dolaze da vas gledaju kako primate. Iskreno sokirali ste ovom pobjedom protiv malenih.
MejdanTz ma vi ste sila nebeska na terenu, svi dolaze da vas gledaju kako primate. Iskreno sokirali ste ovom pobjedom protiv malenih.
Upamti prezime ZiljkicMocMahale444 je napisao/la:Doetz uozbilji se, novi si na temi![]()
Pa odmah pisali na njihovoj temi da se dovede taj igračMejdanTz je napisao/la:Upamti prezime ZiljkicMocMahale444 je napisao/la:Doetz uozbilji se, novi si na temi![]()
MejdanTz ma vi ste sila nebeska na terenu, svi dolaze da vas gledaju kako primate. Iskreno sokirali ste ovom pobjedom protiv malenih.![]()
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
HAHAHAHAHAHAHAHAHHHHHHHHHHHHHHHHAHAHAHHHHHHHHHHAHAHAAAAAAAAAAAAHAAAHAHAHHAHAMocMahale444 je napisao/la:Doetz uozbilji se, novi si na temi![]()
Tebi vutrica fakat popila mozak.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ko i za Veselinovica hahahahahasamirr je napisao/la:Pa odmah pisali na njihovoj temi da se dovede taj igračMejdanTz je napisao/la:Upamti prezime ZiljkicMocMahale444 je napisao/la:Doetz uozbilji se, novi si na temi![]()
MejdanTz ma vi ste sila nebeska na terenu, svi dolaze da vas gledaju kako primate. Iskreno sokirali ste ovom pobjedom protiv malenih.![]()
Planiraju da ga savjetuju kao i Ivana Kostica !!MejdanTz je napisao/la: Ko i za Veselinovica hahahahaha
Niko od vas ne ocekuje da shvatite,znamo da je to previse za vas.carapa je napisao/la:Ajde bjezi budalo napisali ste 45 stranica, psujuci Allaha i Tuzlu i Slobodu dok na temi Slobode sarajevo pomenuto 3x.
Niste nam interesantni, shvati to vise.
Vi nam dodjete kao trening nakon utakmice sa Metalcima iz Jajca.
I kakva je fora sa transom " Ultras" a ista grupa pusi kitu Malezijcu? Dobro razumijem da Alisin mali nema para i da je skoro uhvacen u kradji pasteta ali...1gram mentaliteta barem 1gr
- MocMahale444
Hmmm jok, nego kontas ko plavusa, od kad te arials prozvala ficom ovdje a Higha Bentleyem ti si ispiro kaj rifet i napustio temu. Bio si jedan od glavnih, opusteno taj te tehno uništava.DoeTz je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAHAHHHHHHHHHHHHHHHHAHAHAHHHHHHHHHHAHAHAAAAAAAAAAAAHAAAHAHAHHAHAMocMahale444 je napisao/la:Doetz uozbilji se, novi si na temi![]()
Tebi vutrica fakat popila mozak.
Odma papire na uefu predat jbs nase saveze hehehehehehsamirr je napisao/la:Planiraju da ga savjetuju kao i Ivana Kostica !!MejdanTz je napisao/la: Ko i za Veselinovica hahahahaha
Još insajder Neymar i Hrasno1921MejdanTz je napisao/la:Odma papire na uefu predat jbs nase saveze hehehehehehsamirr je napisao/la:Planiraju da ga savjetuju kao i Ivana Kostica !!MejdanTz je napisao/la: Ko i za Veselinovica hahahahaha
-
Hordas19xx
- Kontakt:
Neymar haman otiso u Rumuniju dojave da prodaje hahahahahasamirr je napisao/la:Još insajder Neymar i Hrasno1921![]()
- MocMahale444
Ima Sloboda solidnih igraca posebno ovih zadnjih godina, licno mislim da je steta sto niste uzeli kup.MejdanTz je napisao/la:Neymar haman otiso u Rumuniju dojave da prodaje hahahahahasamirr je napisao/la:Još insajder Neymar i Hrasno1921![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.