23:30 je vec, spavenzi..LjumanM95 je napisao/la:Za koga se to navija?Rodina i ?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
23:30 je vec, spavenzi..LjumanM95 je napisao/la:Za koga se to navija?Rodina i ?
Dopustiše mi malo duže, ipak mi je tlinest hehehegonzales je napisao/la:23:30 je vec, spavenzi..LjumanM95 je napisao/la:Za koga se to navija?Rodina i ?
Necemo ih navuci, vec svucieedo je napisao/la:ma padam klasika
To je ispod svakog minimuma, cuj samo 13LjumanM95 je napisao/la:ipak mi je tlinest hehehe
gonzales je napisao/la:To je ispod svakog minimuma, cuj samo 13LjumanM95 je napisao/la:ipak mi je tlinest hehehe![]()
Jarane sad malo gledam klipove od Formule, kaze idemo sa dobicima preko stoje, nema veze nek mi uzme porez, hahahah. Pa ne mozes bit dobar na singlovima s tolikim porezom da ga yebes, znaci nema sanse.samirr je napisao/la:Formula dominira, nema potrebe da ostali postavljaju..
Covjek dokazao klasu ili sto bi narod rekao majstor svog zanata !bvb je napisao/la:Jarane sad malo gledam klipove od Formule, kaze idemo sa dobicima preko stoje, nema veze nek mi uzme porez, hahahah. Pa ne mozes bit dobar na singlovima s tolikim porezom da ga yebes, znaci nema sanse.samirr je napisao/la:Formula dominira, nema potrebe da ostali postavljaju..![]()
samirr je napisao/la:Covjek dokazao klasu ili sto bi narod rekao majstor svog zanata !
Ja mu dao prijedlog kvotu 2 u narednih 10 dana i ko bude imao vise promasenih ne pise na ovom pdf-u vise ne smije !bvb je napisao/la:samirr je napisao/la:Covjek dokazao klasu ili sto bi narod rekao majstor svog zanata !![]()
Ja kontam raja se malo zeza, al' sad vidim da je bas cudno. Ali dobro, nije problem nikakav, ali zanimljivo svakako jeste. Tacno samo kontre udarat', ako ne to onda barem zaobici sve ili vecinu predlozenih tipova.
Kome?samirr je napisao/la:Ja mu dao prijedlog kvotu 2 u narednih 10 dana i ko bude imao vise promasenih ne pise na ovom pdf-u vise ne smije !
Formuli..bvb je napisao/la:Kome?samirr je napisao/la:Ja mu dao prijedlog kvotu 2 u narednih 10 dana i ko bude imao vise promasenih ne pise na ovom pdf-u vise ne smije !
U pravu covjek 100%.samirr je napisao/la:Formuli..bvb je napisao/la:Kome?
Sabinho je napisao/la:Brat moj 'vatio se hokeja i 4,5 overaEvolution87 je napisao/la:
evo od mene sta ne trebate igrati
sretno edo, vakat je da ubodes, pratimo ovo sad![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.