Kup BiH 2016/17

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Alipasino
Kontakt:

Re: Kup BiH 2016/17

Post Postao/la Alipasino » 21 mar 2017, 15:28

Halo Musemic je vec skino gace on voli Sarajevo Mladost mu je samo usputna stanica.Finale Sarajvo - Siroki.

adodbr
Kontakt:

Post Postao/la adodbr » 21 mar 2017, 15:32

KUP JE NAS !

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 21 mar 2017, 15:32

Izgleda da nismo gledali istu utakmicu. Ja kako se sjećam da je malo falilo da uvalimo i četvrti, bili ste u panici i rasulu, čak je bilo sudijskih odluka kad vas je pred kraj čuvao. Budi pošten pa reci. A ne znam što je to bezobrazno? Pa moglo je jedan od tri kluba i ja sam zadovoljan što je Sarajevo iz razloga koje sam naveo. Sarajevo je favorit, i to sam rekao. Mi smo vrlo mali klub, ali ime stari ne igra, od toga nema ništa. Imate vi i bolju ekipu ali nisu to drastične razlike. Biće tu svega vidjet ćeš.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 21 mar 2017, 15:34

Fino je ovo Adict@ objasnio. Slažem se iako Takođe malu prednost dajem Sarajevu. 55/ 45.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 mar 2017, 15:36

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Zeljo-Sarajevo finale i Sloboda ide u Europu :kafa:
Finale Sarajevo-Široki Brijeg, ŠB ostvaja trofej, tako vam kone vraćaju za onu prodaju Radniku prošle godine i iduće godine vam je Federalna neminovnost :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 21 mar 2017, 15:39

Addict je napisao/la:Izgleda da nismo gledali istu utakmicu. Ja kako se sjećam da je malo falilo da uvalimo i četvrti, bili ste u panici i rasulu, čak je bilo sudijskih odluka kad vas je pred kraj čuvao. Budi pošten pa reci. A ne znam što je to bezobrazno? Pa moglo je jedan od tri kluba i ja sam zadovoljan što je Sarajevo iz razloga koje sam naveo. Sarajevo je favorit, i to sam rekao. Mi smo vrlo mali klub, ali ime stari ne igra, od toga nema ništa. Imate vi i bolju ekipu ali nisu to drastične razlike. Biće tu svega vidjet ćeš.
Pogledaj ponovo sazetak pa vidi sta je realno i naravno da ne igra ime pa mi u ovom trenutku imamo 17 bodova vise od vas a ne igramo neku sezonu i vjeruj mi da je to drasticna razlika.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 21 mar 2017, 15:41

soe je napisao/la:
Addict je napisao/la:Izgleda da nismo gledali istu utakmicu. Ja kako se sjećam da je malo falilo da uvalimo i četvrti, bili ste u panici i rasulu, čak je bilo sudijskih odluka kad vas je pred kraj čuvao. Budi pošten pa reci. A ne znam što je to bezobrazno? Pa moglo je jedan od tri kluba i ja sam zadovoljan što je Sarajevo iz razloga koje sam naveo. Sarajevo je favorit, i to sam rekao. Mi smo vrlo mali klub, ali ime stari ne igra, od toga nema ništa. Imate vi i bolju ekipu ali nisu to drastične razlike. Biće tu svega vidjet ćeš.
Pogledaj ponovo sazetak pa vidi sta je realno i naravno da ne igra ime pa mi u ovom trenutku imamo 17 bodova vise od vas a ne igramo neku sezonu i vjeruj mi da je to drasticna razlika.
Soe@ zaboravio si da su oni poderali Slobodu koja je opet demolirali vas. Nas napatili na Grbavici, uzeli Čelika kojeg Zrinjski nije dobio. Da sam na vašem mjestu ne bih se uopšte busao u prsa prije dvomeča a ponavljam, jeste favoriti ali...

UPRAVA NAPOLJE!

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 21 mar 2017, 15:45

let3 je napisao/la:Bratstvo Gračanica
Kozara
Travnik
Mladost

:rol: :rol: ima li mjere, samo pitam

Eto neka neko pošteno objasni javnosti, je li mogao biti lakši put do finala :mrgreen:
Jeste.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 21 mar 2017, 15:53

Neandertalac je napisao/la:
soe je napisao/la:
Soe@ zaboravio si da su oni poderali Slobodu koja je opet demolirali vas. Nas napatili na Grbavici, uzeli Čelika kojeg Zrinjski nije dobio. Da sam na vašem mjestu ne bih se uopšte busao u prsa prije dvomeča a ponavljam, jeste favoriti ali...
Koliko znam nisu uzeli Celika ali nije ni bitno ja sam siguran da Sarajevo glat prolazi u finale i iznosim svoje misljenje ne dajem im ni promil sanse.

Addict
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Kup BiH 2016/17

Post Postao/la Addict » 21 mar 2017, 15:56

soe je napisao/la:
Čovječe Sarajevo je favorit, nema tu priče vi ste miljama ispred nas kak klub i ime, ali na terenu nije tolika razlika. 17 bodova, da, puno je ali ovdje se ne gleda samo to i izvlačis stvari iz konteksta. Ja smatram da imamo šanse protiv svakoga jer smo u drugom dijelu sezone puno bolja ekipa nego u prvom, Husref je tek složio ekipu, imali smo smjenu trenera, sjeti se da kod Ibre nismo bili poraženi 10 kola i bili smo 4. na tabeli. Onda crni period, pa nas opet krenu iako nam sada samo fali sreće. Kako god, neka pobijedi bolji ko god zaslužio.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 mar 2017, 16:02

Addict je napisao/la:Ako ćete iskreno ja sam prizeljkivao Sarajevo, sad me nemojte odmah na zub nego za to imam dobre argumente. Sarajevo ima oko utakmica u kupu veoma, veoma težak raspored, Zrinjski, Mladost, Željo, Mladost, dakle vrlo teško. 11 igrača ne može odigrati dobro te 4 utakmice u 15 dana. Sarajevo mora prvenstveno ganjati plasman u ligi, titulu ili izlazak u evropu najmanje, to znači rotiranje igrača i biranje bitaka u koje ćeš uložiti maksimum. Željo ima bolji roster ekipe, jaču i širu klupu, Široki spašava sezonu kupom, a mi smo potpuno rasterećeni. Dakle, cuvat cemo ekipu za kup i biti bez priitiska. Sjetite se Radnika prošle sezone. Pored toga, omjer Sarajevo - Mladost je 1:1:2, niko nije pobijedio s više od 1 razlike, u ovom remiju na našem stadionu smo bili bolji, na AFH smo u 2 utakmice zabili 4 gola, volimo igrati fudbal i nadigravati se. Daleko od toga da smo favorit, to je jasno Sarajevo, ali mislim da smo dobili za nas najboljeg protivnika.
Pa to je tvoje misljenje i tvoja zelja, svakako da imas argumente za to, sretno jos jednom. :bih:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 21 mar 2017, 16:05

Mokes je napisao/la:
Kozara
Travnik
Mladost

Eto neka neko pošteno objasni javnosti, je li mogao biti lakši put do finala :mrgreen:
Jeste.
bice malo zajebano protiv mladosti, steta sto nije zeljo umjesto njih, to bi onda bio najlaksi put do finala.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 21 mar 2017, 16:06

A nisu, fakat. :)
Vjeruj da nisam upratio, znam da su vodili ali to ne mijenja činjenicu da itekako imaju šansi.

Iskreno, naprijed Mladost ;)

UPRAVA NAPOLJE!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 mar 2017, 16:11

Sarajevo - Mladost DK 60%-40%
Široki Brijeg - Željezničar 40%-60%
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 21 mar 2017, 17:32

Ma Sarajevo je favorit u to nema nikakve sumnje ali po meni je bolje da je Sarajevo nego Zeljo u ovom trenutku. Po meni je Zeljo trenutno u najboljoj formi i imaju trenera koji igra na rezultat i samo ga rezultat zanima i mislim da bi s njima bilo puno teze ali Sarajevo ce se relano vise dati na prvenstvo dok mi u nastavku lige mozemo puno kavkulisati i tempirati i formu za te dvije utakmice kupa. Sanse su sigurno 60:40 u korist Sarajeva ali reci da nemamo nikakvih sansi je vise nego smijesno, igraju se dvije tekme i proci ce onaj koji u datom trenutku bude imao vise faktora na svojoj strani. U ove 4 tekme smo pokazali da igramo puno bolje nego jesenas i da mozemo dati go u gostima sto na kraju moze biti presudno.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 mar 2017, 17:35

Kozara
Travnik
Mladost

neki tvrde da je pipa zatvorena, nema love itd. ;)
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 21 mar 2017, 19:21

Ljudi treba biti realan i reci da sve ekipe mogu do finala.Sve ekipe su u pet deka,mislim da ce odluciti sreca i voljni momenat.Sretno svima pa neka Sarajevo osvoji,naravno ovo je navijacki.Neki pisu da je zeljeznicar u naj boljoj formi ali i oni imaju svoje slabosti,iskreno i oni nisu u ove 4 utakmice pokazali sto se od njih ocekivalo tako da ce biti svega,pogotovo ako savez pogura malo siroki.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 21 mar 2017, 20:12

Addict je napisao/la:Ako ćete iskreno ja sam prizeljkivao Sarajevo, sad me nemojte odmah na zub nego za to imam dobre argumente. Sarajevo ima oko utakmica u kupu veoma, veoma težak raspored, Zrinjski, Mladost, Željo, Mladost, dakle vrlo teško. 11 igrača ne može odigrati dobro te 4 utakmice u 15 dana. Sarajevo mora prvenstveno ganjati plasman u ligi, titulu ili izlazak u evropu najmanje, to znači rotiranje igrača i biranje bitaka u koje ćeš uložiti maksimum. Željo ima bolji roster ekipe, jaču i širu klupu, Široki spašava sezonu kupom, a mi smo potpuno rasterećeni. Dakle, cuvat cemo ekipu za kup i biti bez priitiska. Sjetite se Radnika prošle sezone. Pored toga, omjer Sarajevo - Mladost je 1:1:2, niko nije pobijedio s više od 1 razlike, u ovom remiju na našem stadionu smo bili bolji, na AFH smo u 2 utakmice zabili 4 gola, volimo igrati fudbal i nadigravati se. Daleko od toga da smo favorit, to je jasno Sarajevo, ali mislim da smo dobili za nas najboljeg protivnika.
Bravo, momcino. :salut:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 21 mar 2017, 20:15

MortemHz je napisao/la: To je iz koristi, ko te ne zna lopove. :kafa:
Jesi istog misljenja i ako ti kazem da navijam za vas u prvom kolu lige za prvaka? :D
Iskreno mislim da ce bit gutava oba duela, nekako mislim da ce se jedan sarajevski klub okliznuti pogotovo jer je derbi izmedju 2 utakmice kupa, ali eto vidjeti cemo. Mladost je bas **** ekipa, nas su oducili od fudbala u prvom kolu ove polusezone, mislim cak da su tezi protivnik od Sirokog...
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 21 mar 2017, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 21 mar 2017, 20:15

Zadnja utakmica na Koševu nije ni u kom slučaju relevantna za uzimanje u nekakve kalkulacije ili omjere. Razlog zašto smo izgubili je kratko vrijeme na klupi Husrefa. Odbranu nam je stavio previsoko uz totalnu kondicionu nespremnost igrača. Vaša krila su nas poderala u prvom poluvremenu. Tri gola + nekoliko izrazito dobrih šansi. Odbrana nam je izgledala presmiješno. U drugom pol. je krenulo malo bolje po nas, ali bilo je nedovoljno. Sadašnja Mladost je skroz druga ekipa u odnosu na gore opisanu. Bukvalno, ono što ste gledali sada nije ni nalik na sebe. Respekt prema svakom, ali sad smo opasni ko struja za sve naše klubove. Husref je to posložio profesionalno i ofanzivno. Trenutno, Sarajevo, Željo, Zrinjski, Sloboda, Široki... su urnek klubovi za nas, ali Mladost se diže iz dana u dan, a to dokazuje svojim igrama. Sarajevo ko Sarajevo, konstanta BH fudbala i zato ovdje očekujem skroz dobre dvije utakmice.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.