FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Aldin je masina, ne znam odakle mu volja ovolika da prdi, da nije mozda Majkl?
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- amazon
- Kontakt:
Ti stvarno ko dijete. Sta ima veze sto ima ugovor, bas je to kod nas bitno. Sinisa ide sigurno uz ove gore nabrojane. Dado nece da se vraca u Zelju, od te price nema nista, vjerovatno ce dobiti papire. Zerica nema nigdje, dijete ne igra. Mujagica sklonila naravno po forumima pustaju svoje trol price da okaljaju momka. Mali lijevi bek isto nigdje ga. Znaci jasno sve.LjoZee je napisao/la:Sto bi Sinisa isao kad ima ugovor do kraja godine ?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Virtu4l je napisao/la:Utuši.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
-
ludilomozga
- Kontakt:
Zar je moguce da ovaj amazon ovoliko negative prosipa?
Jedino moze otici,a da mi dobijemo lovu za njega drugacije ne moze. Slavku se svidja kako igra pa ga je gurao i dok je Memija bio tako da je on tu. Bespotrebno se unosi nervoza. Kerla i Boccacini imaju mogucnost da produze ugovore i to se moze desiti. Miroslav i Lendric idu tako da tu moramo dovesti zamjene. Bit ce tu jos poneki junior tipa Sabanadzovic,Zeric itd.
Sadikovic se mora vratiti jer ima ugovor. Moze otici,ali da plati i raskine kao Krizman drugacije nece i ne moze otici.
Sadikovic se mora vratiti jer ima ugovor. Moze otici,ali da plati i raskine kao Krizman drugacije nece i ne moze otici.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Neka ga, šta vam smeta, s kim bi se sprdali da ga nema.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- amazon
- Kontakt:
To je realnost al sto vi zivite u neki pricama s foruma je vasa stvar. Pa vama predavanje svaki dan drzi lik koji kad nema streama ode na lobotomiji raspita se od strucnjaka ko je kako igrao i vama prodaje mud.a pod bubrege.ili se sam s sobom dopisuje s 23 acc. Opustite se ba.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ja se slažem sa velikim dijelom napisanog. Daleko smo od građenja ekipe kada je remont po svim linijama svako šest mjeseci. Takođe se slažem da smo sa mladima ni na nebu ni na zemlji. Totalna fula. Nula.amazon je napisao/la: Nema tih para ako ti ne napravis sistem i sastav koji se nece mijenjati svakih 6 mjeseci. Jako bitna cinjenica o kojoj sam pisao davno mi ostajemo bez kompletnog tima na kraju sezone. Sinisa ce sigurno ici uz ove nabrojane. Znaci skoro komplet tim ce se opet morati uigravati. A to ce se odbiti od glavu kad tad. Sistem je jako bitan, isto kao sto je bitno napraviti sistem u financijama tako i sportskom smislu. Nece to ljudi da shvate, da mi radimo isto kao sto su pitari ranije radili. Instant rezultati od toga nema nista.
Ali opet ponavljam, nije vakat ovoj priči. Zamolio bih da se ovo ostavi sa strane, ima vremena za diskusiju.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Gledam danas Šerbečića protiv Francuske, paklen igrač, kako se samo borio sa onim crncima... ugovor sa Radnikom mu ističe u julu, ali vjerujem da Krstajić ima planove za njega.Neandertalac je napisao/la:Klimavo ok. Međutim, ima prijatnijih i važnijih stvari trenutno za razgovor.
Malo Odine magije, Bajić & Hadžiahmetović,
- Neandertalac
- Kontakt:
Šta sa njim haveru kada imaš naših koji nisu ništa lošiji a nema mjesta za njih. Ti znaš da sam ja za opciju kako mladi moraju imati prostora i da za njih treba imati strpljenja, znanja, adekvatnog rada. Trenutno, nije vakat za njih. Iduću sezonu ako mene pitaš ja bih pet takvih dao treneru i rekao da moraju igrati. Bolje nego dovodio i rizikovao, dva od pet će napraviti transfere a još dva biti solidni. Garantujem i europu, jer nema ko drugi, tanka liga. Uz neke top igrače iskusnije uz njih, ko zna, možda i trofej. Treba vratiti film pa se sjetiti da su iz naše škole redovno izlazili dobri igrači.Virtu4l je napisao/la:Gledam danas Šerbečića protiv Francuske, paklen igrač, kako se samo borio sa onim crncima... ugovor sa Radnikom mu ističe u julu, ali vjerujem da Krstajić ima planove za njega.Neandertalac je napisao/la:Klimavo ok. Međutim, ima prijatnijih i važnijih stvari trenutno za razgovor.
Sve je ovo kume u pet deka ako izuzmemo Miru, Lendrića i eto Zebu, Markovića, Bogićevića. Ostalo sve zamjenjivo.
A sigurno da ima mladih po Bosni koji bi za dvije god bili novi Višća, Bešlija itd...
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ako se ne dogovorimo sa određenim igračima prvenstveno gurati Žerića, Hasanovića i Sadikovića kada se vrati, povesti i još par juniora na pripreme pa ko se dokaže da mu se daje prilika!
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Ja sam siguran da Slavko o tome razmišlja više nego mi, pa njemu je Memišević bio nezamjenjiv sa 20 godina i sigurno da nema strah da mladog igrača gurne u vatru ako procijeni da je dovoljno kvalitetan.
Da li ce ova tribina bit natkrivena ??
Izgleda mocno ..
Izgleda mocno ..
- Neandertalac
- Kontakt:
Projekat i to uspješan. To ti pričam.Virtu4l je napisao/la:Ja sam siguran da Slavko o tome razmišlja više nego mi, pa njemu je Memišević bio nezamjenjiv sa 20 godina i sigurno da nema strah da mladog igrača gurne u vatru ako procijeni da je dovoljno kvalitetan.
Nije to strah nego mu kažeš ovo je klupska strategija kao što je sada trofej prioritet. Ne mora pet igrati u prvoj ali neka se vrte a dva najbolja pod moranje. Kod nas se Kemo još vodi kao dijete momku dvadeset godina. Često sam razgovarao sa trenerima koji rade sada u Op ili su radili, svi su mišljenja da su Kemo, Žerić, Mujagić do sada trebali imati zapažene minutaže i da je za to itekako bilo prostora. Beširević ne ali oni da. Da ne idemo dalje unatrag sa nabrajanjem imena. Turbulencije koje smo doživjeli najviše su se odrazile na mlade, njihov razvoj.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- plavousrcu
- Kontakt:
Ne trebamo se sad zamarati negativnostima kojih ima. Nalazimo se u situaciji kakvu mnogi nisu ni sanjali pa su nas bombardovali pricama o super uspjehu ako izadjemo u Evropu. Najveci smo favoriti, imamo najbolju atmosferu i ekipu i idemo uzeti titulu. Sve drugo je rezultatski neuspjeh, a samo trofej se pamti. Mozemo o mladima i nepostojanju sistema nakon sto se krajem maja svi olesimo od alkohola.
plavousrcu je napisao/la:Ne trebamo se sad zamarati negativnostima kojih ima. Nalazimo se u situaciji kakvu mnogi nisu ni sanjali pa su nas bombardovali pricama o super uspjehu ako izadjemo u Evropu. Najveci smo favoriti, imamo najbolju atmosferu i ekipu i idemo uzeti titulu. Sve drugo je rezultatski neuspjeh, a samo trofej se pamti. Mozemo o mladima i nepostojanju sistema nakon sto se krajem maja svi olesimo od alkohola.
Jedan od najboljih postova u zadnje vrijeme sigurno
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Neko moje viđenje igračkog kadra za narednu sezonu
Ako ode Veca na ljeto, možda prvi golman bude Bobić. Slavko je isticao u par navrata koliko ga cijeni, a po meni je Boba dobro branio igrajući za Velež i Slobodu.
U odbrani će trebati baš rekonstrukcija. Više puta sam isticao da Siniši treba produžit ugovor, ne vjerujem da će tražiti neku abnormalnu platu. Problem će biti ko će biti backup Siniši ako ostane jer Musa je kod nas do ljeta, Stani je upitno hoćel produžit ugovor. Možda Slavko priključi Harisa Kurtovića iz omladinskog pogona da bude taj backup na desnom beku.
Na štoperskoj poziciji je isto yebeno jer se izgleda još nisu dogovorili sa Boccom oko ostanka, a i čini se da ga Slavko ne miriše. Bogi je pred kraj karijere, a Osmankoviću će ovo biti ključna sezona za njegovu budućnost u Želji jer ko što reče @nea momku je 20 godina već, a nema nikako seniorskog iskustva. Njemu je podhitno potrebna minutaža ako hoćemo da nešto bude od njega, da li to znači da će mu biti povećana minutaža naredne sezone ili će negdje na posudbu (što je po meni realnije) to nam ostaje da vidimo. Kerla je koliko toliko siguran za narednu sezonu.
Lijevi bek je isto upitan jer je vjerovatno Stoja doveden kao privremeno riješenje do ljeta. Bešireviću je tek 17 godina i kod njega situacija nije toliko alarmantna kao kod Keme, ali očekujem koliko toliko veću minutažu za njega naredne sezone. Neka moja želja za novu akviziciju na lijevom beku je Bojan Letić kojem ističe ugovor na ljeto, a izgleda da u Žilini ne računaju na njega. Nije mi jasno kako je tako izgubio mjesto u Žilini, igrao je redovno čak je i bio na pragu transfera u PAOK. Sjećam se da je i u Veležu razvaljivao. Menadžer mu je Edo Kurtagić.
Biće zanimljivo šta i kako sa veznim redom. Recimo dio Blagojević, Marković, Uglješa i Dino je ok pokriven. Baš me zanima hoće li Slavko tražiti tu nekog kvalitetnijeg igrača jer nikad ne znaš sa Jovanom i Uglješom kako su raspoloženi za utakmicu. Nekako mi se čini da nekad nisu dobri u vugla nikako.
Kad im se igra onda to fakat dobro izgleda, ali kad ih prevrne u glavi onda isto ko da imaš igrača manje na terenu. Marković je korektan igrač po meni. Dobro obavlja svoj posao, a i često nas je znao isčupat svojim golovima. Zna nekada i dobro proigrat saigrača tako da nije baš na "vi" sa loptom. Po meni od Dine nikada neće biti neki predobar igrač, ali je dobar kao backup opcija i kad treba u zadnjih 20-30 minuta da se pojača taj defanzivni blok kad čuvamo rezultat. I naravno kad treba nekom noge polomit.
Recimo i Dado bi mogao uletit na to mjesto centralnog veznog ( a i ofanzivnog veznog,zavisi gdje ga Slavko vidi). Nema sumnje da momak zna lopte, a mišljenja sam da će Slavko itekako znati iskoristiti njegov potencijal.
Na lijevom krilu imamo kvalitetnog igrača kao što je Zakarić. Konačno smo doveli pravo lijevo krilo, a ne da kao do sad moramo igrače na silu gurat da igraju tu poziciju. Ja vjerujem u Zakarića i njegove igračke sposobnosti, uvijek je imao potencijal za nešto više jer da nije ne bi džaba dobio poziv u repku. A i sjetimo se kako je vrhunski igrao u Širokom i Zrinjskom. Imao je malo slabiji start za nas, ali evo već u ovoj utakmici protiv Radnika je pokazao da zna. Odvratno mi je bilo čitati komentare poslije njegovih prvih utakmica za Želju. Kritika OK, ali pisale su se svakakve uvrede što na forumima što na facebooku. Naravno bilo je i onih "trenerskih magova" koji su ga već prekrižili bili poslije 3 utakmice.
Uz njega na lijevom krilu imamo Crnova koji može biti ogromno pojačanje ako to bude onaj Crnov iz Zrinjskog. Tako da lijevo krilo po meni za narednu sezonu ne treba tražiti.
Što se tiče desnog krila, nažalost na kraju sezone nas napušta jedan veliki igrač kao što je Miro. Ne moram ništa pisati za njega, svi ćemo se dugo sjećati njegovih partija. Igrač za kojeg apsolutno ne možemo naći zamjenu u našoj ligi, niko mu nije ni do koljena. Igrač koji ga nasljedi na njegovoj poziciji će imati jedan veliki teret da pruži bar približno dostojne utakmice koje Miro trenutno pruža. Stvarno ne znam koga bi mogli dovesti na njegovu poziciju, jedini igrač koji se sad za sad spominje je Đelmić koji nam se nabacuje preko medija. A i pitanje je ko će tom novom igraču biti backup na desnom krilu, jedino Crnov koji može pokriti obje krilne pozicije ako se ne varam. Ili možda čak neko iz omladinskog pogona.
Ofanzivni vezni: Zeba, Žera, Bekrić i Dado. Ne treba ovdje dovoditi novog igrača, samo je pitanje ko će igrati prvu postavu od ove četvorice. Zeba je ove sezone prvi izbor, ali ja bih naredne sezone pružio šansu Žeriću na ovoj poziciji ili ako ništa imao bi puno veću minutažu. Ako se budemo vodili onom "neka još je mlad, tek mu je 19 godina" , onda ništa od njega. Normalno je u fudbalu da momci u njegovim godinama igraju u prvim postavama svojih ekipa, samo što eto kod nas u BiH je momak od 20 i kusur godina još talenat. Ja razumijem da smo se ove sezone u yebenu situaciju da sad jednostavno nema prostora za eksperimente sa našim mladim igračima, ali od sljedeće sezone očekujem da dobije dosta ozbiljniju ulogu u ekipi.
Za Bekrića ni sam ne znam šta bih rekao, ne vidim ga u nešto ozbiljnijim kombinacijama naredne sezone (ako uopšte ostane). Jako mi je drag ali očigledno je da nije to to, i ako nas bude napustio na kraju sezone volio bih da se rastane sa klubom na jedan korektan način koji on zaslužuje jer je pravi sportista i željovac od glave do pete.
I na kraju ta pozicija napadača. Napušta nas najbolji napadač ove lige, što je samo po sebi veliki belaj na ljeto za nas. Kao i za Miru, zamjenu za njega u ovoj ligi isto ne vidim osim MOŽDA Obradovića,ali za njega će Krstajić tražiti dobru lovu tako da su po meni šanse minimalne da ga dovedemo. Iz naše lige za pola godine ističe ugovor Mešanoviću ali on je Husarićev igrač što vjerovatno znači da od njega nema ništa, a i ako ćemo iskreno nikad nisam nešto Mešanovića posebno cijenio tako da ga ne bih volio vidjeti u našem dresu. Od zvučnijih napadača na ljeto će bez kluba ostati Ermin Zec (koji igra i krilnog napadača), Anton Maglica i Ognjen Ožegović. Pitanje je koliko ih je realno dovesti, pogotovo sa finansijskog aspekta.
Mujagić nas napušta na kraju sezone tako o njemu nema potrebe bilo šta govoriti. Što se tiče Steve ako će pristati da ima ulogu rezerve kao i ove sezone, ja bih ga zadržao i naredne. Potreban nam je takav iskusan napadač koji će ući sa klupe i pokušati riješiti utakmicu kao što je riješio u Bijeljini. Vraća nam se i Dženis sa posudbe, on mi je isto upitan. Valjalo bi ga zadržat jer bi uz njega, te novog napadača i Stevu imali 3 napadača što bi bilo puno bolje u slučaju povreda, suspenzija i rotacija nego trenutno na samo 2 napadača.
Ako ode Veca na ljeto, možda prvi golman bude Bobić. Slavko je isticao u par navrata koliko ga cijeni, a po meni je Boba dobro branio igrajući za Velež i Slobodu.
U odbrani će trebati baš rekonstrukcija. Više puta sam isticao da Siniši treba produžit ugovor, ne vjerujem da će tražiti neku abnormalnu platu. Problem će biti ko će biti backup Siniši ako ostane jer Musa je kod nas do ljeta, Stani je upitno hoćel produžit ugovor. Možda Slavko priključi Harisa Kurtovića iz omladinskog pogona da bude taj backup na desnom beku.
Na štoperskoj poziciji je isto yebeno jer se izgleda još nisu dogovorili sa Boccom oko ostanka, a i čini se da ga Slavko ne miriše. Bogi je pred kraj karijere, a Osmankoviću će ovo biti ključna sezona za njegovu budućnost u Želji jer ko što reče @nea momku je 20 godina već, a nema nikako seniorskog iskustva. Njemu je podhitno potrebna minutaža ako hoćemo da nešto bude od njega, da li to znači da će mu biti povećana minutaža naredne sezone ili će negdje na posudbu (što je po meni realnije) to nam ostaje da vidimo. Kerla je koliko toliko siguran za narednu sezonu.
Lijevi bek je isto upitan jer je vjerovatno Stoja doveden kao privremeno riješenje do ljeta. Bešireviću je tek 17 godina i kod njega situacija nije toliko alarmantna kao kod Keme, ali očekujem koliko toliko veću minutažu za njega naredne sezone. Neka moja želja za novu akviziciju na lijevom beku je Bojan Letić kojem ističe ugovor na ljeto, a izgleda da u Žilini ne računaju na njega. Nije mi jasno kako je tako izgubio mjesto u Žilini, igrao je redovno čak je i bio na pragu transfera u PAOK. Sjećam se da je i u Veležu razvaljivao. Menadžer mu je Edo Kurtagić.
Biće zanimljivo šta i kako sa veznim redom. Recimo dio Blagojević, Marković, Uglješa i Dino je ok pokriven. Baš me zanima hoće li Slavko tražiti tu nekog kvalitetnijeg igrača jer nikad ne znaš sa Jovanom i Uglješom kako su raspoloženi za utakmicu. Nekako mi se čini da nekad nisu dobri u vugla nikako.
Recimo i Dado bi mogao uletit na to mjesto centralnog veznog ( a i ofanzivnog veznog,zavisi gdje ga Slavko vidi). Nema sumnje da momak zna lopte, a mišljenja sam da će Slavko itekako znati iskoristiti njegov potencijal.
Na lijevom krilu imamo kvalitetnog igrača kao što je Zakarić. Konačno smo doveli pravo lijevo krilo, a ne da kao do sad moramo igrače na silu gurat da igraju tu poziciju. Ja vjerujem u Zakarića i njegove igračke sposobnosti, uvijek je imao potencijal za nešto više jer da nije ne bi džaba dobio poziv u repku. A i sjetimo se kako je vrhunski igrao u Širokom i Zrinjskom. Imao je malo slabiji start za nas, ali evo već u ovoj utakmici protiv Radnika je pokazao da zna. Odvratno mi je bilo čitati komentare poslije njegovih prvih utakmica za Želju. Kritika OK, ali pisale su se svakakve uvrede što na forumima što na facebooku. Naravno bilo je i onih "trenerskih magova" koji su ga već prekrižili bili poslije 3 utakmice.
Uz njega na lijevom krilu imamo Crnova koji može biti ogromno pojačanje ako to bude onaj Crnov iz Zrinjskog. Tako da lijevo krilo po meni za narednu sezonu ne treba tražiti.
Što se tiče desnog krila, nažalost na kraju sezone nas napušta jedan veliki igrač kao što je Miro. Ne moram ništa pisati za njega, svi ćemo se dugo sjećati njegovih partija. Igrač za kojeg apsolutno ne možemo naći zamjenu u našoj ligi, niko mu nije ni do koljena. Igrač koji ga nasljedi na njegovoj poziciji će imati jedan veliki teret da pruži bar približno dostojne utakmice koje Miro trenutno pruža. Stvarno ne znam koga bi mogli dovesti na njegovu poziciju, jedini igrač koji se sad za sad spominje je Đelmić koji nam se nabacuje preko medija. A i pitanje je ko će tom novom igraču biti backup na desnom krilu, jedino Crnov koji može pokriti obje krilne pozicije ako se ne varam. Ili možda čak neko iz omladinskog pogona.
Ofanzivni vezni: Zeba, Žera, Bekrić i Dado. Ne treba ovdje dovoditi novog igrača, samo je pitanje ko će igrati prvu postavu od ove četvorice. Zeba je ove sezone prvi izbor, ali ja bih naredne sezone pružio šansu Žeriću na ovoj poziciji ili ako ništa imao bi puno veću minutažu. Ako se budemo vodili onom "neka još je mlad, tek mu je 19 godina" , onda ništa od njega. Normalno je u fudbalu da momci u njegovim godinama igraju u prvim postavama svojih ekipa, samo što eto kod nas u BiH je momak od 20 i kusur godina još talenat. Ja razumijem da smo se ove sezone u yebenu situaciju da sad jednostavno nema prostora za eksperimente sa našim mladim igračima, ali od sljedeće sezone očekujem da dobije dosta ozbiljniju ulogu u ekipi.
Za Bekrića ni sam ne znam šta bih rekao, ne vidim ga u nešto ozbiljnijim kombinacijama naredne sezone (ako uopšte ostane). Jako mi je drag ali očigledno je da nije to to, i ako nas bude napustio na kraju sezone volio bih da se rastane sa klubom na jedan korektan način koji on zaslužuje jer je pravi sportista i željovac od glave do pete.
I na kraju ta pozicija napadača. Napušta nas najbolji napadač ove lige, što je samo po sebi veliki belaj na ljeto za nas. Kao i za Miru, zamjenu za njega u ovoj ligi isto ne vidim osim MOŽDA Obradovića,ali za njega će Krstajić tražiti dobru lovu tako da su po meni šanse minimalne da ga dovedemo. Iz naše lige za pola godine ističe ugovor Mešanoviću ali on je Husarićev igrač što vjerovatno znači da od njega nema ništa, a i ako ćemo iskreno nikad nisam nešto Mešanovića posebno cijenio tako da ga ne bih volio vidjeti u našem dresu. Od zvučnijih napadača na ljeto će bez kluba ostati Ermin Zec (koji igra i krilnog napadača), Anton Maglica i Ognjen Ožegović. Pitanje je koliko ih je realno dovesti, pogotovo sa finansijskog aspekta.
Mujagić nas napušta na kraju sezone tako o njemu nema potrebe bilo šta govoriti. Što se tiče Steve ako će pristati da ima ulogu rezerve kao i ove sezone, ja bih ga zadržao i naredne. Potreban nam je takav iskusan napadač koji će ući sa klupe i pokušati riješiti utakmicu kao što je riješio u Bijeljini. Vraća nam se i Dženis sa posudbe, on mi je isto upitan. Valjalo bi ga zadržat jer bi uz njega, te novog napadača i Stevu imali 3 napadača što bi bilo puno bolje u slučaju povreda, suspenzija i rotacija nego trenutno na samo 2 napadača.
Biće mnogo zeznuto naći napadača na ljeto kad ode Lendrić. Ima nekoliko zanimljivih kojima ističu ugovori na ljeto, prije svih Ožegović, u Hrvatskoj su na ljeto slobodni Soudani, Futacs i Said, ali sve bi to bili krupni zalogaji za nas. Onaj mali Rušević iz Pazara kojeg smo spominjali ljetos je završio u BATE Borisovu.