Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Omerbavarac » 08 avg 2010, 12:26

Thunderstruck je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Sjetih se sad. Jest da nije EPL, ali je zato Francuska. :D Na sportitalia je bio prijenos Lyona, pa eto ako ti i to moze pomoci, taman. Uglavnom, mora negdje nesto biti. Toliko programa, a da nema utakmica, ma nema sanse.
Ma bice valjda.
A na kojem je satelitu sportitalia?
Na Atlanticu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 08 avg 2010, 13:09

T-MAC je napisao/la:
Sofrudony je napisao/la:Citam pola miliona bilo na gay paradi u Amsterdamu :o
U Holandiji ima blizu milion homoseksualaca, a inače, to je prva zemlja koja je još 2001. godine odobrila istospolne brakove.
ccc...
samo nek gamad ne dolazi vamo... :evil:
Ne kontam što o tome pričate :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 avg 2010, 14:50

Sofrudony je napisao/la:Citam pola miliona bilo na gay paradi u Amsterdamu :o
U Holandiji ima blizu milion homoseksualaca, a inače, to je prva zemlja koja je još 2001. godine odobrila istospolne brakove.
ccc...
Yebote u njih pola miliona na toj paradi i nikom ne smeta, a u Sarajevu bilo desetak ljudi i opet ih napali. :mrgreen:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 08 avg 2010, 16:26

m aholandjani su budale, oni ne znaju za rijec zabranjeno, kod njih je sve legalizovano jbt :)
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 08 avg 2010, 17:30

droga, prostitucija, pede.ri, lezbe...sve je "legale" :lol:
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Makaveli
Kontakt:

Post Postao/la Makaveli » 08 avg 2010, 18:48

nevjernik je napisao/la:m aholandjani su budale, oni ne znaju za rijec zabranjeno, kod njih je sve legalizovano jbt :)
nemoj tako prijatelju :) ipak su oni civilizacija koja je naprednija u svakom segmentu od nas,primitivnih balkanaca,
za njihovu buducnost i stanje svijesti sigurno se ne bi trebali brinuti :)

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 08 avg 2010, 18:51

Makaveli je napisao/la:
nevjernik je napisao/la:m aholandjani su budale, oni ne znaju za rijec zabranjeno, kod njih je sve legalizovano jbt :)
nemoj tako prijatelju :) ipak su oni civilizacija koja je naprednija u svakom segmentu od nas,primitivnih balkanaca,
nisi me razumio, upravo to sam ja i htio reci ;)
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Makaveli
Kontakt:

Post Postao/la Makaveli » 08 avg 2010, 18:53

nevjernik je napisao/la:
Makaveli je napisao/la:
nisi me razumio, upravo to sam ja i htio reci ;)
;) do mene je onda ;)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 avg 2010, 02:22

[youtube][/youtube]

Nije lose :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 09 avg 2010, 11:38

harry_90 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Nije lose :lol:
Hehe cepaj ga mile :mrgreen:
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 avg 2010, 12:20

Izgleda da ce Ekrem Jevric biti ucesnik na srpskoj Farmi koja krece za vise od mjesec dana .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 09 avg 2010, 12:23

sad idem gradom kad neci covjek pustio cuku sa one "kanape" :D i sad trci cuko,skace,i sad hoce preci preko ulice a ovaj njemu : Stani pusy,stani,...ja se "upisao" od smijeha :lol: :lol:
A C A B !

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 09 avg 2010, 13:05

Evo forumaši, da se i ja javim, eto i mene nazad nakon lijepih, sjetnih i ponekad tužnih 11 dana u zemlji što se Bosna zove. A i Hercegovina.

Uputio bih ispriku, ovako javno, Emiru, što se nismo našli. Jebga, stari, još jednom oprosti, viša sila.. budemo se mi već jednom našli.

Nego, ne znam da li dole ljudi u BiH znaju koliko je ta zemlja (ne država) lijepa. Svake godine po jednom/dvaput odem, uzduž i poprijeko je obiđem i svaki put me nanovo oduševi ta ljepota, mirnoća i sklad prirode gdje sam rijetko gdje vidio i doživio. Te planine, šume, rijeke i jezera bih mogao gledati beskonačno.
Samo, ljudi, ljudi me razočaraju. Tako lijepa zemlja, sa tako poganim ljudima. Mislim, nisu svi takvi, nego manjina ljudi, ali je najgore što je dolje manjina uvijek glasnija od većine. Jer kad god sam dole, uvijek me razveseli jednostavnost, prostodušnost i ljubaznost ljudi. A naljuti zatupljenost, tvrdoglavost, zaprđenost i glupost ljudi zadojenih nekim izumrlim idejama i nečim neljudskim. Moj vlastiti djed me naljuti. Al, eto, nije bitno.

Nego, prirodu Bosne, a vala i Hercegovine treba doživjeti. Od Šamca preko Konjica do Mostara, Rame, Jajca, Banja Luke. Treba to vidjet i čuti, slušati prirodu...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 09 avg 2010, 13:22

ej dze si Dubrava

reci nam jel bilo sta na glavu?? :D :D

A jel pod tim prirodnim ljepotama podrazumijevas i Bosanke ali i Hercegovke???

A djed ko djed, kupi mu duhana i nek mota i laprda...smotas mu malo trave u duhan kad se hoces dobro ismijati i to je to....
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 09 avg 2010, 13:32

analiticar_ je napisao/la:ej dze si Dubrava

reci nam jel bilo sta na glavu?? :D :D

A jel pod tim prirodnim ljepotama podrazumijevas i Bosanke ali i Hercegovke???

A djed ko djed, kupi mu duhana i nek mota i laprda...smotas mu malo trave u duhan kad se hoces dobro ismijati i to je to....
hahahaha, ti me bas znaš nasmijat analitičaru :D :D još od onog tvog hrčka :mrgreen: :mrgreen:
e ovako da ti velim.
na glavu nisam ništa mećo :mrgreen: nisam imao kad, jebga treba svu zemlju obaći :D al, ima vremena, ima i ovdje u zabregu za navlacenje kolko hoš :mrgreen:

e, moram ti reći da su mi hercegovke extraa.. vjerovao ili ne, one u Mostaru su mi prelijepe i presexy.Jebote, samo sam se okretao i gledo :D :D samo su mi malčice previsoke za moj ukus. Sve nešto preko 180cm. Ko bandere. A poslije Mostarki, Banjalučanke su isto za prste lizati :mrgreen:

a deda je hercegovac, naucio je on pušit duhana, samo zna nekad za-**** sto se tiče politike. al eto, volim ga, ipak mi je đed, samo o toj temi ne pričamo.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 09 avg 2010, 13:40

Pa nisi ti Zuko Dzumhur da obilazis zemlju hahahhah

znaci bilo dobro....hajd nek si malo ocejfio....
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 09 avg 2010, 13:47

Nismo svjesni kakve ljepote sve posjedujemo

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 09 avg 2010, 18:03

a ljudi dje nam je hare, nesto ga nema u zadnje vrijeme :D
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

LudLo
Kontakt:

Post Postao/la LudLo » 09 avg 2010, 18:10

jedno pitanje da ne zna administracija :D
jel' postoji jos bhtifo stranica i moze li neko uci u to ja nmg ako neko moze jel' moze link barem na pp :arrow:
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum

>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 09 avg 2010, 18:24

slika
[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.