FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amazon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amazon » 21 mar 2017, 16:54

Zenzo je napisao/la:Joj nemojte pricu oko sudija pocinjati, u dvije utakmice cemo biti bolji i gotova prica.
Ma vise smori ta prica oko sudija.

Siroki nikad gora sezona, nikad gori sastav. Hoces da osvojis kup a raspredas prazne price. Dvije utakkmice igras a da osvojis moras igrati s bilo kim. Ako si dobar da je ne znam ko protivnik ne moze te izbaciti iz dvije utakmice.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 21 mar 2017, 17:19

amazon je napisao/la:
Zenzo je napisao/la:Joj nemojte pricu oko sudija pocinjati, u dvije utakmice cemo biti bolji i gotova prica.
Ma vise smori ta prica oko sudija.

Siroki nikad gora sezona, nikad gori sastav. Hoces da osvojis kup a raspredas prazne price. Dvije utakkmice igras a da osvojis moras igrati s bilo kim. Ako si dobar da je ne znam ko protivnik ne moze te izbaciti iz dvije utakmice.
Mi smo definitivno bolja ekipa od njih, jedino sto nam ne ide u prilog je "umor". Dok ce Siroki mnogo laganije u ligi za opstanak, mi smo na dva fronta.
- Zeljeznicar -

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 21 mar 2017, 18:38

Nema umora, kad je sad pauza dvije sedmice. Opusteno je skroz.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 21 mar 2017, 18:41

Po mom ukusu. Sa Sirokim i prva dole. Najlosiji su od sve tri ekipe a po meni Mladost najopasnija i ocekujem ih u finalu. Mnogo je nasih prednosti nad Sirokim, a ne vidim niti jednu njih nad nama. Govorimo o njihovom spasavanju sezone, ali sa losom ekipom nista ti spasiti ne mozes. I ako fakat tanak Siroki ne mozemo izbaciti u dvije tekme, pa i nismo onda za nesto veliko. U svakom slucaju se nadam prolazu uz naravno punu Grbavicu i sjajnu atmosferu...

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 21 mar 2017, 18:45

Pa njima je bas taj odmor i problem, dok smo mi u jakom ritmu, i oni su nam samo tekma u nizu jakih i bitnih tekmi. Ja to vidim kao nasu dodatnu prednost, konstantno smo u punom fokusu bez opustanja. Imamo sirok izbor igraca i Slavko moze kombinovati. Ko god da istrci siguran sam u maksimum i kvalitetno izdanje. Uz povoljan rezultat naravno.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 mar 2017, 19:00

Na zadnjoj utakmici sa njima smo pokazali kvalitetu i da smo bolji iako smo izgubili. Moglo bi se sreci da nam je tad sreca okrenula ledja jer smo imali dvije precke i nekoliko odlicnih prilika. Odigrati u gostima remi sa npr. 1:1 i na Grbavici ih pobijediti. Imamo gust raspored,ali imamo igrace koji mogu uletiti kao zamjena. Uz Boziju pomoc do finala.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 mar 2017, 19:23

Rokoko87 je napisao/la:Kao što Slavko reče, ne trebamo se bojati protivnika, samo samih sebe.
Možda jesu bili najgora opcija, jer kao što Virto reče, ovo im je jedini način da spase sezonu, ali ne vjerujem da nas mogu nadjačati u dvije tekme.
Koga god da smo izvukli bilo bi dobrih i loših strana. Oni spašavaju sezonu, to je dodatni pritisak i sigurno da ih to može sputati kao bezbroj puta ove sezone. Nije to Široki na kojeg smo navikli, ali opet koliko sam ih upratio igraju napadački fudbal i neće se braniti i taktizirati. Njihov jedini adut u ovom polufinalu je to što se već sutra mogu početi spremati za nas. Imaju sasvim dovoljno vremena da nas analiziraju i da se adekvatno spreme za utakmicu, dok ćemo mi o njima razmišljati tri dana prije utakmice, nakon što dočekamo Krupu na Grbavici.

Par dana nakon Širokog imamo derbi sa Sarajevom, i onda opet nakon par dana igramo revanš. Sve to možemo pretvoriti u prednost ukoliko uhvatimo dobar ritam, ako svi budu kao jedan jer svi će dobiti priliku, nema više nikakve veze ko je 'prva postava' a ko nije. Samo nas širina može dovesti tamo gdje želimo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 21 mar 2017, 19:26

Treba prvo dobiti Slobodu, igrati sa Zrinjskim u gostima. Ima do polufinala svega.

VTŽ.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 mar 2017, 19:27

Cini se u subotu sa Slobodom igramo.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 21 mar 2017, 20:54

Najgori zrijeb za nas. Ovi ce sve baciti na Kup, a koliko god se cine losi to nije slucaj. Ekipa koja dva puta pobijedi Zrinjskog ne moze biti losa.

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 21 mar 2017, 21:19

Vozdra raja , nisam stigao pisati neko vrijeme , a dosta toga dobrog se desilo :D Vidim da neki kukaju na zrijeb ja mislim da je dobar. Siroki ili Mladost svejedno je. Radujem se finalu sa komsijama i 50k ljudi na dvije tekme :)
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 mar 2017, 21:22

Polufinale je i u njemu igraju dobre ekipe. Da su umjesto Mladosti npr. Travnik i Bosna rekao bih bas lose smo prosli. Na -1 smo od prvog mjesta i u polufinalu smo. Ako nasi mogu fizicki podnijet ovakav tempo onda se ne bojim,ali ako im ponestane snage na jednom cemo izgubiti trku. Ipak nadam se da imaju snagu. Pakleno ce biti,ali vjerujem da borbom mozemo u finale.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 22 mar 2017, 00:12

Ma od ovih polufinalista imamo najbolju ekipu i najboljeg trenera, najorganizovaniji smo i u najboljoj formi. Ne vidim ko je to bolji od nas, tako se i treba postavit na terenu i yebat im mater da valja.

Nego yebo Široki, mene drma euforija pred ovo otvaranje istoka protiv Slobode. :mrgreen:

Dani do utakmice mi prolaze ko godina, nabijem i ovu rep. pauzu na qrac. Ljudi kakav nas spektakl čeka, jedva čekam na Grbavicu.

GospodarFamilije
Kontakt:

Post Postao/la GospodarFamilije » 22 mar 2017, 09:34

mislim da je ovo odlična vijest za nas jer je juče Zuban juče spominjao da postoje ponude iz Španije i NJemačke gdje će Bajić vjerovatno i preći. Prelazak u Fener odnosno klub u Turskoj ne bi nam donio nikakav novac dok odlazak u neku drugu zemlju je dobit i za Riada i za Želju:

http://sportsport.ba/ino_fudbal/konyasp ... ica/229608

http://****/zubanovic-otkrio-bajicevu-buducnost/
AMAR AMAR OSIM OSIM

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 mar 2017, 09:44

”Nastupi koji do sada bilježi vrijedni su aplauza. PAOK je bio zainterosvan tokom zimskog prelaznog roka, ali igrač nije htio otići. Ako Riad dobro odigra preostalih devet kola, mogao bi otići u Španiju, Italiju ili Njemačku jer ima ponuda i iz tih liga”, kazao je Zubanović za turski Haber.
:pray:
Voli te tvoje Sarajevo.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 22 mar 2017, 13:22

:bow:

slika
slika
Sljedeći korak je izgradnja nove južne tribine, a zatim i postavljanje krova na istočnu i južnu tribinu.
Don't believe the hype.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 22 mar 2017, 13:23

:ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota:

UPRAVA NAPOLJE!

Ras
Kontakt:

Post Postao/la Ras » 22 mar 2017, 13:25

GospodarFamilije je napisao/la:mislim da je ovo odlična vijest za nas jer je juče Zuban juče spominjao da postoje ponude iz Španije i NJemačke gdje će Bajić vjerovatno i preći. Prelazak u Fener odnosno klub u Turskoj ne bi nam donio nikakav novac dok odlazak u neku drugu zemlju je dobit i za Riada i za Želju:

Donio bi nam novac, to je u slučaju za igrača iz istog saveza. Naprimjer da je Bajić Turčin i prelazi iz Konje u Fener, a dijete je Bešiktaša, u tom slučaju Bešiktaš ne bi dobio novčanu solidarnost od 5 posto!
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 22 mar 2017, 13:32

Ras je napisao/la:
GospodarFamilije je napisao/la:mislim da je ovo odlična vijest za nas jer je juče Zuban juče spominjao da postoje ponude iz Španije i NJemačke gdje će Bajić vjerovatno i preći. Prelazak u Fener odnosno klub u Turskoj ne bi nam donio nikakav novac dok odlazak u neku drugu zemlju je dobit i za Riada i za Želju:

Donio bi nam novac, to je u slučaju za igrača iz istog saveza. Naprimjer da je Bajić Turčin i prelazi iz Konje u Fener, a dijete je Bešiktaša, u tom slučaju Bešiktaš ne bi dobio novčanu solidarnost od 5 posto!
Koliko sam upućen, kada se transfer obavi u između klubova iste zemlje nema solidarnosti. Npr, da Džeko pređe u Juve nama nula km.
Naravno, volio bih da nisam u pravu.

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 mar 2017, 13:47

Neandertalac je napisao/la:Koliko sam upućen, kada se transfer obavi u između klubova iste zemlje nema solidarnosti. Npr, da Džeko pređe u Juve nama nula km. Naravno, volio bih da nisam u pravu.
Mislim da si u pravu,
Training compensation is due when:
i) a player is registered for the fi rst time as a professional;
or
ii) a professional is transferred between clubs of two different
associations
(whether during or at the end of his contract)
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.