U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Kako god da završi nama opet trebaju četiri boda iz naredne dvije utakmice da se osiguramo za prolazak na Euro.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Odlično, sad prolazimo i ako jednu izgubimo a Francuska sve dobije. Ukratko, ako pobijedimo Izrael u petak to je to.Pivopija je napisao/la:Evo ga 1-1.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Od ovih talenata je bitnije da smo napokon dobili generaciju koju nafaka prati a to nikad nismo imali ni u jednom sportu 
Nad tobom sunce najljepše sja
U Uefinim takmicenjima se prvo gleda medjusobni omjer, a kod Fife gol razlika.Vucevich je napisao/la:Znaci gleda se "head to head" a ne gol razlika?Virtu4l je napisao/la:Odlično, sad prolazimo i ako jednu izgubimo a Francuska sve dobije. Ukratko, ako pobijedimo Izrael u petak to je to.Pivopija je napisao/la:Evo ga 1-1.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Mislis generaciju 'drugacijeg' mentalitetapinoglavi je napisao/la:Od ovih talenata je bitnije da smo napokon dobili generaciju koju nafaka prati a to nikad nismo imali ni u jednom sportu
Ovo bi stvarno bio ogroman uspjeh, uci medju 8 najboljih ekipa evrope 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Bili smo već jednom do 17, ali treba držati konstantnostirfo je napisao/la:Ovo bi stvarno bio ogroman uspjeh, uci medju 8 najboljih ekipa evrope
Tu je bilo 16 ekipa, ovdje je samo 8, tako da je ovo veci uspjehBelminM23 je napisao/la:Bili smo već jednom do 17, ali treba držati konstantnostirfo je napisao/la:Ovo bi stvarno bio ogroman uspjeh, uci medju 8 najboljih ekipa evrope
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Ovo im je bas bezveze sa samo 8 ekipa u zavrsnici...seniori sa 24 a juniori 8...
Za kadete cim su prosirili, mi smo se i plasirali po prvi put..
Ovo sad bi stvarno bio veliki uspjeh, posebno sto bi bilo preko francuza na njihovom terenu..
Ovaj remi **** i bugara nam je bas legao jer vrlo vjerovatno sa jos samo jednom pobjedom bi bili prvi u grupi.
Za kadete cim su prosirili, mi smo se i plasirali po prvi put..
Ovo sad bi stvarno bio veliki uspjeh, posebno sto bi bilo preko francuza na njihovom terenu..
Ovaj remi **** i bugara nam je bas legao jer vrlo vjerovatno sa jos samo jednom pobjedom bi bili prvi u grupi.
Bas to, moja greska, do mentaliteta je ova pobjeda. Da su imali drugaciji mentalitet francuzi se ne bi onako isfulali i mi bi izgubili utakmicubabino je napisao/la:Mislis generaciju 'drugacijeg' mentalitetapinoglavi je napisao/la:Od ovih talenata je bitnije da smo napokon dobili generaciju koju nafaka prati a to nikad nismo imali ni u jednom sportu
Nad tobom sunce najljepše sja
Ma ono danas je bilo strašno, svaki šut sam doživio kao nož u srce, kad god pogledam na semafor - tamo isti minut kao kad sam prošli put gledao, ni u 93. min nisam vjerovao da ćemo dobiti. Osjećaj kao kad Džumhur servira za meč a znaš da će zajebati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa to je do mentaliteta, pitaj pinoglavog:-)Virtu4l je napisao/la:Ma ono danas je bilo strašno, svaki šut sam doživio kao nož u srce, kad god pogledam na semafor - tamo isti minut kao kad sam prošli put gledao, ni u 93. min nisam vjerovao da ćemo dobiti. Osjećaj kao kad Džumhur servira za meč a znaš da će zajebati.
Nije ni basic puno bolji, malo prije spasava tri break lopte u servis gejmu za mec a do tada lagano sve zavrsavao:-)
Iz kojeg kluba je golman Marković
Partizan.brzi je napisao/la:Iz kojeg kluba je golman Marković
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
E nisam onda u toku, u svakom slučaju, samo da plasmani dolaze, a poslije ćemo tražiti i više 
Evo ako nekog zanima gdje sve igraju igrači:
PeppermintSA je napisao/la: Igor Marković (Partizan, Srbija), Marko Čubrilo (Partizan, Srbija), Mato Stanić (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Besim Šerbečić (Radnik), Emir Bijelić (Metz, Francuska), Amar Suljić (Ingolstadt, Njemačka), Denis Žerić (Željezničar), Benjamin Hadžić (Bayern, Njemačka), Zinedin Mustedanagić (Dukla Prag, Češka Republika), Ermedin Demirović (RB Leipzig, Njemačka), Martin Zlomislić (Široki Brijeg), Ivan Miličević (Široki Brijeg), Toni Nikić (Široki Brijeg), Marijan Ćavar (Zrinjski), Jasmin Čeliković (Rijeka, Hrvatska), Ševkija Resić (Sarajevo), Mirza Mustafić (Borussia Monchengladbach, Njemačka), Sandi Hušić (Wuppertaler SV, Njemačka).
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Ma kontinuitet plasiranja je najvažniji, Hrvatska je godinama na većini završnica u ovim omladinskim kategorijama i kao rezultat imamo njihove plasmane u seniorskoj konkurenciji na skoro svako veliko takmičenje u zadnjih 20 godina.BelminM23 je napisao/la:E nisam onda u toku, u svakom slučaju, samo da plasmani dolaze, a poslije ćemo tražiti i više
Srbija isto tako ima čak zapaženije rezultate posljednih par godina u ovim omladinskim kategorijama, i evo kako ulaze ti momci u seniore već sada vidimo da se Srbija vraća na reprezentativnu mapu svijeta, nakon 5,6 godina spavanja.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: fukare987, successminator i 30 gostiju.