FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: F.K.Buducnost Banovici
To i ja pisem cijelo vrijeme,bilo bi mi zao da odmah ispadnete,Drina je puno losija ekipa od vas,a mozda i najlosija u PL,a uzeli bod,sta ce biti sa drugima.
ihhhh vi ste zaj.e.bani pravoshkembe je napisao/la:pa kako ce vam biti kad dodjete nama na grbavicu hahha
uvjerit ces seseven je napisao/la:ihhhh vi ste zaj.e.bani pravoshkembe je napisao/la:pa kako ce vam biti kad dodjete nama na grbavicu hahha
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
joj ajde iceti i vi u mostar..vidicemo ocetel izvuc bodove..jbt..ja sam ocekivo poraz jer velez je velez.. 
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Velež je Velež_amel_13_BHf_ je napisao/la:prijateljska jel...ma j*bi ti njih ba...bitno je da ce velez pastsony_91 je napisao/la:04.08.2010.g.
NK "Gradina" Srebrenik 1-0 FK "Budućnost" Banovići)
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
pa dobro sad..moram biti optimista uvijekhusein veličanstveni je napisao/la:Velež je Velež_amel_13_BHf_ je napisao/la:prijateljska jel...ma j*bi ti njih ba...bitno je da ce velez pastsony_91 je napisao/la:04.08.2010.g.
NK "Gradina" Srebrenik 1-0 FK "Budućnost" Banovići)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Banovići sad ste nam vi na redu
.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Vama gostoprimstvo,nama BODOVIrobijas_Ri je napisao/la:Banovići sad ste nam vi na redu![]()
.
1947!
-
analiticar_
- Kontakt:
Da al na manageru.....Ljumani_Banovici je napisao/la:Vama gostoprimstvo,nama BODOVIrobijas_Ri je napisao/la:Banovići sad ste nam vi na redu![]()
.
![]()
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Bogami mi ocekujemo i bodove i gostoprimstvoLjumani_Banovici je napisao/la:Vama gostoprimstvo,nama BODOVIrobijas_Ri je napisao/la:Banovići sad ste nam vi na redu![]()
.
![]()
- sef_mafije
- Kontakt:
pocjepat cemo čelik ko kontrolni
uvijek smo ih i derali 
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
- bilino polje
- Kontakt:
tsko ce te nas dobiti kad niste mogli drinu nece te ni nas garantujem sa onakom trkom celikovi igraca vi ste pusiona
samo celik ale samo celik ale
-
njonjo3717
- Kontakt:
Prošle sezone kada je Rudar prvo kolo na svom stadionu odigrao nerješeno protiv onako lošeg Čelija ( prošle sezone
) svi su mislili da će Zvijezda laganini uzeti 3 boda iz Prijedora ali su dobili " tricu ",tako će biti i u Banovićima,prvo kolo nerješno sa lošom Drinom,a sad će dobiti Čelik po tamburi...
Ne J**+ lep,nego uporan ! 
Halo,morate nesto mjenjati jer ovako se vracate tamo odakle ste i dosli u Premijer.Pozovite g.Halilovica Slobodana covjeka iz Banovica da preuzme klub i da krenete lijepsom stranom puta.r_emir je napisao/la:kimbo je napisao/la:Ma da skupimo raju po kaficima timove kao Buducnost smo uvjek u stanju da razvalimo ...trebali ste 5 komada do sada dobiti koliko smo sansi imali !!!!!!!!!!!
Jesi li to bio na utakmici? Ili jednostavno lupaš gluposti onako naslijepo.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
kakvi su lopovi *ebem im mamicu seljačku....oni nikad lopte nisu vidjeli a nesto hoce da se pokazu...u ekipi ima 4-5 po 35 i vise godina i svima nadju mjesto u početnoj postavi a na klupi ostavi mlade igrače kao npr.Omić(momak došo ko pojačanje-za klupu,a edis kurtic igra u prvoj LIJEVOG BOCNOG kojeg nikad nije igro puuu muči mi se ovaj klub dok su oni tu )
UPRAVA NAPOLJE !!

1947!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Neka neka smirite da slucajno nebi bilo belaja (Mislim opasni ste a i uprava vam smeta ) Nego jel vas bilo protiv drine i veleza ako je moguce neke slike na PM
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
nidje nikog nije bilo i mislim da nece ni bit dok je OVIH 0vdjeSamo F.K.S !! je napisao/la:Neka neka smirite da slucajno nebi bilo belaja (Mislim opasni ste a i uprava vam smeta ) Nego jel vas bilo protiv drine i veleza ako je moguce neke slike na PM
1947!
- sef_mafije
- Kontakt:
mozda protiv celika bude ljudi koji ce navijat
robijasi su uvijek dobrodosli u banovice i to oni i znaju 
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
- admir_ze1982
- Kontakt:
Zelim puno srece i bodova kuci i na strani ekipi Buducnosti, ali tek nakon meca sa nama.
MI u subotu dolazimo po 3 boda, a vama u nastavku prvenstva zelimo da osigurate opstanak,u svakom slucaju hvala na gostoprimstvu i nadam se da ce uslovi za igru da budu na nivou pa da odigramo jednu dobru utakmicu i neka pobijedi bolji...
iako ponavljam, mi dolazimo po bodove...
MI u subotu dolazimo po 3 boda, a vama u nastavku prvenstva zelimo da osigurate opstanak,u svakom slucaju hvala na gostoprimstvu i nadam se da ce uslovi za igru da budu na nivou pa da odigramo jednu dobru utakmicu i neka pobijedi bolji...
iako ponavljam, mi dolazimo po bodove...
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...