Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Ne dirajte Bambija.
Muslin pozvao Stojiljkovića nakon povrede Pavlovića..
Lalatović naknadno pozvao Milenkovića, sto je i ocekivano!
Mladi su beton, kakav roster, standardniji nego matorci..
Gajić i Jovanović u Bordou, Veljković u Verderu, Lukić u Torinu, Sergej u Laziu, Živković u Benfici, Grujić se vraca posle povrede, igra za b tim Liverpoola...+ Gaćinović i Đurđević kad se vrate iz A.
Lalatović naknadno pozvao Milenkovića, sto je i ocekivano!
Mladi su beton, kakav roster, standardniji nego matorci..
Gajić i Jovanović u Bordou, Veljković u Verderu, Lukić u Torinu, Sergej u Laziu, Živković u Benfici, Grujić se vraca posle povrede, igra za b tim Liverpoola...+ Gaćinović i Đurđević kad se vrate iz A.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
? је $ " $ " % је $ $ се " " ?, $ & се " за посао тренера " & " " " је & $ " " тренер $, ? " " све ? прате $ тренера.
$ су ? & ", а $ $ " је " " ? & & не зове $ " у ? ", " " $ у $ " $ " ?.
- $ ' се ? " пут $ " ", тај $ " " " " на $ $ ". Позвао ' га " & ': "Не $ те у $ на " & ". ? ' " ", не ' $ те ?. $ " " $ " % % $ $ """. Он ' је $, " " ' $ " &. $ је:"? ', " пут $ " је & & % не "": $ ' ':"' ? $ те ?, позвао ' те, јер ' ? " " " " " ' $ $ % " ", јер " ' знао". Знао ' ове % " у ", ове ? ', јер " " у " $ $. " ? ? $ " ' не $ %, " ? " је стварно % $ га ". " " ' " $ " је то & $ ' је & " пут & у " - $ је ?.
У " са $ " / " ? ове сезоне Сергеја ?-" & % ' у А ", ? &:
- " " " & $. $ се $ - ?-" $ " $ - га $ $ ", $ $ ' $ ' је &. $ се $ - $ ? $ $ ' " " " - " је ?.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Al sere ovaj Muslin. Ljajica se diskriminise toliko da mi se vec gadi. Uvijek nadju neko opravdanje, te nepjeva te ne uklapa se u sistem, bljak. Sreca sto je grupa takva kakva je drugacije ovaj nebi dugo palamudio o nekakvom sistemu. Dugo mi necemo imati selektora kao sto je bio Antic, dugo.
Poslano z mojega SM-J710F z uporabo Tapatalk
YNWA!
Ljajića i nekako mogu svarit, konfliktan je, nekonstantan...ali Sergeja nikako! Trenutno nas ponajbolji igrac, a on ga ne zove 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Stvarno je tesko ne biti kritican prema covjeku kojemu se u sistem ne uklapaju Sergej in Adem a uklapa se jedan Tosic
YNWA!
Bas tako, ali jbg, za sada ima pokrice u tom nekom "korektnom" rezultatu..Vidjecemo kako ce proci vec sada sa Gruzijcima.
Prijović dobio dozvolu da nastupa za Srbiju! Steta zbog povrede...
Ja se nadam da će oni koji izaću u Tbilisiju dati 101% i da ćemo zabilježit možda i najvažniju pobjedu u kvalifikacijama.
I konačno dočekati kraj kvalifikacija sa puno više optimizma.
I konačno dočekati kraj kvalifikacija sa puno više optimizma.
Zbog neizvjesnog i rovitog Radoje, Muslin iz mlade u A selekciju prekomandovao Sašu Lukića!
Nista neibicno obzirom da mali Lukić igra odlicno ovog proljeca u dresu Torina...
Nista neibicno obzirom da mali Lukić igra odlicno ovog proljeca u dresu Torina...
Samo 3 boda dolaze u obzir.
Ocekivani sastav za veceras.

Moguce promjene su jedino Rajković na golu i Kolarov na krilnoj poziciji.

Moguce promjene su jedino Rajković na golu i Kolarov na krilnoj poziciji.
Tesko da ce Obradovic na krilu.
- alan_kardec
- Kontakt:
Mrs Kolarov u tri pm, yebo ti sve svoje idiotsko. Manekenisi se u sitiju. Konj maloumni.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
On je nakon zg trebo biti pozdravljen.
Ne svidja mi se kako igramo uopšte.
Mora mnogo bolje, sigurnije.
Mora mnogo bolje, sigurnije.
Valjda ce u drugom biti bolje.
nema šta, vrhunski gol Tarmija...
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Umal ti ne rekoh da si Bosnjo da ne pogledah temu.alan_kardec je napisao/la:Mrs Kolarov u tri pm, yebo ti sve svoje idiotsko. Manekenisi se u sitiju. Konj maloumni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.