Ma hota je za penzije (mirovine).On je radi morala tuZELJO MOJA je napisao/la:dobili su napadaca drug Almedin Hota je potpisao za sarajevo tako je bar izjavio on na utakmici sinotpile87 je napisao/la:Sve se nesto mislim bi li ista pisao al hajd, slavija se bila naguzila bez trenera, bez igraca pravih bez para u totalnom rasulu, drugim rijecima bili su zreli za poraz iz razloga sto su losi a vi ste imali podrsku kao da ste kuci.
ocigledno je da od silnog napuhavanja po medijima nema nista niko nije slijep a znao sam da ce poslije ovoga svi poletiti na mirzu e pa nije mirza problem ove ekipe nego igraci koji su dovedeni i doveli ste tek prvo pojacanje Ledeta postoji mogucnost da i onaj kojasevic bude pojacanje ostali su mrtvi prosjek, dok se konsolidujete proce polusezona nesto vise od sarajeva ocekujem u narednom dijelu sezone pod uslovom da dovedu bar nekog napadaca.
Nadam se da su se nekima koji su bili zaludjeni otvorile oci
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
rumbalija je napisao/la:Ma hota je za penzije (mirovine).On je radi morala tuZELJO MOJA je napisao/la:dobili su napadaca drug Almedin Hota je potpisao za sarajevo tako je bar izjavio on na utakmici sinotpile87 je napisao/la:Sve se nesto mislim bi li ista pisao al hajd, slavija se bila naguzila bez trenera, bez igraca pravih bez para u totalnom rasulu, drugim rijecima bili su zreli za poraz iz razloga sto su losi a vi ste imali podrsku kao da ste kuci.
ocigledno je da od silnog napuhavanja po medijima nema nista niko nije slijep a znao sam da ce poslije ovoga svi poletiti na mirzu e pa nije mirza problem ove ekipe nego igraci koji su dovedeni i doveli ste tek prvo pojacanje Ledeta postoji mogucnost da i onaj kojasevic bude pojacanje ostali su mrtvi prosjek, dok se konsolidujete proce polusezona nesto vise od sarajeva ocekujem u narednom dijelu sezone pod uslovom da dovedu bar nekog napadaca.
Tako smo govorili za Turkovica ,pa je jos 1-2 god. bio najbolji igrac lige!!Zeljo je doveo Mesanovica pa su pravili euforiju,a sad im ko smijesno sto Hota dolazi u Sarajevu, mada on jednim potezom moze rijesiti tekmu.
Braco shvatite da je ova utakmica protiv slavije pokazatelj kako i sta dalje.Treba bez ikakve pompe nastaviti dalje,jer tek nakon par odigranih kola mozemo da dajemo adekvatnije ocjene o ekipi,treneru,"pojacanjima" itd.Pustite ove sve "debilcice" koji se sad nasli da provociraju,jer je takvima draza tudja "nesreca" nego njihova "sreca".Uz svoj klub treba biti i kada ne ide.LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
ja ne vidjo da ste bili tu kad vam je lose islo heheealibi je napisao/la:Braco shvatite da je ova utakmica protiv slavije pokazatelj kako i sta dalje.Treba bez ikakve pompe nastaviti dalje,jer tek nakon par odigranih kola mozemo da dajemo adekvatnije ocjene o ekipi,treneru,"pojacanjima" itd.Pustite ove sve "debilcice" koji se sad nasli da provociraju,jer je takvima draza tudja "nesreca" nego njihova "sreca".Uz svoj klub treba biti i kada ne ide.LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.
- Elektrika
- Kontakt:
Ma sve to stoji, ali nije mi nikako jasno kako ti "debilčići" imaju obraza da nešto fol provociraju poslije onog deklasiranja od strane kako oni Hapoel nazvaše na kraju "Azijske Barcelone"
Nećemo više o njima ipak se zna šta je tema. Veldin Muharemović nam je došao kao mehlem na ranu. Arsenijevića prebaciti na lijevi bek, Lede nek igra svoju prirodnu poziciju desnog beka. Momak je Prodoran svi se sjećamo njegovog lucidnog gola protiv GENK-a u Belgiji
Onom Todoroviću se na polusezoni zahvaliti jer taj mali nije kalibar za naš klub, on može samo da bude vodonoša u timu ništa više.
Nisam optimista sa sadašnjim šefom stručnog štaba Varešanovićem, i treba mu postaviti ultimatum. 9 bodova u naredne 3 domaće utakmice i 3 boda iz Banovića. Ako ne uspije to da ispuni nabit ga nogom u guzicu i dovesti Dženana Uščuplića, čovjeka koji je od nepoznatih juniora napravio šampione koji na kontu imaju dvostruku krunu. Dženan Uščuplić je za Mirzu Pep Guardiola!

Nećemo više o njima ipak se zna šta je tema. Veldin Muharemović nam je došao kao mehlem na ranu. Arsenijevića prebaciti na lijevi bek, Lede nek igra svoju prirodnu poziciju desnog beka. Momak je Prodoran svi se sjećamo njegovog lucidnog gola protiv GENK-a u Belgiji

Onom Todoroviću se na polusezoni zahvaliti jer taj mali nije kalibar za naš klub, on može samo da bude vodonoša u timu ništa više.
Nisam optimista sa sadašnjim šefom stručnog štaba Varešanovićem, i treba mu postaviti ultimatum. 9 bodova u naredne 3 domaće utakmice i 3 boda iz Banovića. Ako ne uspije to da ispuni nabit ga nogom u guzicu i dovesti Dženana Uščuplića, čovjeka koji je od nepoznatih juniora napravio šampione koji na kontu imaju dvostruku krunu. Dženan Uščuplić je za Mirzu Pep Guardiola!
Treba Husrefa dovestiElektrika je napisao/la:Ma sve to stoji, ali nije mi nikako jasno kako ti "debilčići" imaju obraza da nešto fol provociraju poslije onog deklasiranja od strane kako oni Hapoel nazvaše na kraju "Azijske Barcelone"![]()
Nećemo više o njima ipak se zna šta je tema. Veldin Muharemović nam je došao kao mehlem na ranu. Arsenijevića prebaciti na lijevi bek, Lede nek igra svoju prirodnu poziciju desnog beka. Momak je Prodoran svi se sjećamo njegovog lucidnog gola protiv GENK-a u Belgiji![]()
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
rumbalija je napisao/la:Ma hota je za penzije (mirovine).On je radi morala tuZELJO MOJA je napisao/la:dobili su napadaca drug Almedin Hota je potpisao za sarajevo tako je bar izjavio on na utakmici sinotpile87 je napisao/la:Sve se nesto mislim bi li ista pisao al hajd, slavija se bila naguzila bez trenera, bez igraca pravih bez para u totalnom rasulu, drugim rijecima bili su zreli za poraz iz razloga sto su losi a vi ste imali podrsku kao da ste kuci.
Tako smo govorili za Turkovica ,pa je jos 1-2 god. bio najbolji igrac lige!!Zeljo je doveo Mesanovica pa su pravili euforiju,a sad im ko smijesno sto Hota dolazi u Sarajevu, mada on jednim potezom moze rijesiti tekmu.[/quote]
manijaci nisu pravili euforiju kad smo doveli alena, jer je on kod nas tek proradio

Za zivot cijeli!
rumbalija je napisao/la:Treba Husrefa dovestiElektrika je napisao/la:Ma sve to stoji, ali nije mi nikako jasno kako ti "debilčići" imaju obraza da nešto fol provociraju poslije onog deklasiranja od strane kako oni Hapoel nazvaše na kraju "Azijske Barcelone"![]()
Nećemo više o njima ipak se zna šta je tema. Veldin Muharemović nam je došao kao mehlem na ranu. Arsenijevića prebaciti na lijevi bek, Lede nek igra svoju prirodnu poziciju desnog beka. Momak je Prodoran svi se sjećamo njegovog lucidnog gola protiv GENK-a u Belgiji![]()
Nama treba neki trener sa strane nova faca ma i Husref je svoje otpjevao.
de mi vi malo pricajte o tudjem nasladjivanju, pa nakon Zeljinog poraza u Hapoelu vi ste zakrcili citavu temu svojim provokacijama iako vas klub tad nije imao nikakve uspjehe jer nije ni igrao, a sad se neki nasladjuju opet na vas poraz, a uzimajuci u obzir da je Zeljo startao sa dvije pobjede time je i nasladjivanje jos sladje, tako da nemoj glumiti vecu budalu nego sto jesi....alibi je napisao/la:Braco shvatite da je ova utakmica protiv slavije pokazatelj kako i sta dalje.Treba bez ikakve pompe nastaviti dalje,jer tek nakon par odigranih kola mozemo da dajemo adekvatnije ocjene o ekipi,treneru,"pojacanjima" itd.Pustite ove sve "debilcice" koji se sad nasli da provociraju,jer je takvima draza tudja "nesreca" nego njihova "sreca".Uz svoj klub treba biti i kada ne ide.LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
Pile upravu si da je bilo i previse euforije jbg,ali istina je da je MV kriv za poraz,on na poluvremenu umjesto da izbaci "penzionera" Avdica on izbacuje JAhovicapile87 je napisao/la:Sve se nesto mislim bi li ista pisao al hajd, slavija se bila naguzila bez trenera, bez igraca pravih bez para u totalnom rasulu, drugim rijecima bili su zreli za poraz iz razloga sto su losi a vi ste imali podrsku kao da ste kuci.
Todorovic od 32 igra sa zutim,nije glup da nevidi da je momka uzela trema ili strah,vala ga je mogao promjeniti.
Eto mu sad prilike da isparasi Slobodu i da se bar malo oduzi navijacima.
Mogu neki pricati sta hoce ali Lede i Kojasevic su medju najboljim igracima ove nazovi lige
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

ma treba ih opet zaganjati po kosevu igraju ko picke
Ne kenjaj idi kod drvosjeca na Stup i cjepaj drva,jer za tebe nista drugo i nije!mele je napisao/la:ma treba ih opet zaganjati po kosevu igraju ko picke
Ima nas svakakvih, ali ovaj njegov komentar je na nivou jedno Aborodjin,VArvara,nzm ni ja sam

mele je napisao/la:ma treba ih opet zaganjati po kosevu igraju ko picke
Slabo su radili na pripremama cisto sumnjam u kakvoj su kondiciji da ih ne bih sa Sjevera stigli!!

nije to problem ko je kriv poraz ko poraz, dio igre.problem je u tome sto po rijecima ljudi koji navijaju za sarajevo i koji su bili na tekmi nije bilo igre izgledali su ko da su prvi put zajedno.tesko je na osnovu jedne utakmice procjeniti koliko je ko kvalitetan ali ...Hairlija je napisao/la:Pile upravu si da je bilo i previse euforije jbg,ali istina je da je MV kriv za poraz,on na poluvremenu umjesto da izbaci "penzionera" Avdica on izbacuje JAhovicapile87 je napisao/la:Sve se nesto mislim bi li ista pisao al hajd, slavija se bila naguzila bez trenera, bez igraca pravih bez para u totalnom rasulu, drugim rijecima bili su zreli za poraz iz razloga sto su losi a vi ste imali podrsku kao da ste kuci.
Todorovic od 32 igra sa zutim,nije glup da nevidi da je momka uzela trema ili strah,vala ga je mogao promjeniti.
Eto mu sad prilike da isparasi Slobodu i da se bar malo oduzi navijacima.
Mogu neki pricati sta hoce ali Lede i Kojasevic su medju najboljim igracima ove nazovi lige
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ti se ogrni u gospodinovu bundu i lagano mu se uvlaciHairlija je napisao/la:Ne kenjaj idi kod drvosjeca na Stup i cjepaj drva,jer za tebe nista drugo i nije!mele je napisao/la:ma treba ih opet zaganjati po kosevu igraju ko picke
Ima nas svakakvih, ali ovaj njegov komentar je na nivou jedno Aborodjin,VArvara,nzm ni ja sam
Molio bi sve istinske navijace FKS da razmislaju glavom a ne srcem!
Nemoze nakon jedne utakmice da se zakljuci snaga ekipe.
I ja sam bio siguran da cemo makar izvuci bod al' se izjalovi jbg.
Nakon pet kola se tek moze nesta pricati a do tad......
Jest im gdin. Zijo Blekic ocitao lekciju,nema bodova nema para pa izvoli majcin sine
Jest im gdin. Zijo Blekic ocitao lekciju,nema bodova nema para pa izvoli majcin sine

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
I ja bih zamolio sve istinske zaljubljenike u BORDO boju da stanu na loptu i da hladne glave pricekamo par kola.A gospon Zijad je upravu,nek zarade svoju platu.I ja svoju trosim godinama na njih.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.FCS.Hairlija je napisao/la:Molio bi sve istinske navijace FKS da razmislaju glavom a ne srcem!
"Možemo mi dotući Genk u ovom susretu...Turković, sam je Muharemović, potpuno je sam Muharemović, Muharemović i DVA - JEDAN vodi Sarajevo na Kristal Areni u Genku !!!.....Bros je mislio da će Sarajevo pobjediti sa 3:0." 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Od prošlosti se ne živiZagor je napisao/la:"Možemo mi dotući Genk u ovom susretu...Turković, sam je Muharemović, potpuno je sam Muharemović, Muharemović i DVA - JEDAN vodi Sarajevo na Kristal Areni u Genku !!!.....Bros je mislio da će Sarajevo pobjediti sa 3:0."
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, mnon46, pjankesarajevo, Varijantas8 i 90 gostiju.