Idemo u finale ovdje i onda borba sa Janowitzom za titulubadel62 je napisao/la:Mirza uzeo. Valjda su ovo naznake nekog buđenja.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Bice tesko u drugom kolu ali bas bih ga volio vidjeti u 1/4 finalu protiv onog dedice-prasinara..
Damir igra tenis na većem i ozbiljnijem nivou, zato je i logično da se on više prati.RafaGarros9 je napisao/la:Da li je realno da za Damirov jedan gem bude vise komentara nego za Mirzin citav mec...![]()
![]()
![]()
A tema je BiH tenis...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- RafaGarros9
- Kontakt:
Ovako se pratilo kad je i damir igrao chell. turnire a igrao ih je do jucer... a i da je tako kao sto ti kazes to ne opravdava jer tema je BiH tenis i svaki se teniser treba isto pratiti ili bar priblizno a ovo je ogromna razlika...Raonffa je napisao/la:Damir igra tenis na većem i ozbiljnijem nivou, zato je i logično da se on više prati.RafaGarros9 je napisao/la:Da li je realno da za Damirov jedan gem bude vise komentara nego za Mirzin citav mec...![]()
![]()
![]()
A tema je BiH tenis...
Pa kad bude Mirza igrao MD Mastersa vjerovatno će se i on pratiti kao i Damir, na AO prošle godine obojica su se pratila na isti način.RafaGarros9 je napisao/la:Ovako se pratilo kad je i damir igrao chell. turnire a igrao ih je do jucer... a i da je tako kao sto ti kazes to ne opravdava jer tema je BiH tenis i svaki se teniser treba isto pratiti ili bar priblizno a ovo je ogromna razlika...Raonffa je napisao/la:Damir igra tenis na većem i ozbiljnijem nivou, zato je i logično da se on više prati.RafaGarros9 je napisao/la:Da li je realno da za Damirov jedan gem bude vise komentara nego za Mirzin citav mec...![]()
![]()
![]()
A tema je BiH tenis...
Do Mirze je, upalim stream lik nije mogao dvije razmjene odradit, što bih sebi džaba kidao živce kad ne moram
Ne može se neki naš reprezentativac u fudbalu pratiti isto kao što se prati Džeko, ne može se Kikanović pratiti kao što se prati Nurkić, e isto tako ne može se ni Bašić pratiti kao što se prati Džumhur, bar ne u ovom trenutku. To je, valjda, najnormalnija stvar.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Joj i tebe faraone:-)
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir drugi meč na terenu br. 2, ovo što sad igra Troicki. Kamera užasna. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Idemo je odmah isprobati bmw-u za ljubavUnofficialpage je napisao/la:Damir drugi meč na terenu br. 2, ovo što sad igra Troicki. Kamera užasna.
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Vjerojatno ce biti na SK. Evo rade prijenos Troickog sa istog terena.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
- RafaGarros9
- Kontakt:
Dobro GS to je nesto drugo...ako se nece tad pratiti kad ce...Raonffa je napisao/la:
Pa kad bude Mirza igrao MD Mastersa vjerovatno će se i on pratiti kao i Damir, na AO prošle godine obojica su se pratila na isti način.
Do Mirze je, upalim stream lik nije mogao dvije razmjene odradit, što bih sebi džaba kidao živce kad ne moram
Ne može se neki naš reprezentativac u fudbalu pratiti isto kao što se prati Džeko, ne može se Kikanović pratiti kao što se prati Nurkić, e isto tako ne može se ni Bašić pratiti kao što se prati Džumhur, bar ne u ovom trenutku. To je, valjda, najnormalnija stvar.
Fudbal i kosarka su potpuno dr. sportovi i timski sportovi pa je i logicno da se nece pratiti svi isto al ovo je tenis...a onda se treba promjeniti i tema u: Damir tenis i jos ponesto
Nebitno što je GS, bitno je da je bilo na istom nivou kao i Damir. Ni Damira nisu pratili svi po challengerima, tu su bili samo 'najzagriženiji' fanovi. Sjećam se, igrali su mislim prošle godine odmah poslije AO jedan turnir zajedno njih dvojica (možda Sofija, nisam siguran) i obojica su se pratila istim intenzitetom, kasnije je Mirza pao qurcu za uši i logično da će ga manje ljudi pratitiRafaGarros9 je napisao/la:Dobro GS to je nesto drugo...ako se nece tad pratiti kad ce...Raonffa je napisao/la:
Pa kad bude Mirza igrao MD Mastersa vjerovatno će se i on pratiti kao i Damir, na AO prošle godine obojica su se pratila na isti način.
Fudbal i kosarka su potpuno dr. sportovi i timski sportovi pa je i logicno da se nece pratiti svi isto al ovo je tenis...a onda se treba promjeniti i tema u: Damir tenis i jos ponestoili Damir tenis i Mirza radi reda
Nema potrebe da se mijenja ime teme, i jedan i drugi teniser imaju svoje teme na ovom pdf-u, a ovo je zajednička tema na kojoj pratimo njihove nastupe, kao i Brkića, Šetkića, Fatića i djevojke... Slobodno piši o Mirzi, ne vidim ko ti brani
Nego šta kažeš, uzimamo li sutra kinesku ublehu?
- RafaGarros9
- Kontakt:
Mirza trenutno igra chell. turnire i ne prati se gotovo nikako msm samo se rezultat napise i ime slj. protivnika a kad je damir igrao iste pratio se kao sto se prati na mastersima toliko o vama...Raonffa je napisao/la:
Nebitno što je GS, bitno je da je bilo na istom nivou kao i Damir. Ni Damira nisu pratili svi po challengerima, tu su bili samo 'najzagriženiji' fanovi. Sjećam se, igrali su mislim prošle godine odmah poslije AO jedan turnir zajedno njih dvojica (možda Sofija, nisam siguran) i obojica su se pratila istim intenzitetom, kasnije je Mirza pao qurcu za uši i logično da će ga manje ljudi pratiti
Nema potrebe da se mijenja ime teme, i jedan i drugi teniser imaju svoje teme na ovom pdf-u, a ovo je zajednička tema na kojoj pratimo njihove nastupe, kao i Brkića, Šetkića, Fatića i djevojke... Slobodno piši o Mirzi, ne vidim ko ti brani![]()
Nego šta kažeš, uzimamo li sutra kinesku ublehu?
Nema potrebe da se mijenja al bi bilo logicnije da se zove kao sto rekoh...
Kinesku ublehu
Ma ni blizu se tada Damir nije pratio kao sada, vraćaj stranice, traži postove iz tog perioda. Možda se pratio više nego što se prati Mirza, al' i to je zato što smo tada konačno u perspektivi dobili nekog tenisera koji bi mogao uraditi nešto značajnije u svojoj karijeri, a da od početka iste nastupa pod našom zastavom. Nimalo ne iz razloga kojeg ti pokušavaš navesti, kao neki vid favorizovanja Damira.RafaGarros9 je napisao/la:Mirza trenutno igra chell. turnire i ne prati se gotovo nikako msm samo se rezultat napise i ime slj. protivnika a kad je damir igrao iste pratio se kao sto se prati na mastersima toliko o vama...Raonffa je napisao/la:
Nebitno što je GS, bitno je da je bilo na istom nivou kao i Damir. Ni Damira nisu pratili svi po challengerima, tu su bili samo 'najzagriženiji' fanovi. Sjećam se, igrali su mislim prošle godine odmah poslije AO jedan turnir zajedno njih dvojica (možda Sofija, nisam siguran) i obojica su se pratila istim intenzitetom, kasnije je Mirza pao qurcu za uši i logično da će ga manje ljudi pratiti
Nema potrebe da se mijenja ime teme, i jedan i drugi teniser imaju svoje teme na ovom pdf-u, a ovo je zajednička tema na kojoj pratimo njihove nastupe, kao i Brkića, Šetkića, Fatića i djevojke... Slobodno piši o Mirzi, ne vidim ko ti brani![]()
Nego šta kažeš, uzimamo li sutra kinesku ublehu?![]()
Nema potrebe da se mijenja al bi bilo logicnije da se zove kao sto rekoh...
Kinesku ublehubar nije u ponasanju ubleha...msm da ne al nije nemoguce...
Kao što rekoh, prate se u skladu sa svojim rezultatima, prosto k'o pasulj.
Ma gazi to Damke k'o plitak potok
- RafaGarros9
- Kontakt:
Raonffa je napisao/la:
Ma ni blizu se tada Damir nije pratio kao sada, vraćaj stranice, traži postove iz tog perioda. Možda se pratio više nego što se prati Mirza, al' i to je zato što smo tada konačno u perspektivi dobili nekog tenisera koji bi mogao uraditi nešto značajnije u svojoj karijeri, a da od početka iste nastupa pod našom zastavom. Nimalo ne iz razloga kojeg ti pokušavaš navesti, kao neki vid favorizovanja Damira.
Ma sta nije uvijek se pratio ovako i drasticno vise nego Mirza to znam jer sam i tada pratio i kom. a da vracam nema potrebe
Koga damir ne gazi od najboljeg do najgoreg na svijetu...
Rekoh ti ja sve razloge, al' nećeš ti da čitaš očiglednoRafaGarros9 je napisao/la:Raonffa je napisao/la:
Ma ni blizu se tada Damir nije pratio kao sada, vraćaj stranice, traži postove iz tog perioda. Možda se pratio više nego što se prati Mirza, al' i to je zato što smo tada konačno u perspektivi dobili nekog tenisera koji bi mogao uraditi nešto značajnije u svojoj karijeri, a da od početka iste nastupa pod našom zastavom. Nimalo ne iz razloga kojeg ti pokušavaš navesti, kao neki vid favorizovanja Damira.
Ma sta nije uvijek se pratio ovako i drasticno vise nego Mirza to znam jer sam i tada pratio i kom. a da vracam nema potrebejer znam da jest...Svi znamo kako se damir pratio kad je igrao chell. turnire po turskoj a moze se i mirza pratiti isto al ocigledno da se neko favorizuje
...pa zato bi bila logicna promjena teme...
Koga damir ne gazi od najboljeg do najgoreg na svijetu...
Normalno
- RafaGarros9
- Kontakt:
Raonffa je napisao/la:Rekoh ti ja sve razloge, al' nećeš ti da čitaš očiglednoRafaGarros9 je napisao/la:Raonffa je napisao/la:
Ma sta nije uvijek se pratio ovako i drasticno vise nego Mirza to znam jer sam i tada pratio i kom. a da vracam nema potrebejer znam da jest...Svi znamo kako se damir pratio kad je igrao chell. turnire po turskoj a moze se i mirza pratiti isto al ocigledno da se neko favorizuje
...pa zato bi bila logicna promjena teme...
Koga damir ne gazi od najboljeg do najgoreg na svijetu...![]()
Normalno
Pa i ja tebi sve napisa al ne citas msm...
Samo da ne dodje neki igrac sa pozicije 500 i da ga ne dobije...
Pa čitam, sve sam pročitao što si napisao i na sve sam ti dao racionalan odgovor, al' ti opet o nekom favorizovanju jbg.RafaGarros9 je napisao/la:
Samo da ne dodje neki igrac sa pozicije 500 i da ga ne dobije...ono rutinski kao sto je bilo u pono,puno slucajeva...
Ma kakvi, nema takvih na Mastersima
- RafaGarros9
- Kontakt:
Pa kad je favorizovanje ocigledno,jos mi samo reci da nisam u pravu...Raonffa je napisao/la:Pa čitam, sve sam pročitao što si napisao i na sve sam ti dao racionalan odgovor, al' ti opet o nekom favorizovanju jbg.RafaGarros9 je napisao/la:
Samo da ne dodje neki igrac sa pozicije 500 i da ga ne dobije...ono rutinski kao sto je bilo u pono,puno slucajeva...
Sreca njegova pa nema,al ima na chell. sad ce on ubrzo da zaigra samo polako...
Nisi upravu, već sam ti naveo razloge u prethodnim postovima, ali kao što rekoh jednostavno ne čitaš ili ne želiš da čitaš.RafaGarros9 je napisao/la:Pa kad je favorizovanje ocigledno,jos mi samo reci da nisam u pravu...Raonffa je napisao/la:Pa čitam, sve sam pročitao što si napisao i na sve sam ti dao racionalan odgovor, al' ti opet o nekom favorizovanju jbg.RafaGarros9 je napisao/la:
Sreca njegova pa nema,al ima na chell. sad ce on ubrzo da zaigra samo polako...
Ma kakvi, možda pokoji ukoliko baš padne u formi (a to ne bi smijelo da se desi jer sad ide sezona šljake, podloga gdje je on opet objektivno najkvalitetniji i gdje nam je na neki način, izuzev Monte Carla, ostao dužan prošle godine nakon odličnog početka sezone na hardu) al' fokus je na ATP turnirima ove godine
- RafaGarros9
- Kontakt:
E jbg ne citas ti mene ne citam tebe,napisem ti kako stvari stoje al neces da obratis paznju...Raonffa je napisao/la: Nisi upravu, već sam ti naveo razloge u prethodnim postovima, ali kao što rekoh jednostavno ne čitaš ili ne želiš da čitaš.
Ma kakvi, možda pokoji ukoliko baš padne u formi (a to ne bi smijelo da se desi jer sad ide sezona šljake, podloga gdje je on opet objektivno najkvalitetniji i gdje nam je na neki način, izuzev Monte Carla, ostao dužan prošle godine nakon odličnog početka sezone na hardu) al' fokus je na ATP turnirima ove godine
Ma ko rece da je on najkvalitetniji tu a najbolje rez. pravio na hardu...jos treba da dokaze da je tu najbolji...msm najbolji ne zna se gdje je gori...Ma kakav monte carlo evo da te pitam sta je to recimo njegov cilj na tom turniru??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.