Ja sam hladan k'o špricer.BosnianKingdom je napisao/la:Još 7 dana, nestrpljenje sve više raste...
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- akisarajevo92
- Kontakt:
Liberty media mi se vec dopada, a sezona jos nije ni pocela
Don't believe the hype.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Po ovim testiranjima opet izgleda repriza prošlih sezona, samo ovaj put glavnu riječ ne vode Red Bull ili Mercedes nego Ferari.
0.7s na testiranjima u 1000 krugova je svakako pokazatelj kakva sezona nas očekuje.
Ako je dopušteno razvijanje bolida i motora u toku sezone, onda možemo očekivati da se neko i približi, ali trenutno stanje ne obećava zanimljivu borbu.
Opet nam ostaje nada da u toku utrke razlika bude manja, pa ćemo vidjeti sve.
Možda je do ukusa, ali meni je puno bolja bila ona stara žuta krupnija.
Mnogo mnogo bolja.
0.7s na testiranjima u 1000 krugova je svakako pokazatelj kakva sezona nas očekuje.
Ako je dopušteno razvijanje bolida i motora u toku sezone, onda možemo očekivati da se neko i približi, ali trenutno stanje ne obećava zanimljivu borbu.
I meni isto. Je li sigurno da će biti i nova grafika, jer ova zadnjih 10 godina je katastrofa.akisarajevo92 je napisao/la:Liberty media mi se vec dopada, a sezona jos nije ni pocelastavljaju dosta materijala na youtube, mislim da mozemo ocekivati dosta noviteta u prenosima i ljepsu grafiku
Možda je do ukusa, ali meni je puno bolja bila ona stara žuta krupnija.
Mnogo mnogo bolja.
Nista na testiranjima ne predstavlja i da su imali pet sekundi prednosti, imo je ferari i zadnje dvije godine takodjer najbrza vremena pa kad je pocela sezona ni blizu, mercedes i red bull puno vise skrivaju snagu do sad na testiranjima, doduse ni ferrari ne otkriva puni potencijal, misljenje strucnjaka je da ce mercedes biti brzi na za nekih 0.2 sekunde po krugu, vidjecemo sve kad pocne sezona, samo znamo da je mclaren losKlare je napisao/la:Po ovim testiranjima opet izgleda repriza prošlih sezona, samo ovaj put glavnu riječ ne vode Red Bull ili Mercedes nego Ferari.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
ma ja sam opet siguran da je mecka najbrza i da ce Luis imati min. 0,5 prednosti nad ostalima na kvalama australije 
Klare je napisao/la:Po ovim testiranjima opet izgleda repriza prošlih sezona, samo ovaj put glavnu riječ ne vode Red Bull ili Mercedes nego Ferari.

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
A Bottas od njega brzi za 0,2.Quinlan je napisao/la:ma ja sam opet siguran da je mecka najbrza i da ce Luis imati min. 0,5 prednosti nad ostalima na kvalama australije
- Donnie Darko
- Kontakt:
stvarno mislis da je to mogucnost uopste?Jeftha je napisao/la:A Bottas od njega brzi za 0,2.Quinlan je napisao/la:ma ja sam opet siguran da je mecka najbrza i da ce Luis imati min. 0,5 prednosti nad ostalima na kvalama australije
Pa kad je Rosberg mogao, moze i ovaj valjda.Donnie Darko je napisao/la:stvarno mislis da je to mogucnost uopste?Jeftha je napisao/la:A Bottas od njega brzi za 0,2.Quinlan je napisao/la:ma ja sam opet siguran da je mecka najbrza i da ce Luis imati min. 0,5 prednosti nad ostalima na kvalama australije
Ne treba im nista vjerovat ali...Gap to Ferrari according to Mercedes calculations: from 0,3s behind (worst case) to 0,1s ahead (best case).
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- akisarajevo92
- Kontakt:
To je samo moja pretpostavka posto su ih preuzeliKlare je napisao/la:I meni isto. Je li sigurno da će biti i nova grafika, jer ova zadnjih 10 godina je katastrofa.akisarajevo92 je napisao/la:Liberty media mi se vec dopada, a sezona jos nije ni pocelastavljaju dosta materijala na youtube, mislim da mozemo ocekivati dosta noviteta u prenosima i ljepsu grafiku
saznacemo vec veceras, tj. ujutru od 02:00 kada zvanicno pocinje nova sezona
6:50
Alonso: Equal engines for everyone
Ricciardo: But non-electric
Hamilton: Yeah, and not Honda
Don't believe the hype.
Koji se qrac Sebu desio? Jel ovo uopšte on?akisarajevo92 je napisao/la:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Sve ćemo vidjeti u subotu u kvalama i u nedjelju u utrci. Moguće je sve ali najprije mislim da pile naopakoirfo je napisao/la:Ne treba im nista vjerovat ali...Gap to Ferrari according to Mercedes calculations: from 0,3s behind (worst case) to 0,1s ahead (best case).
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- akisarajevo92
- Kontakt:
Pravo stanje ce se tek vidjeti kad se karavan vrati u Evropu, a to je nakon 4 trke
Don't believe the hype.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Do kraja ove sezone, ima opciju da produzi, uzima 30 miliona godisnje ako mu je za utjehu
Mozda ga naredne sezone budemo gledali u Mecki (umjesto Bottasa) ili Ferrariju (umjesto Kimija)
Mozda ga naredne sezone budemo gledali u Mecki (umjesto Bottasa) ili Ferrariju (umjesto Kimija)
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: chelsea358 i 1 gost.