@amEl_rooB

@haris

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__

CollegeGunner je napisao/la:
Evo.![]()
Nego, jel vi jos trazite novog igraca?
Hvala, odlicni su.CollegeGunner je napisao/la:Samo jos vama momci. Nemam toliko vremena da svim klubovima lige pravim dresove.![]()
@amEl_rooB
![]()
ti si KRALJ,svaka cast majstore duznik sam ti velikiCollegeGunner je napisao/la:Samo jos vama momci. Nemam toliko vremena da svim klubovima lige pravim dresove.![]()
@amEl_rooB
@haris
evo sekretar je najavio da ce ici na odmor.123456 je napisao/la:Posto ja najvjerovatnije idem na odmor 02.08.i vracam se 09.08 postoji mogucnost da se utakmica superkupa odigra prije prvenstva ali da bude postavljena sa malim zakasnjenjem.Zato kapiteni Delfina(adnan24 ©) i FK Topnici (MaliMemo©) animiraj te svoje igrace navrijeme.I da postavit cu anketu za KUP.Na istoj mogu samo kapiteni odgovarati.
Tu je i demir44,nadam se da nisam zakasnio...Odradio sam pripreme,u Novom Vinodolskomaldin-8 je napisao/la:okS-Y-L-A-R je napisao/la:evo CoLdpLaY ti se javlja samo sa bratovog profila tako da nebrines za men igrat cu redovnoaldin-8 je napisao/la:FK Bilder
aldin-8©
demir44
CoLdpLaY
Bilderi javite se!!jos demir44??
Hej,ako nemoze memo,ako hoćeš,ja bi volio da učestvujem,pa da popunim prazninu,dobro vama,dobro meniAdmir_Sa je napisao/la:Izgleda da mi je malimemo banovan prije par mjeseci. Imal kakve sanse da zamolim administratora da mu se skine ban?
milkačokolada je napisao/la:Hej,ako nemoze memo,ako hoćeš,ja bi volio da učestvujem,pa da popunim prazninu,dobro vama,dobro meniAdmir_Sa je napisao/la:Izgleda da mi je malimemo banovan prije par mjeseci. Imal kakve sanse da zamolim administratora da mu se skine ban?

A sto nasi nisu?123456 je napisao/la:Ubaceni novi dresovi Delfin,Jedinstvo U.,Vukovi Zla.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.