Koliko bi Crnkic vise prostora imao, a i Merso...Historicar je napisao/la:Nadam se da ce protiv Radnika Said igrati od početka u sredini, a Duljević na lijevom krilu.Mislim da bi to dobro funkcionisalo.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Koliko bi Crnkic vise prostora imao, a i Merso...Historicar je napisao/la:Nadam se da ce protiv Radnika Said igrati od početka u sredini, a Duljević na lijevom krilu.Mislim da bi to dobro funkcionisalo.
Merso ne igra, upada Kibce Mera, mozda bi nam igra bila malo fluidnija ali opet ponavljam Rustem aga ce to sve da.Sabinho je napisao/la:Koliko bi Crnkic vise prostora imao, a i Merso...Historicar je napisao/la:Nadam se da ce protiv Radnika Said igrati od početka u sredini, a Duljević na lijevom krilu.Mislim da bi to dobro funkcionisalo.
Ma druze mislio sam opcenito.Sarajlijica1946 je napisao/la:Merso ne igra, upada Kibce Mera, mozda bi nam igra bila malo fluidnija ali opet ponavljam Rustem aga ce to sve da.Sabinho je napisao/la:Koliko bi Crnkic vise prostora imao, a i Merso...Historicar je napisao/la:Nadam se da ce protiv Radnika Said igrati od početka u sredini, a Duljević na lijevom krilu.Mislim da bi to dobro funkcionisalo.
Benjo Hadžić je jedini hadžić koji je sa juniorima BH, to je mali iz Bayerna....Hordas19xx je napisao/la:glesam sliku iz svlacionice danas protiv francuske i meni se ucinilo da je nedim tu?
Ima li kod nas ikad nekog rahatluka.zagor1987 je napisao/la:Muti se nesto za skupstinu,al nije sve za foruma
pozitivno ili negativno?zagor1987 je napisao/la:Muti se nesto za skupstinu,al nije sve za foruma
Mislim da nema potrebe za tim. Ekipa ima podršku od strane Majkla i sličnih njemu koji imaju pristup kampu i treninzima, ko ti je kriv što se nisi školovavao i što nisi završijo školu da možeš davati podršku i na treningima.ThrillerHz je napisao/la:Ima li neki nacin, neka peticija ili inicijativa da se pokrene, posebno sad kad idu ove teze utakmice, da na treningu prije utakmice mogu prisustvovati navijaci i da dodjemo da ih podrzimo, vjerujem da bi imalo pozitivan uticaj na njihovu motivaciju, sto bi se odrazilo na njihove performanse na terenu. Treba ih sada podrzati kad pobjedjuju, ali kad izgube treba im jos vecu podrsku dati, jer samo zajedno sada mozemo do trofeja. Jedni drugima trebamo!
hahahahahaPitarBordo je napisao/la:Haha, simptomatično je kako kada ove inkognito branitelje pogađa neki događaj u/ili oko kluba onda ovdje to iznesu, primjeri na Dancu i ovog zagoru... A većinu vremena su tu da "brane slijepo" menadžment.
(@zagorski ne mislim na tebe, dok se nisi samoprozvao da to riješimo.)
Faktor je postavio ovu sligu danas uz tekst o pobjedi. On je tu, je li se radi o staroj slici ili? zato sam se cudio kad sam je pogledao.DenchiNL je napisao/la:Benjo Hadžić je jedini hadžić koji je sa juniorima BH, to je mali iz Bayerna....Hordas19xx je napisao/la:glesam sliku iz svlacionice danas protiv francuske i meni se ucinilo da je nedim tu?
protiv Srbije 5-0, pokazuju rukom svi 5 komadaHordas19xx je napisao/la:Faktor je postavio ovu sligu danas uz tekst o pobjedi. On je tu, je li se radi o staroj slici ili? zato sam se cudio kad sam je pogledao.DenchiNL je napisao/la:Benjo Hadžić je jedini hadžić koji je sa juniorima BH, to je mali iz Bayerna....Hordas19xx je napisao/la:glesam sliku iz svlacionice danas protiv francuske i meni se ucinilo da je nedim tu?
[url=https://imgbb.com/]
https://www.fak....tor.ba/vijest/uzivo-zmajici-protiv-francuske-love-evropsko-prvenstvo-video-241232
Daj ne rise postujem te al po cemu si ti zakljucio ikognito da je? Cim sam imao da kazem rekao sam,evo ovdje me znaju da nikad nisam iznosio stvari ni pljuvao ikad a znao sam dosta da se nebi drugi nasladjivali,isto i sad radim nikad na klib nisam pljunuo niti cu cemu takav kometar? Ja ne branim menagment ja branim samo klub nema to veze sa menagmentom svakog cu pljunut ko radi protiv kluba uostalom ko si ti da sudis i mene prozivas realno niko i nista,nema potrebe tebi bilo sta da dokazujemPitarBordo je napisao/la:Haha, simptomatično je kako kada ove inkognito branitelje pogađa neki događaj u/ili oko kluba onda ovdje to iznesu, primjeri na Dancu i ovog zagoru... A većinu vremena su tu da "brane slijepo" menadžment.
(@zagorski ne mislim na tebe, dok se nisi samoprozvao da to riješimo.)
SiouxLukavac je napisao/la:Mislim da nema potrebe za tim. Ekipa ima podršku od strane Majkla i sličnih njemu koji imaju pristup kampu i treninzima, ko ti je kriv što se nisi školovavao i što nisi završijo školu da možeš davati podršku i na treningima.ThrillerHz je napisao/la:Ima li neki nacin, neka peticija ili inicijativa da se pokrene, posebno sad kad idu ove teze utakmice, da na treningu prije utakmice mogu prisustvovati navijaci i da dodjemo da ih podrzimo, vjerujem da bi imalo pozitivan uticaj na njihovu motivaciju, sto bi se odrazilo na njihove performanse na terenu. Treba ih sada podrzati kad pobjedjuju, ali kad izgube treba im jos vecu podrsku dati, jer samo zajedno sada mozemo do trofeja. Jedni drugima trebamo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.