TobeYarabi je napisao/la: a za koga cete navijati u kupu? jos uvjek niste izasli iz skriparskih shupaka, a sad vam valja protiv njih za finale. je li vasa ljubav jaca od desetogodisnjih??
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- MocMahale444
Dorat i Zekan mirnisamirr je napisao/la:TobeYarabi je napisao/la: a za koga cete navijati u kupu? jos uvjek niste izasli iz skriparskih shupaka, a sad vam valja protiv njih za finale. je li vasa ljubav jaca od desetogodisnjih??![]()
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Mala htela bi sa mnom a ja lud sam uglavnom ne zna u šta se upušta..
- MocMahale444
Vidi joj ruke Samke, kad te plesne oba obraza zahvati 
Nije ni svjesna kako me lako moze imatiMocMahale444 je napisao/la:Vidi joj ruke Samke, kad te plesne oba obraza zahvati
- MocMahale444
Bari je preko fb, reci imas rođaka u ino, dolazi na kucni prag ko ne sluša. Taj placa svadbu pun ko brod.samirr je napisao/la:Nije ni svjesna kako me lako moze imatiMocMahale444 je napisao/la:Vidi joj ruke Samke, kad te plesne oba obraza zahvati
Zapjevaj joj jednu od Josipe lisac.
Mala je vec pala, javila mi u povjerenju da igracima Sarajeva kasne plate jer je dobra sa par njih..MocMahale444 je napisao/la:Bari je preko fb, reci imas rođaka u ino, dolazi na kucni prag ko ne sluša. Taj placa svadbu pun ko brod.samirr je napisao/la:Nije ni svjesna kako me lako moze imatiMocMahale444 je napisao/la:Vidi joj ruke Samke, kad te plesne oba obraza zahvati
Zapjevaj joj jednu od Josipe lisac.
Samke samo u napad, nema veze ako dobijes korpu, jedna se otegla - druga se potegla.
Ne moze ona tebi nanjeti poraz, kao Sloboda - Sarajevu.
Zadnja izmjena: Zenzo, dana/u 21 mar 2017, 17:32, ukupno mijenjano 1 put.
- Zeljeznicar -
dogovorena tekma Široki prolazi

kad su hercegovci bezze uplatili nekom nešto
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 21 mar 2017, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ne mogu ja pored Virtuala nikad dobiti korpu.Zenzo je napisao/la:Samke samo u napad, nema veze ako dobijes korpu, jedna se otegla - druga se potegla.
- Neandertalac
- Kontakt:
Jesi to bio u vezi sa nekim Hercegovcem?DenchiNL je napisao/la:dogovorena tekma Široki prolazi![]()
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Kad se samo sjetim šta je onda pričao stari od Šabana Pehilja, nakon one tekme kupa sa Širokim!
Valjda sad neće opet biti onakvih radnji..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Neandertalac je napisao/la:Jutros čujem da će 2018 uslov za igranje Pl BiH biti jedna natkrivena tribina ili reflektori. Navijam za ovo prvo

Taman je spremno onih Nedzadovih 200. miliona.
- Zeljeznicar -
Skini potpisjoker90 je napisao/la:Kad se samo sjetim šta je onda pričao stari od Šabana Pehilja, nakon one tekme kupa sa Širokim!Valjda sad neće opet biti onakvih radnji..
Nad tobom sunce najljepše sja
Hvala!pinoglavi je napisao/la:Skini potpisjoker90 je napisao/la:Kad se samo sjetim šta je onda pričao stari od Šabana Pehilja, nakon one tekme kupa sa Širokim!Valjda sad neće opet biti onakvih radnji..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Neandertalac
- Kontakt:
Bravo, evo aplauzjoker90 je napisao/la:Kad se samo sjetim šta je onda pričao stari od Šabana Pehilja, nakon one tekme kupa sa Širokim!Valjda sad neće opet biti onakvih radnji..
Ne znam sjećaš li se kada je jedna ekipa namjerno izgubila u kupu kako bi smjenili trenera? Ko li bi to mogao biti?
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Neandertalac
- Kontakt:
Hajde ti, vidim da pratiš "te" stvari.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ja želim da čujem o toj ekipi i detalje toga! A ovo oko Šabana, tebi ne moram jer si sigurno upućen. Ako nisi, mogu ponoviti za neupućene o Pehiljovom penalu itd.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.