Vecinska zelja da su u mentalitetu sela!Lakoste je napisao/la:Šiljak: Zadovoljni smo što ćemo igrati sa našim športskim prijateljima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
**** ti športski prijatelji sve
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Odlična ideja ! Mi ćemo, nakon izbacivanja naših športskih prijatelja, istima omogućiti doigravanje na osnovu kojeg ćete vi i Mladost ispasti u polufinalu a oni će sa nama odigrati i finalnu utakmicu. Da ništa ne bi prepustili slučaju, uvest ćemo i pravilo prema kojem će gubitnik finala kupa, u ovom slučaju Široki, ići u EL umjesto četvrtoplasiranog u ligi.daljinski je napisao/la:Zeljana i uski mogu komotno igrati obadvije tekme istom stadionu, jbg zajedno ga grade
Športski pozdrav.
Životni saputnik! 1921
Idu na obadva fronta i čuj športski. Ovaj osim što ne zna vlastiti jezik, još pokušava govoriti drugim. Kakav jadnik.escobarpablo je napisao/la:
"športski prijatelji"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ajzea se prevrće u forumskom grobu kad vidi ovu svoju lošu kopiju kako se blamira.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- TobeYarabi
- Kontakt:
High je napisao/la:daljinski je napisao/la:Zeljana i uski mogu komotno igrati na istom stadionu jbg zajedno ga grade![]()
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Veliki šelam momčini koji bi rušio naš stadion i koji uziva u čupanju stolica, hrakanju po legendama našeg kluba, itd itd.joker90 je napisao/la:Ajzea se prevrće u forumskom grobu kad vidi ovu svoju lošu kopiju kako se blamira..
Športski pozdrav.
Životni saputnik! 1921
- escobarpablo
- Kontakt:
-Kako ste zadovoljni ždrijebom polufinala kupa?
Šiljak: "Zadovoljni smo ždrijebom, i činjenicom da će jedan klub predstavljati hrvatski narod u finalu kupa, a sad mi dajte obećanu pivu, yebo vas intervju."
Šiljak: "Zadovoljni smo ždrijebom, i činjenicom da će jedan klub predstavljati hrvatski narod u finalu kupa, a sad mi dajte obećanu pivu, yebo vas intervju."
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
- TobeYarabi
- Kontakt:
za koga ce sad navijati ovi momci?

Ja ne hračem po legendama, ja iznosim istinu, to što su fekalije od ljudi - nije do mene. Športski selam!Eisenbahner1921 je napisao/la:Veliki šelam momčini koji bi rušio naš stadion i koji uziva u čupanju stolica, hrakanju po legendama našeg kluba, itd itd.joker90 je napisao/la:Ajzea se prevrće u forumskom grobu kad vidi ovu svoju lošu kopiju kako se blamira..
Športski pozdrav.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Vi nećete u finale.escobarpablo je napisao/la:-Kako ste zadovoljni ždrijebom polufinala kupa?
Životni saputnik! 1921
Finale ce se igrati izmedju Zeljeznicara i Sarajeva mada i Mladost,u kakvoj je formi Sarajevo ima dobre sanse.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- escobarpablo
- Kontakt:
kriza identitetaTobeYarabi je napisao/la:za koga ce sad navijati ovi momci?
FK Sarajevo 1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
TobeYarabi je napisao/la:High je napisao/la:daljinski je napisao/la:Zeljana i uski mogu komotno igrati na istom stadionu jbg zajedno ga grade![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Da li cu po prvi put da navijam i za jedne i za drugesolinas je napisao/la:Finale ce se igrati izmedju Zeljeznicara i Sarajeva mada i Mladost,u kakvoj je formi Sarajevo ima dobre sanse.
- Neandertalac
- Kontakt:
Jutros čujem da će 2018 uslov za igranje Pl BiH biti jedna natkrivena tribina ili reflektori. Navijam za ovo prvo 
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- 7aprildomemoj
Ako to prvo bude uslov gdje će FK Torpedo igrati ?Neandertalac je napisao/la:Jutros čujem da će 2018 uslov za igranje Pl BiH biti jedna natkrivena tribina ili reflektori. Navijam za ovo prvo
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Na Grbavici??7aprildomemoj je napisao/la:Ako to prvo bude uslov gdje će FK Torpedo igrati ?Neandertalac je napisao/la:Jutros čujem da će 2018 uslov za igranje Pl BiH biti jedna natkrivena tribina ili reflektori. Navijam za ovo prvo
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- TobeYarabi
- Kontakt:
na bivsoj grbavici..mma_hz je napisao/la:Na Grbavici??7aprildomemoj je napisao/la:Ako to prvo bude uslov gdje će FK Torpedo igrati ?Neandertalac je napisao/la:Jutros čujem da će 2018 uslov za igranje Pl BiH biti jedna natkrivena tribina ili reflektori. Navijam za ovo prvo![]()
a za koga cete navijati u kupu? jos uvjek niste izasli iz skriparskih shupaka, a sad vam valja protiv njih za finale. je li vasa ljubav jaca od desetogodisnjih??
- Neandertalac
- Kontakt:
Kako god, nezgodna situacija 
Budiša junior nastavlja sa glupostima.
Budiša junior nastavlja sa glupostima.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Posto znamo koliko Sirokom znaci Europa(kao i ostalom svima nama) mislim da ce oni bas zapeti da prodju do finala.
Mislim da Zeljeznicar ima vece sanse iako Siroki ima hajmo reci veci imperativ.Ugl dobre nas tekme cekaju.
Mislim da Zeljeznicar ima vece sanse iako Siroki ima hajmo reci veci imperativ.Ugl dobre nas tekme cekaju.
FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.