Mobilni- gdje, kako, šta?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Papastathopoulos
Kontakt:

Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la Papastathopoulos » 19 mar 2017, 21:10

R32 je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:Kako su tebi tolisne rate, koji je to paket preko kojeg uzimas ? :D
Pa moja tv full, oko 200KM popusta dođe ja mislim.
A necu sebi nego rodici.
Aha aha :thumbup: kad smo vec kod tih tvojih telefona, ja bi odatle najprije uzeo J5 2016....ima mi ga jaranica, odlican telefon....taj A3 najskuplji a ja ga ne bi dzaba radi displeja....k'o cuna od komarca, cuj 4.7"...al et posto uzimas rodici njoj bi pasao vjerovatno i taj, zensko je :D
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 19 mar 2017, 21:15

Ma eto ona bi htjela Samsung, taj dizajn joj se najvise sviđa. Jest u A3 najmanji displej, al je dosta kvalitetnija zavrsna obrada sto se kaze, ti zavrsni detalji.

Ma eto njoj je to da obavlja osnovne funkcije.
Mia San Mia

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 19 mar 2017, 22:09

FrancescoTotti je napisao/la:Da bacim jednu besplatnu reklamu :D
Najbolji servis u gradu!! Cika Dzevad kod pijace na otoci. I ako neko zeli kupiti polovan telefon tu ce nac najpovoljniku cijenu na dunjaluku. Fin covjek, posten, strucan, ma ja sam prezadovoljan.

Nosio mu ja telefon koji su usrali oni strucnjaci u mobil shopu na ciglanama. Ruzno zamjenili display i poslije niko nije htio riskirat da otvara telefon, nema kome ga nisam nosio. Otisao njemu i covjek bez pola rijeci odradi posao.
Eto da znate vi iz sa u buduce! Samo trazite Dzevada! :D
Meni dva konektora sjebaao na telefonima, a najskuplji u gradu! Jel ga zovu Srbin da znam da je taj 100 posto?

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 mar 2017, 23:42

Sarajlijica1946 je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Da bacim jednu besplatnu reklamu :D
Najbolji servis u gradu!! Cika Dzevad kod pijace na otoci. I ako neko zeli kupiti polovan telefon tu ce nac najpovoljniku cijenu na dunjaluku. Fin covjek, posten, strucan, ma ja sam prezadovoljan.

Nosio mu ja telefon koji su usrali oni strucnjaci u mobil shopu na ciglanama. Ruzno zamjenili display i poslije niko nije htio riskirat da otvara telefon, nema kome ga nisam nosio. Otisao njemu i covjek bez pola rijeci odradi posao.
Eto da znate vi iz sa u buduce! Samo trazite Dzevada! :D
Meni dva konektora sjebaao na telefonima, a najskuplji u gradu! Jel ga zovu Srbin da znam da je taj 100 posto?
Sumnjam tebra.. Mada ne znam. Ja sam cuo za njega od havera, otisao i tako mi se to desilo. Frajer nema pik profil, ni fb, web stranicu, nista. Radnja mu nesto kao drvena brvnara, odmah uz pijacu, kad ides od tramvajske prema tamo na lijevoj strani.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 20 mar 2017, 00:47

R32 je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:Kako su tebi tolisne rate, koji je to paket preko kojeg uzimas ? :D
A necu sebi nego rodici.
Ne znam za ostale,ali oaj LENOVO K5 je odlican telefon. Prije pola godine sam ga kupio zeni. Za sada nikakvih problema sa njim,baterija i vise nego dobra (dan i pol na puno koristenje telefona).
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 20 mar 2017, 07:28

@ toti
Jeste to taj frajer, nosio sam mu ja jos zvucnik jednom napravio je sve u redu. Ali sto se tice konektora, ako nedo Bog budes imao problema njega zaboravi! Ja sam imao Isusove muke sa tim! Njemu ne nosi konektor, pa ti shvati kako hoces. :salut:

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 20 mar 2017, 10:31

Papastathopoulos je napisao/la:
R32 je napisao/la:
A necu sebi nego rodici.
Aha aha :thumbup: kad smo vec kod tih tvojih telefona, ja bi odatle najprije uzeo J5 2016....ima mi ga jaranica, odlican telefon....taj A3 najskuplji a ja ga ne bi dzaba radi displeja....k'o cuna od komarca, cuj 4.7"...al et posto uzimas rodici njoj bi pasao vjerovatno i taj, zensko je :D
Nisi svjestan koliko je bolji display na A3 nego na J5 :mrgreen:

@R32, uzmi A3, jbg najnoviji je a i Samsung je, znaš da to masovno prija ženama :D
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 20 mar 2017, 11:09

Ljudi poz imam jedno pitanje. Kada me neko zove dobije govornu poštu iako ja nista ne radim na svom mobitelu. Zatim meni dode poruka da me neko zvao, a njemu poruka da sam ja dostupan, i onda me normalno moze dobit. Je li neko imao sličnih problema. I zna li neko rješenje ? Hvala i poz....
www.nkbratstvogracanica.com

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 20 mar 2017, 11:49

Evo na stanju samo p9 lite.
A jedino za njega pise na stranici da trenutno nije na stanju haha

Sent from my E6533 using Tapatalk
Mia San Mia

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 20 mar 2017, 20:11

anonimni je napisao/la:Nisi svjestan koliko je bolji display na A3 nego na J5 :mrgreen:
E to jest, bas neki dan usporedjujem J5 i svoj Note 2, bolji displej u mene i to pofino, u J5 se nekako pikseli dosta primijete ako se imalo priblizis ekranu...ali sto se tice fluidnosti, baterije mogu reci da je odlican :)

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 20 mar 2017, 21:26

QUARESMA 18<<< je napisao/la:Nema smisla se raspravljati, jabuka je jabuka, nema jabuke samo zaobici.

Sent from my E6653 using Tapatalk
Sto se tice licnih preferenci, to nema smisla raspravljati jer fanboya ima na sve strane i svako voli ono sto voli. ALI kad je upitanju cijena i njeno odrzavanje, jabuka je neprikosnovena.

For the record, nov Galaxy s6 kosta 399 Eura, a Iphone 6 579eura. Dakle iako istogeneracijski mobitel, cijena se daleko bolje drzi na jabuci, sto je takodje slucaj i sa polovnim telefonima. Strasno koliko cijene svih telefona strmoglavo padaju skoro pa odmah nakon promocije, dok se jabuka drzi na skoro pa istim cijenama i godinu i po po izlasku
naprijed rejal

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 21 mar 2017, 21:53

onaj ko mrzi jabuku ne treba da živi

btw, enough s zaebancijom. neko vrijeme sam pokrenuo svoju stranicu, prvenstveno ovo vidim kao neki nacin da se vise pozabavim s back i front endom, zbog faksa i obaveza za isti, nemam toliko vremena da pisem vijest, koje su mi usput neki moj ćejf, šta ja znam, oduvijek sam nekako htio da imam svoju web stranicu IT related. Bujrum, kritikujte, samo mi nemojte ubiti odmah želju za životom.

http://gadget.ba/dostupan-android-o-developer-preview/

I puknite bratu neki komentar, ne radi mene, već radi Google Adsensea.

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 21 mar 2017, 22:34

QUARESMA 18<<< je napisao/la:onaj ko mrzi jabuku ne treba da živi

btw, enough s zaebancijom. neko vrijeme sam pokrenuo svoju stranicu, prvenstveno ovo vidim kao neki nacin da se vise pozabavim s back i front endom, zbog faksa i obaveza za isti, nemam toliko vremena da pisem vijest, koje su mi usput neki moj ćejf, šta ja znam, oduvijek sam nekako htio da imam svoju web stranicu IT related. Bujrum, kritikujte, samo mi nemojte ubiti odmah želju za životom.

http://gadget.ba/dostupan-android-o-developer-preview/

I puknite bratu neki komentar, ne radi mene, već radi Google Adsensea.
Svaka cast, samo naprijed :bih:
Puna podrska.
Mia San Mia

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 22 mar 2017, 00:54

hvala, ako ima ko savjet za nesto, neka pise, ganjam kako da dodjem do nekih telefoncica u skorije vrijeme, u cilju mi je prvenstveno da radim malo drugacije testove, konkretno testiranje brzina memorije i sl.

tesko je kad si sam, tu i jaran sa mnom, al on je još gori sa obavezama, pa jos rijedje pise.

Uglavnom, ide polako, guracu dokle god faks ne pocne ispastati, za sada je sve na mjestu.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 22 mar 2017, 07:23

QUARESMA 18<<< je napisao/la:hvala, ako ima ko savjet za nesto, neka pise, ganjam kako da dodjem do nekih telefoncica u skorije vrijeme, u cilju mi je prvenstveno da radim malo drugacije testove, konkretno testiranje brzina memorije i sl.

tesko je kad si sam, tu i jaran sa mnom, al on je još gori sa obavezama, pa jos rijedje pise.

Uglavnom, ide polako, guracu dokle god faks ne pocne ispastati, za sada je sve na mjestu.
E super ti je ovo. Za početak nije loše. Piši o kineskim brendovima. Tu imaš više informacija stalno izbacuju mobitele. Pratim nekoliko stranica ovog tipa odsad ću i vašu.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 22 mar 2017, 08:11

Ne znam gdje da ovo napisem pa cu ovdje, nema veze....naime, kuci imam telemach analognu kablovsku i telecomov adsl...htio bi sad da uzmem telemach paket digitalne kablovske i internet, ali mislim da ima jedna prepreka...nemam nikakvih dugova, tj racuna ni za kablovsku ni net, ali ima burazov telefon koji je uzeo na rate preko telekoma i ja sumnjam da mogu iskljuciti internet zbog toga, logicno ? mozda postoji nacin da se otplati taj preostali dug od telefona kesom, al ne daju mi se vala davat tolike pare...jel znaci sad moram cekat da istekne otplata telefona da bi mogao to iskljuciti i prikljuciti telemach ?

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 22 mar 2017, 09:43

dema je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:hvala, ako ima ko savjet za nesto, neka pise, ganjam kako da dodjem do nekih telefoncica u skorije vrijeme, u cilju mi je prvenstveno da radim malo drugacije testove, konkretno testiranje brzina memorije i sl.

E super ti je ovo. Za početak nije loše. Piši o kineskim brendovima. Tu imaš više informacija stalno izbacuju mobitele. Pratim nekoliko stranica ovog tipa odsad ću i vašu.
Nije to losa ideja, svakako mi je fokus nase trziste, a kod nas se dosta namecu kinezeri.

Zasad najvise pisem o telefonima, tu sam dobro potkovan, plan mi je i prosiriti se i na ostalu elektroniku, tipa foto aparati, a tu pojmare nemam.

Sad ako ima ko, ko je upozat dobro sa profi aparatima za slikanje, valjao bi mi.

Sent from my E6653 using Tapatalk

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 22 mar 2017, 09:59

Papastathopoulos je napisao/la:Ne znam gdje da ovo napisem pa cu ovdje, nema veze....naime, kuci imam telemach analognu kablovsku i telecomov adsl...htio bi sad da uzmem telemach paket digitalne kablovske i internet, ali mislim da ima jedna prepreka...nemam nikakvih dugova, tj racuna ni za kablovsku ni net, ali ima burazov telefon koji je uzeo na rate preko telekoma i ja sumnjam da mogu iskljuciti internet zbog toga, logicno ? mozda postoji nacin da se otplati taj preostali dug od telefona kesom, al ne daju mi se vala davat tolike pare...jel znaci sad moram cekat da istekne otplata telefona da bi mogao to iskljuciti i prikljuciti telemach ?
Moraš, ili da platiš sve odjednom+ostatak popusta na telefon koji nije iskorišten (što nećeš) ili da se strpiš do kraja otplatnog roka
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 22 mar 2017, 12:53

Ja samo mobitele pratim ništa me drugo ne zanima. A ima lik u Zenici a brat mu u Danskoj tamo radi recenzije, razne testove itd.
Možda da se povezes i s njim. On ima bas puno mobitela.
Techutopia na YouTube

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 22 mar 2017, 12:54

anonimni je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:Ne znam gdje da ovo napisem pa cu ovdje, nema veze....naime, kuci imam telemach analognu kablovsku i telecomov adsl...htio bi sad da uzmem telemach paket digitalne kablovske i internet, ali mislim da ima jedna prepreka...nemam nikakvih dugova, tj racuna ni za kablovsku ni net, ali ima burazov telefon koji je uzeo na rate preko telekoma i ja sumnjam da mogu iskljuciti internet zbog toga, logicno ? mozda postoji nacin da se otplati taj preostali dug od telefona kesom, al ne daju mi se vala davat tolike pare...jel znaci sad moram cekat da istekne otplata telefona da bi mogao to iskljuciti i prikljuciti telemach ?
Moraš, ili da platiš sve odjednom+ostatak popusta na telefon koji nije iskorišten (što nećeš) ili da se strpiš do kraja otplatnog roka
Al mescini da je svakako to pri kraju tako da mi je onda najbolje se strpit jos malo i preci na telemach...al evo gledam ove pakete telemacha, hebo majku, ne znam jel to sve kako pise, al evo ima neki paket tv i net pise nesto 20km (a iznad prekrizeno 42, prije ce bit da je to prava cijena) i haj kanali 150 i sve to, al internet pise 40 Mbs, msm jel to moguce ?

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 14 gostiju.