NK Zvijezda Gradačac

mmmirza
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la mmmirza » 08 avg 2010, 21:59

zeljo vodi 2-0 , golovima mirsada beslije u 58 i visce u 61 minutu. valjda do kraja zvijezda da pocasni gol

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 08 avg 2010, 23:48

Ja bi vas samo zamolio da prestanete krasti navijačke pjesme ostalih navijačkih skupina poput TM-a, HZ-a, Grobara, Delija itd. ;) ! Ono navijanje je smiješno .. Toliko ;)
U mom svijetu važe moja pravila

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 avg 2010, 23:57

TheDinoRules je napisao/la:Ja bi vas samo zamolio da prestanete krasti navijačke pjesme ostalih navijačkih skupina poput TM-a, HZ-a, Grobara, Delija itd. ;) ! Ono navijanje je smiješno .. Toliko ;)
procesljaj malo internet pa ces vidjet da je sve kopija...sem grbavice :D
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 09 avg 2010, 02:15

MinistaR je napisao/la:Edine, pročitaj svoj post jednom, dva, tri puta... Priznaj i sam da nema previše logike.

Šta, sad bi kao Karić i Savić trebali "asistirati" Zvijezdi pobjedu? Molim? Unaprijed se izvinjavam ako sam pogrešno procijenio ono što si napisao, mada moram priznati da zvuči onako kako sam ga (post) ja primio k srcu.
Rek'o da im jos nije Zvijezda u srcu, pa da ne pocnu radit kake gluposti..
Al odlicno su odigrali :D
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 09 avg 2010, 02:47

Zvijezda je još jednom odigrala odlično, svaka čast i sudiji. igračima nema nikakve zamjerke svi su odigrali pogotovo me je zadivila odbrana naša, večeras nismo imali sportske sreće, a moram priznati da i željo ima dobar tim posebno mali višća me je impresionirao. A drago nam je da pored domaćih 5000 - 8000 hiljada čuje se 70 gostojućih navijača znači fakat vrijdemo :D hvala vam....

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 09 avg 2010, 10:50

ciro_ciro je napisao/la:Zvijezda je još jednom odigrala odlično, svaka čast i sudiji. igračima nema nikakve zamjerke svi su odigrali pogotovo me je zadivila odbrana naša, večeras nismo imali sportske sreće, a moram priznati da i željo ima dobar tim posebno mali višća me je impresionirao. A drago nam je da pored domaćih 5000 - 8000 hiljada čuje se 70 gostojućih navijača znači fakat vrijdemo :D hvala vam....
Cestitke za dobru igru,sa malo srece zagorcacete zivot mnogima
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 09 avg 2010, 11:04

Sa utakmice i samo greske: Vidovic pod nekim pritiskom,previse gresaka,fizika 0,krivac za prvi gol, i dok on pokusava doci do daha nas "strucnjak" vadi Doru.Curguz postaje smijesan.
Moranjkic-ne znam sta reci osim los.Toliko prostrora za igru prema naprijed,on nista.
Jusa-njegovi biseri nas sinoc samo srecom nisu kostali gola.
Djoric-kad bi samo rekao sta mu je svrha svog onog tusenja lopte.
Golman totalno nesiguran.Ostali- nije bilo lose
Iz nasih katastrofalnih gresaka je Zeljo ima to sto je imao.Od citave njihove ekipe sinoc je bio samo Visca i zasluzio da da gol.Prosjecna ekipa,nista vise.Nisam uopste impresioniran kao ni bilo ko sinoc.Moglo je zavrsiti mnogo drugacije da je bilo vise koncentracije i da su na vrijeme donesene odluke sa klupe.
Kao sto rece Osim,izgledalo kao rutinska pobjeda velike ekipe a nista od navedenog ni blizu istine.

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 09 avg 2010, 14:07

samuraj je napisao/la:Sa utakmice i samo greske: Vidovic pod nekim pritiskom,previse gresaka,fizika 0,krivac za prvi gol, i dok on pokusava doci do daha nas "strucnjak" vadi Doru.Curguz postaje smijesan.
Moranjkic-ne znam sta reci osim los.Toliko prostrora za igru prema naprijed,on nista.
Iz nasih katastrofalnih gresaka je Zeljo ima to sto je imao.Od citave njihove ekipe sinoc je bio samo Visca i zasluzio da da gol.Prosjecna ekipa,nista vise.Nisam uopste impresioniran kao ni bilo ko sinoc.Moglo je zavrsiti mnogo drugacije da je bilo vise koncentracije i da su na vrijeme donesene odluke sa klupe.
Kao sto rece Osim,izgledalo kao rutinska pobjeda velike ekipe a nista od navedenog ni blizu istine.

druze nije ti to uredu igrači i golman i jusa svi su igrali najbolje kako znaju, a mi što imamo fergusona na klupi to nam niko nije kriv...

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 09 avg 2010, 14:26

To "najbolje sto znaju" nije dovoljno za ovo takmicenje.Ja samo kazem ono sto po meni nije dobro.Onaj ko nije dobar,ne bi trebalo da igra u Zvijezdi.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 09 avg 2010, 15:43

sinoc ste zasluzeno porazeni i nadam se da od vasih navijaca necu vise slusati nebuloze kako ste pokradeni. Igrali ste bunker prvo poluvrijeme, u drugom niste iskoristili sanse i to je to.
Drugi put razmislite sa najavama da dolazite na Grbavicu po 3 boda i manje se furajte da ste hapoel ;)
Cuva Bog Zelju svog!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 avg 2010, 15:48

Pokradeni? Sudjenje?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 09 avg 2010, 16:06

mirzza je napisao/la:sinoc ste zasluzeno porazeni i nadam se da od vasih navijaca necu vise slusati nebuloze kako ste pokradeni. Igrali ste bunker prvo poluvrijeme, u drugom niste iskoristili sanse i to je to.
Drugi put razmislite sa najavama da dolazite na Grbavicu po 3 boda i manje se furajte da ste hapoel ;)
1.svaka utakmica je za sebe,u jednoj budes ostecen u drugoj ne
2.nista ti ne moras slusat od navijaca Zvijezde.Lagano odje.bes sa dijela foruma vezanog za Zvijezdu i ne citas ono sto te mozda iritira
3.Bunker?Cekaj da ti dodje Leotar,Sloboda,Drina,da ne nabrajam dalje.Nas ces se sjecati kao otvorene ekipe
4.Svako ima pravo da se nada,posebno Zvijezda kod Zelje jer 2 puta dok je bio Ninkovic nesretno izgubila
tako da saberi i oduzmi pricas gluposti

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 09 avg 2010, 16:10

Sve je to uredu, kako igraju Leotar, Sloboda i slični, ali ovo je definitivno bila najdefanzivnija Zvijezda koju sam gledao uživo.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 09 avg 2010, 16:15

Zvijezda se sinoc predstavila kao izrazito bunkeraška ekipa , sabij se sa svim raspoloživim snagama ispred svom šesnaesterca i nabijaj lopte što dalje od gola.
Tek kad su primili prvi gol, ko malo su se otvorili i poceli nešto igrati prema naprijed.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 09 avg 2010, 16:32

mirzza je napisao/la:sinoc ste zasluzeno porazeni i nadam se da od vasih navijaca necu vise slusati nebuloze kako ste pokradeni. Igrali ste bunker prvo poluvrijeme, u drugom niste iskoristili sanse i to je to.
Da razmisle??ha ha ha. Bunkeraska igra je taktika Curkuzova u gostima pa cak i domaca posle vodeceg gola,a najcesce se to ne isplati.Onaj cupo nije ni za 2.fedralne da igra,ali Curkuz ga forsira jer je to njegov igrac,imate lijepu ekipicu,rijesite se ove dvojice bit cete 3x jaci,dzaba bacate pare sa njima,jos su u stanju vas prodati za male pare.
Zadnja izmjena: Dzin, dana/u 09 avg 2010, 16:37, ukupno mijenjano 1 put.

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 09 avg 2010, 16:34

zvijezdica je napisao/la:Mislim da će Zvijezda na Grbavici igrati formaciju 4-4-2 i to u sljedećem sastavu:
Hadžiđulbić
Knežević-Jusić-Vasiljević-Moranjkić
Delić-Hamzić-Mašić-Husejnbašić
Nuhanović-Tosunović
Hoćeš se opkladiti u kravu da neće biti ovaj sastav?[/quote]

Evo mislioče kako sam i očekivao da ti svoj sastav nećeš napisati a za tvoju informaciju umjesto Nuhanovića počeo je Vidović a ostali su svi gore navedeni, a da sam znao na vrijeme da nisu riješeni papiri vjerovatno bi pogodio početni sastav.

Da se osvrnem na utakmicu, kao prvo da čestitam na zasluženoj pobjedi Želje, mi da imamo hrabrijeg da ne kažem boljeg trenera mogli smo do povoljnijeg rezultata. Kada smo fulali dva zicera za očekivati je bilo da izgubimo. Što se tiče igrača Doro veoma loš, do sada sam nekoliko puta pisao da on nije za početni sastav, ostali solidni, a trenera bih pitao kad će Mujo na gol jer je počeo na lijevom a završio na desnom krilu mada ni na jednoj poziciji ne pruža ni 30% od onog što on može, također bih ga pitao zar je to Nikić tako paklen igrač da poslije pet dana u Zvijezdi zaogra i kakva je to taktička zamjena kada gubimo 2:0 on umjesto Muje uvodi Nezića a na klupi dva napadača Vedo (kojeg je zagrijavao od 25 do 85 min.) i Husić.
Sve kada se sabere ovo su naši realni dometi u gostima i ove sezone jer trener ili ne zna ili ne smije da postavi drugačije ekipu.

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 09 avg 2010, 16:38

ajde ba vi manijaci ne serite za bunker vidjet ćete kad vam dodju druge ekipe a mi da smo igrali bunker vi nebih nikada dali gola.... kakvu odbranu imamo...

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 09 avg 2010, 16:56

ciro_ciro je napisao/la:ajde ba vi manijaci ne serite za bunker vidjet ćete kad vam dodju druge ekipe a mi da smo igrali bunker vi nebih nikada dali gola.... kakvu odbranu imamo...
nije to nikakvo sranje nego realnost ,zvijezda je svaki put igrala na grbavici otvoreno sto sinoc nije slucaj bio ,dimenzije terena na grbavici su manje pa se bunkerom moze postici nesto ali opet tesko je izdrazati 90 min ,prvo poluvrijeme od zvijezde je vidzen klasicni bunker gdje su vezni igraci im stajali na 30 metra od golmana skoro nikako ne trceci prma naprijed kada su u posjedu lopte ,u drugom poluvremenu su se otvorili fulili 2 sanse i onda su pali i primili 2 gola nakon cega su pokusali nesto otvorenije igrati ali bez uspijeha ,jos na kraju ono sto treba istaci je da je i zeljo odigralo veoma lose i daleko ispod ocekivanog osim 20 minuta drugog poluvremana ali opet pobjeda je pobjeda pa ne treba se zamarati ,jos nesto sto treba istaci jeste da su zmajevi beze prvo zadrzani 15 minuta i izbaceni u 78 minuti sto mi se kao navijacu zeljeznicara nikako nije dopalo jer mi u gradacu smo od 1 do 90 minute na tribinama

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 09 avg 2010, 16:58

Ma sve gore navedeno manje vise stoji.Mi se ne mozemo rijesiti Djorica,to moze trener.Ne mozemo se rijesiti ni trenera,to moze uprava itd.Zal ostaje samo sto se sa par dobrih pojacanja od postojeceg sastava koji je u igri moze napraviti strasno dobra ekipa,naravno,bez ovog trenera.

ZVIJEZDAGRADACAC
Kontakt:

Post Postao/la ZVIJEZDAGRADACAC » 09 avg 2010, 19:19

ciro_ciro je napisao/la:
samuraj je napisao/la:Sa utakmice i samo greske: Vidovic pod nekim pritiskom,previse gresaka,fizika 0,krivac za prvi gol, i dok on pokusava doci do daha nas "strucnjak" vadi Doru.Curguz postaje smijesan.

druze nije ti to uredu igrači i golman i jusa svi su igrali najbolje kako znaju, a mi što imamo fergusona na klupi to nam niko nije kriv...
alo ljudi bio je otvoren konkurs za trenera zvijezde ,sto se niste prijavili ,ovaj curguz zista vodi dobro ekipu,dodjite na treninga pa pogledajte,nemojte bezveze lupati....

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.