FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 21 mar 2017, 21:50

Mi ćemo ove proći.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 21 mar 2017, 21:52

Jel potpisao ovaj Lelic?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 21 mar 2017, 21:54

pasica je napisao/la:Jel potpisao ovaj Lelic?
Vala, ko da i nije.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 21 mar 2017, 21:56

pasica je napisao/la:Jel potpisao ovaj Lelic?
Doveden da ima ko nabijat lopte na istok i zapad na poluvremenu za nagradnu igru, a u slobodno vrijeme obuce maskotu vucka i hoda gradom :opaopa: :opaopa:
1946~

High

Post Postao/la High » 21 mar 2017, 21:59

Treba ga kazniti najgorom kaznom - da igra u paru s Almirom Bekićem.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 21 mar 2017, 22:02

Jos bolje, stavit ga sa Rustemovicem u vezu :twisted: :twisted:
1946~

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 21 mar 2017, 22:09

Znaci potpisao je? Ima li ko sliku dresa?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

baboatif
Kontakt:

Post Postao/la baboatif » 21 mar 2017, 22:17

Mislim da pravimo bezveze teorije zavjere u nasim redovima.poraz de desio.lose smo igrali.izostao je voljni momenat prvi put ovog proljeca.sta je razlog po meni samo olako shvacena tekma u tuzli.Cala je pravi motivator i zna uci u psihu igraca vjeurjem da cemo brzo prevazici to.Meni se ovaj forum svidja jer nije jednoumlje ucimo se i dijalogu pomalo.razmjenjujemo.misljenja ali nemojte da se djelimo i previse dusmana imamo okolo.znam da ste svi svjesni toga pogotovo mi malo stariji navijaci koji su se nagledali svega.halalite braco na duzem postu
svi u napad jedan je Hase

Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 21 mar 2017, 22:21

Mala digresija.

Sutra, 18h, Skenderija. Svi, svi, svi. Bosna dočekuje Kakanj, ulaz je besplatan.

Bosna je uvijek bila Bordo ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

givera
Kontakt:

Post Postao/la givera » 21 mar 2017, 22:23

baboatif je napisao/la:Mislim da pravimo bezveze teorije zavjere u nasim redovima.poraz de desio.lose smo igrali.izostao je voljni momenat prvi put ovog proljeca.sta je razlog po meni samo olako shvacena tekma u tuzli.Cala je pravi motivator i zna uci u psihu igraca vjeurjem da cemo brzo prevazici to.Meni se ovaj forum svidja jer nije jednoumlje ucimo se i dijalogu pomalo.razmjenjujemo.misljenja ali nemojte da se djelimo i previse dusmana imamo okolo.znam da ste svi svjesni toga pogotovo mi malo stariji navijaci koji su se nagledali svega.halalite braco na duzem postu
svi u napad jedan je Hase

Stvarno nema potrebe za teorijama zavjere,u tuzli je izostalo mnogo toga,nekako sam poceo da prelazim preko toga al me ova Calina izjava iskreno frapirala,mislio sam da je on bar svjestan da nesto nestima od samog pocetka

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 21 mar 2017, 22:24

Cala voli reci o tome sta nije "stimalo" cemo u svlacionici. ;)

baboatif
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la baboatif » 21 mar 2017, 22:24

Bosniacum Lilium je napisao/la:Mala digresija.

Sutra, 18h, Skenderija. Svi, svi, svi. Bosna dočekuje Kakanj, ulaz je besplatan.

Bosna je uvijek bila Bordo ;)
+1 treba dati podrsku Bosni
**** sa sugavice fuj
oprostite na psovci

baboatif
Kontakt:

Post Postao/la baboatif » 21 mar 2017, 22:25

Sarajlijica1946 je napisao/la:Cala voli reci o tome sta nije "stimalo" cemo u svlacionici. ;)
+1

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 mar 2017, 22:26

ThrillerHz je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Svako dobro prijatelju. Halali, ali nisam iz te price. :salut:
Posteno, nisam ni ja, al ovo mi je samo odjednom doslo u glavu i zelio sam da podijelim s vama, ne bi li naisao na neki razuman komentar, ali eto bezveze se nadao. Od sad se samo slagat s vecinom, ovim "glavama" ovog pdfa i svima nam dobro :tokralju:
Nema razumnog komentara. I Zeljeznicar su nasibali prosle sezone i u Kupu i u prvenstvu, a i na pocetku ove sezone takodjer u prvenstvu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

baboatif
Kontakt:

Post Postao/la baboatif » 21 mar 2017, 22:29

Sabinho je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Posteno, nisam ni ja, al ovo mi je samo odjednom doslo u glavu i zelio sam da podijelim s vama, ne bi li naisao na neki razuman komentar, ali eto bezveze se nadao. Od sad se samo slagat s vecinom, ovim "glavama" ovog pdfa i svima nam dobro :tokralju:
Nema razumnog komentara. I Zeljeznicar su nasibali prosle sezone i u Kupu i u prvenstvu, a i na pocetku ove sezone takodjer u prvenstvu.
pobjedili nas ljudi posteno.ne leze nam iskreno nikako.kad smo prvaci bili bilo.je realno guravo obje tekme.ja ne vjerujem u te teorije zavjere al brate upravu si pada svima nama svasta na pamet

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 21 mar 2017, 22:36

Sabinho je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
E pa vidis to je vec nesto. Nisam gledao u tom smijeru. Zato i forum valjda sluzi, da diskutujemo. Nego sta uraditi povodom toga, necemo vjecno gubiti od njih?
1946~

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 mar 2017, 22:39

Ne znam brate, naloziti igrace ili sta vec... Ocito da se moramo podobro pripremati za gostovanje kod njih, ali znas kako to kod nas ide (Celik...) :D
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 mar 2017, 22:40

baboatif je napisao/la:ne leze nam iskreno nikako.kad smo prvaci bili bilo.je realno guravo obje tekme.
Uopšte me ova teorija zavjere ne zanima, ali preko ovog ne mogu preći. Ako je ovo izgovor, a mi ih nabili kurrcem drugu utakmicu kad smo bili prvaci. Ne kontam kojom logikom je to bilo "guravo", uzeli ih 3:1, niti u jednom trenutku nisu bili na našem nivou... :lol:
Samo Saraj'vo.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 21 mar 2017, 22:41

Lakoste je napisao/la:Zasto u svakom porazu morate traziti neke abnormalne uzroke za isti? Ako izgubis kasne plate, bojkotuje se trener, aferimi od ranije, prodana utakmica, namjesteno itd. Nerviraju me te teorije zavjere. Sportski je izgubiti i treba prihvatiti taj poraz, izaci jaci iz njega. Dusmanski je praviti neke teorije zavjere i nenormalne konstrukcije koje samo stete ugledu FK Sarajevo.
Jeste sportski izgubiti, ali je li sportski onako se ponasati kao nasi fudbaleri, odjednom, bez ikakvog povoda? Nakon sto su se ako bar nista svaku tekmu prije te borili, ovu su prohodali ili tacnije prestojali, jos je falilo da autogolove daju. Lahko je zatvoriti oci i rec izgubili, los dan, ovo ono, ali za onako ponasanje na terenu neki povod ima 100%. Ako bucnes glavicom moces lahko i uociti neke detaljcice koji bi mogli dati odgovor.
Metalege ubi Zrinjskog,kazu namjestio Zrinjski,20 zadnjih plata nisu dobili cak se i neki klan u svlacionici spominje i vracanje dugova metalegeu,jer previse je cudno da nisu trcali ovu tekmu i da su bas slabo napadali i ofirno penal jos promasili treba ispitati tu tekmi

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 21 mar 2017, 22:50

Sabinho je napisao/la:Ne znam brate, naloziti igrace ili sta vec... Ocito da se moramo podobro pripremati za gostovanje kod njih, ali znas kako to kod nas ide (Celik...) :D
Ja sam se uvijek pitao, kako se svi protiv nas naloze, a mi protiv njih nikako, uvijek neki pic.kasti pristup imamo na takve tekme. Treba poraditi na tome, al ozbiljno.

@zagorski jesi to sam smislio? Evo ti aplauz :clap:
1946~

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86 i 36 gostiju.