Ona moze da mi radi sta hoceMocMahale444 je napisao/la:Hmmm jok, nego kontas ko plavusa, od kad te arials prozvala ficom ovdje a Higha Bentleyem ti si ispiro kaj rifet i napustio temu. Bio si jedan od glavnih, opusteno taj te tehno uništava.DoeTz je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAHAHHHHHHHHHHHHHHHHAHAHAHHHHHHHHHHAHAHAAAAAAAAAAAAHAAAHAHAHHAHAMocMahale444 je napisao/la:Doetz uozbilji se, novi si na temi![]()
Tebi vutrica fakat popila mozak.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ono igraca sto ne valja mi posaljemo u ovu nasu B ekipu na kaljenjeMocMahale444 je napisao/la:Ima Sloboda solidnih igraca posebno ovih zadnjih godina, licno mislim da je steta sto niste uzeli kup.MejdanTz je napisao/la:Neymar haman otiso u Rumuniju dojave da prodaje hahahahahasamirr je napisao/la:Još insajder Neymar i Hrasno1921![]()
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
I tebi ?DoeTz je napisao/la: Ona moze da mi radi sta hoce
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Nemoj... hhahahhahasamirr je napisao/la:I tebi ?DoeTz je napisao/la: Ona moze da mi radi sta hoce
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- MocMahale444
Nije ga od tada bilo vise a visio je ovdje, dobar je doe samo konta bukvalno. Samke misu sto se nisi kladio jer sto te zovem piculiN? To je yebacko ime.samirr je napisao/la:I tebi ?DoeTz je napisao/la: Ona moze da mi radi sta hoce
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ma zovi kako god hoces Travaru, samo cu da te pitam jel mi to hvala što sam posudio pare Zelji ?MocMahale444 je napisao/la:Nije ga od tada bilo vise a visio je ovdje, dobar je doe samo konta bukvalno. Samke misu sto se nisi kladio jer sto te zovem piculiN? To je yebacko ime.samirr je napisao/la:I tebi ?DoeTz je napisao/la: Ona moze da mi radi sta hoce
Nezahvalnici su oni samkee brosamirr je napisao/la:Ma zovi kako god hoces Travaru, samo cu da te pitam jel mi to hvala što sam posudio pare Zelji ?
DoeTz je napisao/la:Nemoj... hhahahhahasamirr je napisao/la:I tebi ?DoeTz je napisao/la: Ona moze da mi radi sta hoce
Uvjerio sam se u to vidim kako pljuju svoje Legende Violinu, Kosorica, Jahica itd..MejdanTz je napisao/la:Nezahvalnici su oni samkee brosamirr je napisao/la:Ma zovi kako god hoces Travaru, samo cu da te pitam jel mi to hvala što sam posudio pare Zelji ?
Jel i Neymar legenda zeljine PR sluzbesamirr je napisao/la:Uvjerio sam se u to vidim kako pljuju svoje Legende Violinu, Kosorica, Jahica itd..MejdanTz je napisao/la:Nezahvalnici su oni samkee brosamirr je napisao/la:Ma zovi kako god hoces Travaru, samo cu da te pitam jel mi to hvala što sam posudio pare Zelji ?
- MocMahale444
PiculiN druze ako mislis da je travar lose ime/nadimak varaš se.samirr je napisao/la:Ma zovi kako god hoces Travaru, samo cu da te pitam jel mi to hvala što sam posudio pare Zelji ?MocMahale444 je napisao/la:Nije ga od tada bilo vise a visio je ovdje, dobar je doe samo konta bukvalno. Samke misu sto se nisi kladio jer sto te zovem piculiN? To je yebacko ime.
Nisam dao da te levate po temi je li to hvala. Posudio pare ti? Kako da te ozbiljno sHvatim piculiN.
Samo hvala Tobetiu za destogodišnju ko bi rekao od hajvana do insana
Mislim da jesteMejdanTz je napisao/la:Jel i Neymar legenda zeljine PR sluzbesamirr je napisao/la:
Uvjerio sam se u to vidim kako pljuju svoje Legende Violinu, Kosorica, Jahica itd..![]()
Info prva ruka sehera hahahahahsamirr je napisao/la:Mislim da jesteMejdanTz je napisao/la:Jel i Neymar legenda zeljine PR sluzbesamirr je napisao/la:
Uvjerio sam se u to vidim kako pljuju svoje Legende Violinu, Kosorica, Jahica itd..![]()
![]()
Pa i ne mislim ništa loše kad ti napišem Travar, ako ti dokazem da sam posudio pare Zelji hoces i o meni promjeniti mišljenje kao o Rinuki i nazvati me spasiteljem Zelje ?MocMahale444 je napisao/la:PiculiN druze ako mislis da je travar lose ime/nadimak varaš se.samirr je napisao/la:Ma zovi kako god hoces Travaru, samo cu da te pitam jel mi to hvala što sam posudio pare Zelji ?MocMahale444 je napisao/la:Nije ga od tada bilo vise a visio je ovdje, dobar je doe samo konta bukvalno. Samke misu sto se nisi kladio jer sto te zovem piculiN? To je yebacko ime.
Nisam dao da te levate po temi je li to hvala. Posudio pare ti? Kako da te ozbiljno sHvatim piculiN.
Samo hvala Tobetiu za destogodišnju ko bi rekao od hajvana do insana
- MocMahale444
Samke paša pajdo jageru ahahhahah. Sve sto si posudio pokazi i evo pred ljudima, musafa mi ja ti vratim.
Velike su pare u igri ! Neko ce Jahicu isplatiti ugovor imam indicije da ce mene opet kontaktirati..MocMahale444 je napisao/la:Samke paša pajdo jageru ahahhahah. Sve sto si posudio pokazi i evo pred ljudima, musafa mi ja ti vratim.
- MocMahale444
Sad ozbiljno, evo znam jednog navijaca Veleza koji je uplatio za dvije stolice, znam par pitara. Ne kontam sta tu fali. Isto da oni grade pomoglo bi se. Bilo koji klub osim Borca.samirr je napisao/la:Velike su pare u igri ! Neko ce Jahicu isplatiti ugovor imam indicije da ce mene opet kontaktirati..MocMahale444 je napisao/la:Samke paša pajdo jageru ahahhahah. Sve sto si posudio pokazi i evo pred ljudima, musafa mi ja ti vratim.
- MocMahale444
Al čuj više nas boli poraz od Slobode nego kad kone uzmu titulu. To su ti rezoni i kategorisanje kad ti klub slavi sto godinja osvajanja qrčine, pa su ti jedini razlozi za tugu ili radost (ne)uspjesi drugih klubova. To se gaji decenijama. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.