NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara
Ray Allen stvarno neće biti pozvan na onu proslavu Celticsa za prsten ili su to medijske bombe da ga prozivaju kao izdajnika zbog odlaska u Heat?
Izgleda da neće. Doduše, vjerujem da su navijači Bostona bolje upućeni u to. Razumijem ih ako ga ne pozovu. Doduše, i njega sam razumio kad je otišao. Jedan od rijetkih igrača prema kojem je franšiza ispala ****. Samo nije trebao u Heat ići.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- IlCapitano
- Kontakt:
Neće niti treba biti pozvan. Nije zvanično obilježavanje od strane Celticsa nego Rondo organizuje privatni put/odmor ovo ljeto, glasali su svi i većina odlučila da ga neće pozvati.
Igrao je loše, povrijedio se, Bradley upao u petorku, ekipa (odbrana pogotovo) proigrala, vratio se i počeo ulaziti sa klupe, uvrijedio se zbog toga (+ što ga je Danny htio trejdati) i onda ljutnju prema menadžmentu i organizaciji iskalio na saigračima i navijačima + godinu dana cmizdrio u medijima i blatio Ronda prvenstveno. Ispao šupčina i diva, ne treba ti takav na privatnoj zabavi.

Igrao je loše, povrijedio se, Bradley upao u petorku, ekipa (odbrana pogotovo) proigrala, vratio se i počeo ulaziti sa klupe, uvrijedio se zbog toga (+ što ga je Danny htio trejdati) i onda ljutnju prema menadžmentu i organizaciji iskalio na saigračima i navijačima + godinu dana cmizdrio u medijima i blatio Ronda prvenstveno. Ispao šupčina i diva, ne treba ti takav na privatnoj zabavi.
Sam se distancirao od ekipe.“It was a weird relationship,” Pierce said. “We were all good friends on the court, but Ray always did his own thing. That’s just the way Ray was. Even when we were playing together, we’d be having a team dinner and Ray wouldn’t show up. We’d go to his charity events, but Ray wouldn’t show up to somebody else’s.
“I called him on it. I said, ‘Man, Ray, we support all your stuff, but when we ask you, you don’t come to ours.’ I remember when (point guard Rajon) Rondo re-signed with Boston, we had a little dinner at a restaurant and Ray didn’t show up. “I know Ray probably didn’t like Rondo that much, but it wasn’t a fact of not liking somebody. You don’t have to like everybody you play with — it’s a matter of showing support.
“Rondo probably didn’t like Ray either, but he came to Ray’s functions to show, ‘Hey, we’re together in this.’ “It’s not a bad thing with Ray. We had a great relationship on the court. But even the year we won it, after a game we’d say, ‘Let’s go have something to eat and have a night with the older guys.’ We’d get there and it would be me, Kevin and Sam (Cassell), but no Ray. In a lot of ways, me, Sam and Kevin were our Big Three.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- PaskalHens
- Kontakt:
Na stranu sva ta priča, je.be mi se za kelte nisu mi zanimljivi, al' mi je Ray vazda najodvratniji bio. Recimo PP mi je gotivan lik, mimo toga što je Kelt, al' je lik karizmatičan. Zanimljivo ga je gledat. Onaj od svoje pojave, do žvakanja žvake, preko igre. Komplet odvratna pojava. Isto je.beni robot, isporučio svoje i otišao. Vrlo vrlo gadan lik.
Viva la France, as they say in Rome.
tipicno dijete vojnog lica. mogao mu je stari komotno i JNA sluzitiPaskalHens je napisao/la:Na stranu sva ta priča, je.be mi se za kelte nisu mi zanimljivi, al' mi je Ray vazda najodvratniji bio. Recimo PP mi je gotivan lik, mimo toga što je Kelt, al' je lik karizmatičan. Zanimljivo ga je gledat. Onaj od svoje pojave, do žvakanja žvake, preko igre. Komplet odvratna pojava. Isto je.beni robot, isporučio svoje i otišao. Vrlo vrlo gadan lik.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Sahranio Westbrook-a :
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
http://www.espn.com/espn/feature/story/ ... -addiction
Odmah i ja razmišljam da odem uzeti ovaj kikiriki maslac i džema
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Bolje s medom.rio_Ferdy88 je napisao/la:http://www.espn.com/espn/feature/story/ ... -addiction
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Sahranio je on sebe ao ozbiljnog novinara, isti je kao Skip kad je rijec o Lebronu.Kobe Bryant je napisao/la:Sahranio Westbrook-a :
Kao prvo sto on ocekuje od Russa da se bori za naslov s ovakvim rosterom??
5-6 seed na zapadu je zaista maksimum koji moze ova ekipa (tj. do kojeg ih vuce Russ) i ovo protiv jacih ekipa ne drzi vodu posto OKC ima pobjedu protiv svake jace ekipe osim OKC (slazem se da su morali bolje odigrati protiv njih posebno ovu zadnju).
Najsmijesnja je ova prica o postocima tj. da Russ treba vise dodavati suigracima koji imaju bolje postotke od njega (zanemarit cemo 10 asista pg i da jako cesto vrti pnr sa Adamsom i Kanterom). Dobra mu je ta logika, neznam samo zasto CP svaki napad ne salje loptu prema Jordanu kad ovaj ima 70%fg ili zast Kobe nije razigravo Kwamea koji je 06-07 imao 59%
Bas je smijesan ispao.
Slazem se da bi Russ trebao smanjiti trice pogotovo one u 5. sekundi napada
Kanye Westbrook, @donnie to lajka svkako 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ma ovaj lik se zahebaje, vidi mu se na faci da samo pravi show.Lillard je napisao/la:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ovo je prvi put da ga gledam kada govori, baš je očigledno da frajer trola i sprda sa svima, kao što kažeš na licu se vidi, ne mogu da vjerujem da ga neki ozbiljno shvaćajuBIHfan je napisao/la:Ma ovaj lik se zahebaje, vidi mu se na faci da samo pravi show.Lillard je napisao/la:
Pa lik radi pametno, sto vise paznje donosi sebi i svojim sinovima, govoreci svakakve stvari, kontreverzne najvise. Mozda stavlja nepotreban pritisak neki na svoje sinove, ali je pametan potez u smislu biznisa. Tako je Trump posto predsjednik 
Jedan od iritantnijih debila ove godine sto mediji forsiraju, pored onog balavca sa duke univerziteta
Ovo je ocigledno da se zayebaje
ali lud je

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.