Moderatori/ce: insider,Monolog,KK_Bosna,CashMan,Puma,bodi123,Devil,gaston
Vidjet cu s njima sta je rec pa ti javim.Torres_9 je napisao/la:meni nista nije uplaceno,treba bit 55 ili 50 s zadnjom sedmicom
Monolog je napisao/la:
dnalydal je napisao/la:
Stone Island je napisao/la:
Bonusi su uplaceni od 8. sedmice, ti imas jednu 2X15 i jednu 15 jos, to je 45 kako i treba, gdje imas jos tih 20KM?jajce123 je napisao/la:Meni je uplaćeno 45 KM a trebalo je 65 KM biti uplaćeno
meni je uplaceno samo ono kad sam bio prvi (50 KM na racunu sam imao)bodi123 je napisao/la:Ako se ne varam bonusi su uplaceni zadnji puta 8. februara a to je obuhvatilo sve sedmice ispod 8. jedino problem bi mogli predstavljati oni zaostaci koji su bili ono jednom kad su uplatili, ali i to sam poslao trebalo bi i to biti, pogledat cu opet s njima
Moguce da je to taj zaostakak onda koji nisu stavili.KK_Bosna je napisao/la:meni je uplaceno samo ono kad sam bio prvi (50 KM na racunu sam imao)bodi123 je napisao/la:Ako se ne varam bonusi su uplaceni zadnji puta 8. februara a to je obuhvatilo sve sedmice ispod 8. jedino problem bi mogli predstavljati oni zaostaci koji su bili ono jednom kad su uplatili, ali i to sam poslao trebalo bi i to biti, pogledat cu opet s njimaznaci nisu mi uplatili ovu 6. sedmicu
Moja pogreška,treba li su mi 60 KM uplatiti,znači još 15 KM zaostatka.bodi123 je napisao/la:Bonusi su uplaceni od 8. sedmice, ti imas jednu 2X15 i jednu 15 jos, to je 45 kako i treba, gdje imas jos tih 20KM?jajce123 je napisao/la:Meni je uplaćeno 45 KM a trebalo je 65 KM biti uplaćeno
Ako se ne varam bonusi su uplaceni zadnji puta 8. februara a to je obuhvatilo sve sedmice ispod 8. jedino problem bi mogli predstavljati oni zaostaci koji su bili ono jednom kad su uplatili, ali i to sam poslao trebalo bi i to biti, pogledat cu opet s njima.
@Mona, da u redu je, nisam jos ni poslao ovu proslu sedmicu, tek je trebamo obraditi.
jajce123 je napisao/la:Prije 3 tjedna sam osvojio 15 KM,prije 2 tjedna 30 KM,meni trebali 45 KM uplatiti a uplatili su 30 KMsamirr je napisao/la:Meni je sve regularnoStone Island je napisao/la:Stigao bonus, ali nije sve. 40 leglo, samo ne kontam kojom logikom ? Prvo 25, 10 pa opet 25 osvojio. Kako su došli do ove cifre ?
meni fali samo iz week 6 20 KM... evo i @torresu nije uplaceno iz te sedmice, znaci to je tobodi123 je napisao/la:Znaci svako ko mu fali neki dio bonusa, neka mi napise ovdje ili u pp koliko je iznos da mogu opet napraviti mini listicu da im posaljem u narednom periodu.
Da, sad je jasno o cemu je rijec, taj zaostatak od prije nije uplacen, dok su ove sedmice od 8. pa do 12. sve uredno isplatili.jajce123 je napisao/la:
druže, javlja mi se bugojanac1234 da njemu nije isplaćen bonus od 20 kma kaze da svima drugima jestbodi123 je napisao/la:Da, sad je jasno o cemu je rijec, taj zaostatak od prije nije uplacen, dok su ove sedmice od 8. pa do 12. sve uredno isplatili.jajce123 je napisao/la:
Nista onda kao sto kaze Torres, napisite mi koliko fali svakome i to je to.
Torres 50KM
Bosna 20KM
Jajce123 15KM
vazi, Moni i Selli je uredno, kao i jopi, ostali nek napisu kakva je situacija pa da prikupimo.
Ban mu se skinuti neće, a za bonus će se Bodi izjasniti.Pravnikadmir je napisao/la:druže, javlja mi se bugojanac1234 da njemu nije isplaćen bonus od 20 kma kaze da svima drugima jestbodi123 je napisao/la:Da, sad je jasno o cemu je rijec, taj zaostatak od prije nije uplacen, dok su ove sedmice od 8. pa do 12. sve uredno isplatili.jajce123 je napisao/la:
Nista onda kao sto kaze Torres, napisite mi koliko fali svakome i to je to.
Torres 50KM
Bosna 20KM
Jajce123 15KM
vazi, Moni i Selli je uredno, kao i jopi, ostali nek napisu kakva je situacija pa da prikupimo.
isto je kazao ako moze da mu se skine ban jer je veliki fan ove stranice i jedan od najaktivnijih na forumu...
bonus za sedmicu 11
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.