FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 20 mar 2017, 23:04

Speirs je napisao/la:
High je napisao/la:Šta bi u Tuzli? Jesmo li pobijedili?
Popusili, ali Dulja se nije povrijedio, pa ima nesto pozitivno :kafa:
Ibretio sam se kad sam vidio da smo izgubili, i to 3:0.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

baboatif
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la baboatif » 20 mar 2017, 23:14

Lakoste je napisao/la:Molim sve navijace Sarajeva koji citavu ovu temu da ne nasjedaju ni na kakve lazi od kojekakvih isprdaka koji pisu da neko bojkotuje Calu itd. Utakmica se izgubila, ni prva ni posljednja. Koliko smo veliki klub i koliko smo trn u ocima drugima pokazuju njihove price i lazi koje izmisljaju ne bi li uvukli nervozu u nase redove. Svi zajedno, svi uz Calu i uz igrace. :bih:
+1

Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 20 mar 2017, 23:23

Evolution87 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Ovo je najjaca scena sa slucajeva x. Ovu ljudinu zelim da nadjem i ostavim mu sve sto imam :bow: :bow: :bow:

i ovo je kultna scena :tokralju: :tokralju: :tokralju:
ne pravim ja probleme :rol: :rol: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 20 mar 2017, 23:31

Bolje da usto nisam nego sto sam vidio ono danas.... :roll: :roll: Majkom vam se kunem danas vidio dokaz da su plate kasnile,ostao kao pokopan.... :puke: :puke: :puke: :evil: :evil:

Koliko god da sam ljut bio onaj dan jer smo uzasno igrali i nikakva zelja kod nasih fudbalera nije postojalla da se bilo sta promjeni, pruzimo im podrsku sada kada je najteze..... Ako nista, zbog Cale jer je on to zasluzio ;) ;) .... Ostvarili su taj niz a mi moramo znati da su oni limitirana ekipa i podrska im treba kao nikad jer bas to moze biti nasa prednost ;) ;) .....Neke druge ljude koji sabotiraju i one koji su srozali klub treba baciti koju suplju, ovi su svakako na terenu pruzili vise nego sto su sposobni a sve zbog samo jednog covjeka kojeg u svemu ovome najvise zalim..... On zivi za ovo,a radi mu se iza ledja...... :puke: :puke: :puke:
04.10.2009 !!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 mar 2017, 23:36

sarajlija je napisao/la:Bolje da usto nisam nego sto sam vidio ono danas.... :roll: :roll: Majkom vam se kunem danas vidio dokaz da su plate kasnile,ostao kao pokopan.... :puke: :puke: :puke: :evil: :evil:

Koliko god da sam ljut bio onaj dan jer smo uzasno igrali i nikakva zelja kod nasih fudbalera nije postojalla da se bilo sta promjeni, pruzimo im podrsku sada kada je najteze..... Ako nista, zbog Cale jer je on to zasluzio ;) ;) .... Ostvarili su taj niz a mi moramo znati da su oni limitirana ekipa i podrska im treba kao nikad jer bas to moze biti nasa prednost ;) ;) .....Neke druge ljude koji sabotiraju i one koji su srozali klub treba baciti koju suplju, ovi su svakako na terenu pruzili vise nego sto su sposobni a sve zbog samo jednog covjeka kojeg u svemu ovome najvise zalim..... On zivi za ovo,a radi mu se iza ledja...... :puke: :puke: :puke:
:think:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 20 mar 2017, 23:40

ma malo mi je i **** pružati podršku kada je najteže,skoro svake sezone po minimalno tri puta pružamo "podršku kada je najteže",da hoću spojiti samo 2 sezone u životu da ne čujem tu floskulu,samo dvije,mislim da ne tražim puno

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 mar 2017, 23:45

sarajlija je napisao/la:Bolje da usto nisam nego sto sam vidio ono danas.... :roll: :roll: Majkom vam se kunem danas vidio dokaz da su plate kasnile,ostao kao pokopan.... :puke: :puke: :puke: :evil: :evil:

Je li Amer Bekic nekako povezan sa tim 'dokazom'?

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 20 mar 2017, 23:47

Ako su i kasnile, neka malo. Manje će konobari u Metropolisu bakšiše imat, i one curice u salonima za uljepšavanje. :kafa:
Ako pogledamo ekipu u odnosu na jesenji dio prvenstva, popravili smo Sarića i to poprilično. Dobili smo zadnjeg veznog koji nije Rustemović, i Hebibovića u odličnoj formi. S druge strane, strašno su pali Crnkić i Ahmetović, a lijevog beka faktički i nemamo. Sad su pale u vodu one priče "ekipu koja pobjeđuje ne treba mijenjat". Ja bih rado volio vidjet Liivaka u prvoj postavi, i to baš umjesto Crnkića. Lijevo, mislim da treba probat s Balićem, barem neće propuha bit. Lopta će proći ali igrač ne, sigurno. Napad škripi, mislim da ne bi bilo loše vratit Amera u prvu, ohladit malo Mersu, nevjerovatno koliko je beskoristan u ovom proljetnom dijelu, barem u toj napadačkoj fazi.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 20 mar 2017, 23:51

nukleusmember je napisao/la:ma malo mi je i **** pružati podršku kada je najteže,skoro svake sezone po minimalno tri puta pružamo "podršku kada je najteže",da hoću spojiti samo 2 sezone u životu da ne čujem tu floskulu,samo dvije,mislim da ne tražim puno

VVVBK

13/14 i 14/15 :P euforija oko investitora, pojačala, Jajalo, izbacili Želju iz kupa, uzeli kup, pa Evropa, play off, puno Koševo protiv Gladbaha, Kodro, Cimirot, Benko, dobili na Grbavici, sa -10 na prvo mjesto, haman puno Koševo na derbiju, titula. Boga mi, dvije lijepe sezone :D :P
Zadnja izmjena: skoroalen, dana/u 20 mar 2017, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 20 mar 2017, 23:58

Lelic i Livak bi trebali više šanse dobijati.
Sabrine mi moje!

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 21 mar 2017, 00:00

13/14 tan nas uzeo na pola sezone ja mislim,smucali se po kafančugama kada se predstavljao statut,14/15 sam završio na lexiliumima dok titulu nismo uzeli,bili su to sezone sa happy end-om ali su mi "in the meantime" rogovi izrasli,kada malo bolje razmislim svaka sezona je bila grozno stresna koliko pamtim,pa sa papetom i pajom kada smo bili najjači u istoriji je bilo extra stresno,prve titule se ne sjećam jbg a,šizofren smo klub

VVVBK

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 mar 2017, 00:04

skoroalen je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:ma malo mi je i **** pružati podršku kada je najteže,skoro svake sezone po minimalno tri puta pružamo "podršku kada je najteže",da hoću spojiti samo 2 sezone u životu da ne čujem tu floskulu,samo dvije,mislim da ne tražim puno

VVVBK

13/14 i 14/15 :P euforija oko investitora, pojačala, Jajalo, izbacili Želju iz kupa, uzeli kup, pa Evropa, play off, puno Koševo protiv Gladbaha, Kodro, Cimirot, Benko, dobili na Grbavici, sa -10 na prvo mjesto, haman puno Koševo na derbiju, titula. Boga mi, dvije lijepe sezone :D :P
Vox nabavili :D
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 21 mar 2017, 00:06

Mene ako infarkt protiv Slavije i Zrinjskog nije opalio... yebeni Stojčev je protiv Slavije upropastio svaki pokušaj napada, i onda ona frljoka... protiv Zrinje haman isto, kad nam ljudi 3 na 1 izađoše i Nikolić stativu pogodi, pa je knjaz Miloš podvali Benkari, a meni pritisak 300 sa 200.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 21 mar 2017, 00:10

skoroalen je napisao/la:Mene ako infarkt protiv Slavije i Zrinjskog nije opalio... yebeni Stojčev je protiv Slavije upropastio svaki pokušaj napada, i onda ona frljoka... protiv Zrinje haman isto, kad nam ljudi 3 na 1 izađoše i Nikolić stativu pogodi, pa je knjaz Miloš podvali Benkari, a meni pritisak 300 sa 200.
ma najgora tekma protiv slavije, delac branio sto je mogao, oni sutali ko juninho u najboljim danima
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 21 mar 2017, 00:11

ma ja,uglavnom do sada su mi uzeli 5,6 godina života sigurno,pa onaj obućin gol isto protiv slavije,ma parkinson mi ne gine u starosti ocm

VVVBK

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 21 mar 2017, 00:40

Dobro, ta utakmica sa Slavijom se ne treba navoditi u bilo kojem slucaju kao primjer za nesta :mrgreen:

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Hordas19xx
Kontakt:

Post Postao/la Hordas19xx » 21 mar 2017, 01:44

a kakv je to dokaz?
Djecak koji raste, zavolio te tad!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 21 mar 2017, 02:46

Treba ljudima dati dokaze. Pa jel...:o
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 21 mar 2017, 08:49

Jesi ti onaj sto radi u banci pa provjerava kad je kome uplacena plata?
Hajde jos malo, kad je najgore i najvise potrebna podrska, navali ko faktor i slicni srati.
I ako je tako, kakav trebas biti da pises takve stvari ovdje....
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

High

Post Postao/la High » 21 mar 2017, 08:50

belosevic28 je napisao/la:Treba ljudima dati dokaze. Pa jel...:o
Ako nije rečeno na džumi, onda ništa od tog!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: fks74, GokuSSJG, Napapijri, ronaldo99 i 45 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []