PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Neandertalac
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Neandertalac » 22 mar 2017, 09:47

Kažem u slučaju da ponove primitivizam sa zadnjeg derbija na Grbavici. U tom slučaju jesam za radikalne mjere, naštetimo im i to fino. 150 milki pa maši ušima sa punim sjeverom od 3 km.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 22 mar 2017, 10:00

Neandertalac je napisao/la:Kažem u slučaju da ponove primitivizam sa zadnjeg derbija na Grbavici. U tom slučaju jesam za radikalne mjere, naštetimo im i to fino. 150 milki pa maši ušima sa punim sjeverom od 3 km.
a jes ih izlevatio zijad za 3 marke hahahaha
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 mar 2017, 10:22

Jaoo kako su svi odusevljeni sto Sarajevo nije napravilo iskorak u odnosu na ostale klubove. Nisam citao prije ovu temu al tacno se vidi kako ste se bojali Sarajeva sad vam je laknulo sto je smanjeno ulaganje u klub

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 22 mar 2017, 10:24

5 % za komšije, braću, rođake, prijatelje i smradove!!!!!!!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 22 mar 2017, 10:25

bordobijeli je napisao/la:Jaoo kako su svi odusevljeni sto Sarajevo nije napravilo iskorak u odnosu na ostale klubove. Nisam citao prije ovu temu al tacno se vidi kako ste se bojali Sarajeva sad vam je laknulo sto je smanjeno ulaganje u klub
Nije smanjeno nego je ukinuto. Sada ste "samoodrživi"
:rol:

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 mar 2017, 10:27

bordobijeli je napisao/la:Jaoo kako su svi odusevljeni sto Sarajevo nije napravilo iskorak u odnosu na ostale klubove. Nisam citao prije ovu temu al tacno se vidi kako ste se bojali Sarajeva sad vam je laknulo sto je smanjeno ulaganje u klub
Ne. Ja recimo nisam oduševljen, desilo se ono što smo znali svi osim vas, samo sam duboko zahvalan Selimoviću, Ibrakoviću i Kusturici koji su nastavili tradiciju :salut:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 22 mar 2017, 10:38

To je nas stadion, i mi dajemo koliko mislimo da treba. Kraj price ! :kafa:

Nesto slicno je rekao jedan mudrac. Nakon toga, navijaci jednog bijednog i malog kluba su placali 3KM da bi utakmicu gledali na tudjem i to pred malim ekranom.
Životni saputnik! 1921

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 mar 2017, 10:47

Virtu4l je napisao/la:
Ne. Ja recimo nisam oduševljen, desilo se ono što smo znali svi osim vas, samo sam duboko zahvalan Selimoviću, Ibrakoviću i Kusturici koji su nastavili tradiciju :salut:
Bgm ja vidim odusevljenje na svakom koraku . al hajde i to je nesto kad svi jedva cekaju da padnes.

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 22 mar 2017, 10:52

Vala ja sam odusevljen jer padate kur.cu za usi, sta tu nije jasno? Sjetim se postova kada mi marke nismo imali, a vama pasojed dodje, to mi bude dovoljno.. Bio sam u pravu lani kada sam govorio da necete napraviti iskorak jer ste nesposobni, a gazdu nesto narocito ne interesuje taj iskorak. Da interesuje, bar bi jedan njegov klub vrijedio. Samim tim, satisfakcija je jos veca.

Niste nam "zakucali ekser u kovceg" kao sto ste htjeli, stavise, izvukli ste nas kad nam je najvise trebalo a da toga niste ni svjesni.

Najvise hvala Ibrakovicu. :)
Životni saputnik! 1921

High

Post Postao/la High » 22 mar 2017, 10:54

slika
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 22 mar 2017, 11:00

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 mar 2017, 11:08

bordobijeli je napisao/la:Bgm ja vidim odusevljenje na svakom koraku . al hajde i to je nesto kad svi jedva cekaju da padnes.
To je samo refleksna reakcija na bosanski Dinamo, über dominaciju i pišanje po konkurenciji, tj. bahatost samo vama svojstvenu :salut:
Voli te tvoje Sarajevo.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 mar 2017, 11:09

:lol:
Eisenbahner1921 je napisao/la:Vala ja sam odusevljen jer padate kur.cu za usi, sta tu nije jasno? Sjetim se postova kada mi marke nismo imali, a vama pasojed dodje, to mi bude dovoljno.. Bio sam u pravu lani kada sam govorio da necete napraviti iskorak jer ste nesposobni, a gazdu nesto narocito ne interesuje taj iskorak. Da interesuje, bar bi jedan njegov klub vrijedio. Samim tim, satisfakcija je jos veca.

Niste nam "zakucali ekser u kovceg" kao sto ste htjeli, stavise, izvukli ste nas kad nam je najvise trebalo a da toga niste ni svjesni.

Najvise hvala Ibrakovicu. :)
Posteno. I ja vala volim kad vi izgubite :D :D

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 22 mar 2017, 11:17

Heroji i patriote :salut:
Put oko svijeta za nekoliko godina. A ništa SDA, nebi oni :bih:
Muškarci su izgledali fizički zdravo i sprint od nekoliko stotina metara ne bi im trebao predstavljati problem. Da bi pobjegli iz grada i došli na slobodni teritorij morali su preći aerodromsku pistu koju su sa snajperima držali pod kontrolom bosanski Srbi koji su željeli zasebnu državu. Trčanje preko piste je najvažnija utrka u životima igrača.

Organizator ovog putovanja bio je Fuad Muzurović, tadašnji trener FK Sarajevo, jednog od dva najveća kluba u državi. Muzurović je želio izvesti svoje igrače na svjetsku turneju, igrajući seriju prijateljskih utakmica koje bi obezbijedile novac za bosansku siročad i ratne veterane, te upoznali svijet sa smrtonosnim sukobom kako bi poduzeo neku akciju.

- Ovo će biti naš način borbe za BiH – kazao je tada Mirza Varešanović, Bošnjak koji je igrao za Sarajevo i koji je bio na prvim linijama odbrane više od godinu prije nego što je pozvan da se pridruži Muzurovićevoj turneji.

- Ljudi su mislili da je bolje da se borimo, ali pošto smo bili poznati, predsjednik Alija Izetbegović je smatrao da je bolje da izađemo. Tako smo postali neka vrsta bosanskih ambasadora – kazao je Varešanović.

Uprkos tome što se nije igrala liga, fudbaleri Sarajeva su trenirali.

- Trenirali smo u košarkaškoj dvorani. Svaki dan smo išli na trening, dok su nas gađali iz snajpera i bacali granate, ali naša ljubav prema klubu i fudbalu bila je veća od straha za živote. To je bila naša borba – istakao je Varešanović.

Da bi postali ambasadori, morali su prvo pobjeći iz Sarajeva. U područjima koje nisu blokirale srpske snage, nadzor su vršile mirovne trupe UN-a. Tim je bio podijeljen u grupe od po sedam ljudi, svaki pod vodstvom pripadnika bosanskih snaga. Pokušavali su pobjeći četiri uzastopne noći.

- Kleknuli smo ispred aerodroma, a onda je vojnik povikao “trčite kao u paklu”. Pobjegli smo s vrećama na leđima i nismo se zaustavljali narednih 200 metara – kazao je Muzurović i prisjetio kako su Srbi pucali na njih iz snajpera kad su se našli na pola piste, ali srećom, niko nije bio pogođen. Potom su naišle snage UN-a koje su sprečavala prelazak piste iz grada u Butmir i obratno, ali su se Muzurović i društvo snašli.

- Kad smo vidjeli svjetlost na transporteru UN-a okrenuli smo se u drugom pravcu i ispalo je kao da smo željeli ući u grad. Oni su nas stavili u transporter i odveli gdje smo i željeli da budemo. To je igra koju smo morali igrati – rekao je Muzurović.

Kad su došli na slobodnu teritoriju, tim je morao usred noći proći Igman i Bjelašnicu koji su bili pod snijegom, uz to izbjegavajući srpske patrole. Na kraju su stigli u Zagreb gdje im je smještaj i opremu obezbijedio Miroslav Blažević.

U februaru 1993. godine Muzurović je sa Sarajevom igrao protiv Hajduka prvu utakmicu na turneji u kojoj su skupili 54 utakmice u 17 zemalja, od Austrije do Saudijske Arabije. Igrači su bili i kod pape Ivana Pavla II u Vatikanu, a nakon što su dobili iransku reprezentaciju u Teheranu sa 3:1 susreli su se i predsjednikom Ali Akbar Hashemi Rafsanjanijem.

Bijeg preko aerodromske piste i turneja FK Sarajeva obilježili su rođenje profesionalnog fudbala nezavisne BiH

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 mar 2017, 11:30

:puke: :puke: :puke:
Voli te tvoje Sarajevo.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 22 mar 2017, 11:43

Predstavnici poljskog kluba, Lech Poznań, su u grad soli stigli kako bi skautirali igrača Sarajeva i A reprezentativca Bosne i Hercegovine Harisa Duljevića.

S obzirom na to da je FK Sarajevo odigrao utakmicu za zaborav, a Duljević se uklopio u sivilo Bordo tima, skauti Lecha vratili su se kući s drugim imenom upisanim u notes.

Riječ je o Almedinu Dini Zilkiću, koji je u januaru stigao na Tušanj. Zilkića su odmah nakon utakmice kontaktirali ljudi iz Lecha i izrazili želju da u ljetnom prelaznom roku obuče dres poljskog kluba.
:lol:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 mar 2017, 11:45

Ko kaže da Duljević ne doprinosi bh fudbalu :bow:
Voli te tvoje Sarajevo.

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 22 mar 2017, 11:52

Kad smo vec kod nekih ratnih desavanja , Litex

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 22 mar 2017, 11:55

Ključne tačke dnevnog reda, kako saznaje ****.ba, odnose se na razrješenje članova Odbora direktora (takozvani Board) te donošenje odluke o imenovanju novih članova tog tijela.

Podsjećamo, na prethodnoj sjednici, održanoj u decembru, Valentin Ilievski izabran je za predsjednika Skupštine FKS, a sada su ponovo “na programu” kadrovske promjene.
:lol: :lol: :lol:

Sve se potvrdjuje sto je Neandertalac piso :kafa:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 22 mar 2017, 12:22

Neandertalac je napisao/la:Ne može osvojiti prvenstvo ekipa čiji igrači igraju kako im kažu osobe koje nisu iz stručnog štaba. Zapeti ili pod ručnom.

Ali polako, ovo je tek početak. Ken Choo želi raspustiti i bord direktora :kafa:
Šta zna Neandertalac, namjerno unosi nemir :lol:

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.