Kup BiH 2016/17

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: Kup BiH 2016/17

Post Postao/la MortemHz » 21 mar 2017, 20:23

pinoglavi je napisao/la:
MortemHz je napisao/la: To je iz koristi, ko te ne zna lopove. :kafa:
Jesi istog misljenja i ako ti kazem da navijam za vas u prvom kolu lige za prvaka? :D
Iskreno mislim da ce bit gutava oba duela, nekako mislim da ce se jedan sarajevski klub okliznuti pogotovo jer je derbi izmedju 2 utakmice kupa, ali eto vidjeti cemo. Mladost je bas **** ekipa, nas su oducili od fudbala u prvom kolu ove polusezone, mislim cak da su tezi protivnik od Sirokog...
Pa jesam jer se Radnik ''bori'' sa vama za mjesto za Europu. :mrgreen: mada posto si moj covjek ja ocekujem podrsku na svakoj utakmici, osim protiv Slobode, to mogu oprostiti. :kafa:
Pa lapo lapo ce ovo biti, da nas Mladost uzme na Koševu ja bi opet rekao da bi najradije njih birao od ponuđenih klubova i to misljenje necu promijeniti ali da ce ti se neko naguziti ili pustiti ili odmoriti ni blizu. Mozda nije u redu ako kazem da Mladost ima vece sanse ali je tu negdje lapo lapo. Oni ce bukvalno 2-3 mjeseca prepustiti samo ovoj utakmici dok mi imamo puno jace ekipe + derbi a jos i nismo kvalitetniji za nesto vise. Smatram da jesmo malo ali sa psiholoske strane oni su u prednosti. Ne bi se ja iznenadio ako ispadnemo jer su dobri i zbog svega gore navedenog.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 21 mar 2017, 20:31

Ajd ne treba ni previse crnjacit, bit ce to dobro :D
Nad tobom sunce najljepše sja

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 mar 2017, 21:20

FKMLADOSTDK je napisao/la:Zadnja utakmica na Koševu nije ni u kom slučaju relevantna za uzimanje u nekakve kalkulacije ili omjere. Razlog zašto smo izgubili je kratko vrijeme na klupi Husrefa. Odbranu nam je stavio previsoko uz totalnu kondicionu nespremnost igrača. Vaša krila su nas poderala u prvom poluvremenu. Tri gola + nekoliko izrazito dobrih šansi. Odbrana nam je izgledala presmiješno. U drugom pol. je krenulo malo bolje po nas, ali bilo je nedovoljno. Sadašnja Mladost je skroz druga ekipa u odnosu na gore opisanu. Bukvalno, ono što ste gledali sada nije ni nalik na sebe. Respekt prema svakom, ali sad smo opasni ko struja za sve naše klubove. Husref je to posložio profesionalno i ofanzivno. Trenutno, Sarajevo, Željo, Zrinjski, Sloboda, Široki... su urnek klubovi za nas, ali Mladost se diže iz dana u dan, a to dokazuje svojim igrama. Sarajevo ko Sarajevo, konstanta BH fudbala i zato ovdje očekujem skroz dobre dvije utakmice.
:thumbup:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 mar 2017, 22:53

pinoglavi je napisao/la:Ajd ne treba ni previse crnjacit, bit ce to dobro :D
Hoće, hoće, utješi ih :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 apr 2017, 11:51

Samo da poželim sreću našim prijateljima iz Širokog Brijega i neka bolji pobijedi :salut:
Voli te tvoje Sarajevo.

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 10 apr 2017, 12:01

Jedan od polufinalnih prova koji me isključivo zanima, a dosadno mi čitati na forumu samo prepucavanja i nesportske teme pa evo da se barem netko posveti onom što ga isključivo ovdje zanima a to je SPORT!

U srijedu se sastaju NK Široki Brijeg i FK Željezničar, susret klubova koji su uvijek u samom vrhu bh lige, uvijek neizvjesnih mečeva sa dosta naboja kako na tribinama, tako i na terenu. Mi spašavamo sezonu i za nas je kup jedino ozbiljno takmičenje do kraja ove sezone. Protiv Viteza odmorena je kompletna prva momčad, atmosfera u gradu je pozitivna već od vikenda plakati, transparenti, vidim i navijači spremaju razne akcije tako da očekujem pozitivnu atmosferu u srijedu na stadionu i dodatni motiv našim igračima. Nadam se da će mi obaveze dozvoliti da i sam prisustvujem meču. Kako stvari stoje samo Baraban nije spreman za meč svi ostali spremno dočekuju ovaj duel. Nadam se da ćemo uspjeti dati barem jedan gol (2:0 bi bilo najbolje :D ) u tom slučaju sam uvjeren da prolazimo dalje! Željo je kvalitetnija momčad ali sigurno u seriji teških utakmica, ma koliko god Široki loš bio rijetko kad je gubio na Pecari a i ove sezone smo jedini neporaženi domaćin! Željo nas je jednom samo dobio na Pecari 0:2 ako me pamćenje dobro služi. Poslije meča u srijedu slijedi im gradski derbiji, pa uzvrat sa Širokim pa ponovo ligaški meč tako da ih zbilja čeka težak posao! U prvenstvu su prvi i siguran sam da ako već budu morali birati da će se odlučiti napasti prvenstvo punom snagom! Njihove igrače očekuje težak raspored i zbog toga dajem nama minimalnu prednost baš zbog te mogućnosti fokusiranja samo na ove dvije utakmice, dok si Željo ne može priuštiti takav luksuz!

Široki 51% : 49% Željezničar … nadam se da će presuditi ovih 1% :D
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 apr 2017, 12:07

Ja našu šansu vidim u vašoj odbrani, po ovome što sam gledao imali ste propusta u utakmicama u nastavku. Naš cilj će biti da zabijemo gol i smatram da nema odbrane kojoj Lendrić, Zeba i Stevanović ne mogu zabiti. U svakom slučaju, na Pecari smo uvijek gledali dobre utakmice, vjerujem da će i ovaj put biti tako.
Voli te tvoje Sarajevo.

GradKamena1
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena1 » 10 apr 2017, 12:18

Virtu4l je napisao/la:Ja našu šansu vidim u vašoj odbrani, po ovome što sam gledao imali ste propusta u utakmicama u nastavku. Naš cilj će biti da zabijemo gol i smatram da nema odbrane kojoj Lendrić, Zeba i Stevanović ne mogu zabiti. U svakom slučaju, na Pecari smo uvijek gledali dobre utakmice, vjerujem da će i ovaj put biti tako.
Kako nema,proslu Srijedu niste zabili ,ili vam to nije bio cilj ?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 apr 2017, 12:20

GradKamena1 je napisao/la:Kako nema,proslu Srijedu niste zabili ,ili vam to nije bio cilj ?
Cilj je bio bod i nema potrebe da me shvatiš bukvalno, ne tako davno smo vam zabili četiri komada.
Voli te tvoje Sarajevo.

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 10 apr 2017, 12:23

:facepalm: od
GradKamena1 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Ja našu šansu vidim u vašoj odbrani, po ovome što sam gledao imali ste propusta u utakmicama u nastavku. Naš cilj će biti da zabijemo gol i smatram da nema odbrane kojoj Lendrić, Zeba i Stevanović ne mogu zabiti. U svakom slučaju, na Pecari smo uvijek gledali dobre utakmice, vjerujem da će i ovaj put biti tako.
Kako nema,proslu Srijedu niste zabili ,ili vam to nije bio cilj ?
Omakne se jedna utakmica. Da mogu dati kome god hoce, pa i vama, vec su dokazali na vasem terenu.
Životni saputnik! 1921

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 10 apr 2017, 12:25

Sigurno će biti zanimljiva utakmica. Mi smo sve podredili Kupu, doslovno. Tako da bit će zanimljivo vidjeti kako će se rasplesti ovaj dvomeč. U nas je odbrana lošijii dio momčadi, al šta je tu je, nemožemo iz svoje kože. Idemo po gol više i to je to. Otvren će biti i Jug, tako da očekujem dosta dobro popunjene tribine, dobro navijanje sa obje strane i nek bolji prođe.
NK Široki Brijeg

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 apr 2017, 12:41

Sarajevooo :opaopa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 apr 2017, 15:39

Opšta mobilizacija u Širokom, izgleda da ćemo imati još jedan spektakl, još kad bi napokon prestali sa vrijeđanjem države Bosne i Hercegovine :hmmmmm:
Voli te tvoje Sarajevo.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 10 apr 2017, 15:44

Bice jako teska utakmica za nas, oni odmorni i skoncentrisani samo na kup, mi na svim frontovima i to svim kapacitetima.
- Zeljeznicar -

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 10 apr 2017, 15:50

Kad ce pocet utakmica vise,umrijet cu cekajuci :D
Igraj Široki ti si najbolji!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 10 apr 2017, 15:52

96BadBoy je napisao/la:Kad ce pocet utakmica vise,umrijet cu cekajuci :D
Što vas to drma euforija, odakle vam nada? :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 10 apr 2017, 15:58

Virtu4l je napisao/la:Opšta mobilizacija u Širokom, izgleda da ćemo imati još jedan spektakl, još kad bi napokon prestali sa vrijeđanjem države Bosne i Hercegovine :hmmmmm:

Navedi mi jedan primjer kada se u Širokom vrijeđala BiH, nemoj bezveze generalizirati :bih:

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 10 apr 2017, 16:06

Raonffa je napisao/la:
Sve ces vidjeti :kafa:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 10 apr 2017, 16:14

96BadBoy je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Sve ces vidjeti :kafa:
Bićemo u kontaktu :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 10 apr 2017, 16:15

Bićemo u kontaktu :kafa:[/quote]
:thumbup:

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.