Ja sam uvjeren da ce ovako izgledati na kraju:Zenzo je napisao/la:
Ovako ce to na kraju izgledati kad se ofarbaju ulazi, ove bespotrebne stepenice ce upadati u oci.

Ja sam uvjeren da ce ovako izgledati na kraju:Zenzo je napisao/la:
Ovako ce to na kraju izgledati kad se ofarbaju ulazi, ove bespotrebne stepenice ce upadati u oci.
Mozda bi bilo dobro da se uze stepenice farbaju zuto, siroke nekom drugom, tamnosivomAnelZ je napisao/la:Ja sam uvjeren da ce ovako izgledati na kraju:Zenzo je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:Mogu rubovi biti žuti (ili crveni ili narančasti), izdaleka je dojam da su onda stepenice bijele, to koriste po Europi. Pisao je već Signore neki dan.ziher je napisao/la:Propisi, svi izlazi moraju biti ofarbani zutom bojom koliko sam ja upoznat
Ma idu jos dva segmenta na ovu veliku zapdnu tribinu i krov to je sasvim dovoljno. Tesko da mi mozemo nagurat 5000 ljudi. Ova velika tribina sa ta nova dva segmenta ce imati oko 3000.endem_ je napisao/la:Fin stadioncic, samo bolje da su ovu tribinu iza gola napravili gdje sada pomocni teren sa umjetnom travom, a taj teren gore iza gola ali eto
Hoce li se praviti tribinica iza drugog gola..ili je i ono neki pomocni terencic ne vidim hahaWolffire je napisao/la:Ma idu jos dva segmenta na ovu veliku zapdnu tribinu i krov to je sasvim dovoljno. Tesko da mi mozemo nagurat 5000 ljudi. Ova velika tribina sa ta nova dva segmenta ce imati oko 3000.endem_ je napisao/la:Fin stadioncic, samo bolje da su ovu tribinu iza gola napravili gdje sada pomocni teren sa umjetnom travom, a taj teren gore iza gola ali eto
To je pomocni teren na kojim igraju mladje selekcije.solinas je napisao/la:Hoce li se praviti tribinica iza drugog gola..ili je i ono neki pomocni terencic ne vidim hahaWolffire je napisao/la:Ma idu jos dva segmenta na ovu veliku zapdnu tribinu i krov to je sasvim dovoljno. Tesko da mi mozemo nagurat 5000 ljudi. Ova velika tribina sa ta nova dva segmenta ce imati oko 3000.endem_ je napisao/la:Fin stadioncic, samo bolje da su ovu tribinu iza gola napravili gdje sada pomocni teren sa umjetnom travom, a taj teren gore iza gola ali eto
MrBean je napisao/la:Šta reći?
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.