NK Zvijezda Gradačac

amertiger
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la amertiger » 09 avg 2010, 19:39

E ovako, relano ste zasluezno izgubili i zeljo je bolji od vas tacno za ovih 2-0. Dobro ste se postavljali u prvom onda kadste primili golove vasi igraci ko da nisu vise igrali, nasim im radili sta su htjeli.

Vas golman ispo mangup na pocetku drugog drama, raja ga gadjla sa kikirkijem ak se ne varam on ga uze otvrio ustima i sasu :D, kasnije se usutio poslje dva gola i poslje opomene od sudije, ali na kraju je i on nama dao aplauz a i ja sam njmu namjenio jedan svoj :D

Sto se tice navijanja, smjesno sto se tice pjesama, a broj je odlican, samo mi se cini da je ondje prosjek bio 18 godina ako ne i manji :D, ali i to nesto znaci ako nista imate podloge za buducnost :D.

I da vas pitam na kojem jeziku vi navijate, ona prva vasa pjesma koju ste pjevali ili bolje reci mrmljali je nevjerovatna ja sam se ibretio, bili ste nam drama smjesni :D
Mes Que Un Club

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 09 avg 2010, 20:08

Odlicno sto si to spomenuo.Kakav je motiv covjeku koji nije napravio nikakvu gestu **** mater,gadjati sokovima,kikirikijem itd?
Primitivizam teski.A ono kod ispucavanja golmana "Golmane ****......." je tako ofucano i izblijedilo...nemam rijeci
Kako to primitivno sa strane izgleda.
Na pocetku se pjeva "Grbavica" i super stimung se napravi a ovo poslije...

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 09 avg 2010, 20:25

Ja mislim da smo mi jaci u odnosu na proslu sezonu 30-40%.U to sam siguran.Sjecate li se mozda prosle sezone kada smo od Rudara primali 3 komada na poluvremenu,kada smo od Veleza primili 5 komada,Travnika,Celika,OLimpika po 4, koga sve ne...Nismo mogli izdrzati ni jednu utakmicu a da u prvih dvadeset minuta neprimimo gola.Sada je situacija daleko drugacija.Treba biti strpljiv sa ovom ekipom doveli smo deset novih igraca,otislo je trinaest,treba vremena da se sve to poslozi.Iz utakmice u utakmicu igrat cemo sve bolje i bolje.Pa evo vidite i sami kako nas je Zeljo dugo lomio,imali smo dvije 10000% sanse kod 0:0, i da smo tu dali golove siguran sam da ne bi izgubili.
A sto se tice trenera,ja mislim da on uopste nije los trener,prosle sezone je imao jako lose igrace,imali smo i sudjenje protiv sebe, pa ipak nas je ostavio u ligi.Jeste da u ovom trenutku po meni ima viska igraca u Zvijezdi koji ako sada u ovoj polusezoni ne pokazu da zasluzuju igrati sigurno odlaze na zimu,prije svega mislim na napadace(Djoric,Husic,Sest).Ta trojica igraca dovedeni su u Zvijezdu da daju golove a ukupno su zabili samo DVA GOLA.Kada bi se njih trojice otarasili i doveli jednog kvalitetnog spica bili bi odlicni.Ovako je sav teret u napadu pao na Tosunovica.I sam Djoric je izgubio kredit kod trenera,nije vise starter a njega je sada ubacio silom prilika jer se povrijedio Tosunovic.
Uglavnom ovom treneru i igracima treba podrska jer oni sigurno imaju kvalitet da naprave rezultat.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 09 avg 2010, 21:43

samuraj je napisao/la:Odlicno sto si to spomenuo.Kakav je motiv covjeku koji nije napravio nikakvu gestu **** mater,gadjati sokovima,kikirikijem itd?
Primitivizam teski.A ono kod ispucavanja golmana "Golmane ****......." je tako ofucano i izblijedilo...nemam rijeci
heh pa utakmica je,sta ce mu pjevat od branka kockice u svijetu caruje drugarstvo?...navijace niko nije gadjo,psovo im?prosli put je cjeli sjever ispratio vas i pjevio zvijezda ali zbog takvih ko sto si ti zadrti i nefleksibilni unosi se pometnja...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 09 avg 2010, 21:46

samuraj je napisao/la:
mirzza je napisao/la:sinoc ste zasluzeno porazeni i nadam se da od vasih navijaca necu vise slusati nebuloze kako ste pokradeni. Igrali ste bunker prvo poluvrijeme, u drugom niste iskoristili sanse i to je to.
Drugi put razmislite sa najavama da dolazite na Grbavicu po 3 boda i manje se furajte da ste hapoel ;)
1.svaka utakmica je za sebe,u jednoj budes ostecen u drugoj ne
2.nista ti ne moras slusat od navijaca Zvijezde.Lagano odje.bes sa dijela foruma vezanog za Zvijezdu i ne citas ono sto te mozda iritira
3.Bunker?Cekaj da ti dodje Leotar,Sloboda,Drina,da ne nabrajam dalje.Nas ces se sjecati kao otvorene ekipe
4.Svako ima pravo da se nada,posebno Zvijezda kod Zelje jer 2 puta dok je bio Ninkovic nesretno izgubila
tako da saberi i oduzmi pricas gluposti
1. Govorim za OVU tekmu jer nemate razloga za pola godine trubite da ste '' pokradeni''.
2. Boli me neka stvar za vas pdf, ali ta sranja slusam na ZELJINOJ temi prije svake tekme sa Zvijezdom a i na temi x kolo premier lige.
3. Govorim za temu od sinoc.
4. Zvijezda je spletom okolnosti uzela jednom bod na Grbavici i dosta ce vode Miljackom proci dok se to ne ponovi, dakle jedno je nadati se a drugo se furati i omalovazavati. Jarane nekad je i Gradina iz Srebrenika dobijala na Grbavici a sad je nema nigdje, dakle kani se proslosti i gledaj sadasnjost a ona je da je Zeljo branitelj titule prvaka drzave.

Ziv ti meni bio i navijao za Zvijezdu ;)

P.S ono za golmana je tradicija na Grbavici i traje vise od 10 godina, ekstra zajebancija.
Cuva Bog Zelju svog!

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 09 avg 2010, 22:35

U srijedu igrate prijateljsku protiv Sloge u Doboju!

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 09 avg 2010, 22:45

Ja o jednom pojedinci o desetom. Sto bi reko Djuro:bojim se da se nismo bas najbolje razumjeli,ali nebitno. Neke se stvari ne mogu kupiti novcem

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 avg 2010, 23:14

samuraj je napisao/la:Odlicno sto si to spomenuo.Kakav je motiv covjeku koji nije napravio nikakvu gestu **** mater,gadjati sokovima,kikirikijem itd?
Golman je pobrao simpatije sjevera jos prosle sezone tako da su mu mnogi ostali duzni :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 10 avg 2010, 06:40

nick je napisao/la:
heh pa utakmica je,sta ce mu pjevat od branka kockice u svijetu caruje drugarstvo?...navijace niko nije gadjo,psovo im?prosli put je cjeli sjever ispratio vas i pjevio zvijezda ali zbog takvih ko sto si ti zadrti i nefleksibilni unosi se pometnja...
slušaj ba drug, ja znam kako sam ispraćen bio i to sa upaljačima, i gledao tekmu oko 60 min. Pa vi to zovete fer dočekom gostiju i zbog toga ja na Grbavicu neću nikad doći. Svaka čast pojedincima i ljudima koji su na jugu, ali ova scena na sjeveru Grbavice nula poena. Ajd vi fino se spremite pa dodjite u Gradačac i vidite kako se dočekuju gosti ;)
Dragon Town

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 10 avg 2010, 08:17

mirzza je napisao/la:
samuraj je napisao/la:
mirzza je napisao/la:sinoc ste zasluzeno porazeni i nadam se da od vasih navijaca necu vise slusati nebuloze kako ste pokradeni. Igrali ste bunker prvo poluvrijeme, u drugom niste iskoristili sanse i to je to.
Drugi put razmislite sa najavama da dolazite na Grbavicu po 3 boda i manje se furajte da ste hapoel ;)
1.svaka utakmica je za sebe,u jednoj budes ostecen u drugoj ne
2.nista ti ne moras slusat od navijaca Zvijezde.Lagano odje.bes sa dijela foruma vezanog za Zvijezdu i ne citas ono sto te mozda iritira
3.Bunker?Cekaj da ti dodje Leotar,Sloboda,Drina,da ne nabrajam dalje.Nas ces se sjecati kao otvorene ekipe
4.Svako ima pravo da se nada,posebno Zvijezda kod Zelje jer 2 puta dok je bio Ninkovic nesretno izgubila
tako da saberi i oduzmi pricas gluposti
1. Govorim za OVU tekmu jer nemate razloga za pola godine trubite da ste '' pokradeni''.
2. Boli me neka stvar za vas pdf, ali ta sranja slusam na ZELJINOJ temi prije svake tekme sa Zvijezdom a i na temi x kolo premier lige.
3. Govorim za temu od sinoc.
4. Zvijezda je spletom okolnosti uzela jednom bod na Grbavici i dosta ce vode Miljackom proci dok se to ne ponovi, dakle jedno je nadati se a drugo se furati i omalovazavati. Jarane nekad je i Gradina iz Srebrenika dobijala na Grbavici a sad je nema nigdje, dakle kani se proslosti i gledaj sadasnjost a ona je da je Zeljo branitelj titule prvaka drzave.

Ziv ti meni bio i navijao za Zvijezdu ;)

P.S ono za golmana je tradicija na Grbavici i traje vise od 10 godina, ekstra zajebancija.
Spletom okolnosti je Zvijezda vodila do samoga kraja(kada je uzela samo bod na grbavici),igralo se u sudackoj nadoknadi i dali ste gol uz pomoc sudija i igralo bi se sve dok ne dadnu vam sudije gol,da bi vi izvukli bod na Grbavici,i tada smo pokradeni,zasto niko ne pise za sada da smo pokradeni,sada je bilo sudenje ok, pisemo realno ,zato ne pisi gluposti ili si lud ili ti noge smrde.Ako slusas sranja na Zeljinoj temi onda tamo i odgovaraj ako te boli za ovom nasom,a vidim boli te ,to je hronicna upala nerealnosti +komplex,a sadasnjost je da slabo branite titulu i kani se proslosti vec je odbrani,hehehe

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 10 avg 2010, 11:59

@Žbljohar

Na sjever dolaze ljudi da gledaju utakmicu i podjahkad koju pjesmicu otpjevaju. Na jug idu mladja raja da navijaju i zato ne cudi da nema uskladjenosti izmedju te dvije tribine osim mozda na 1-2 pjesme. Znaci, ukratko, niko ne ocekuje od ljudi na sjeveru da navijaju 90 minuta.
Koliko znam, na svim stadionima imas jednu tribinu gdje su oni koji navijaju svo vrijeme i ostale tribine koje se samo povremeno ukljuce. Mozda u Gradaccu nije tako pa pricas o tome da se jug i sjever "razilaze" u navijanju.

Postujem tvoje misljenje o HZ, fukarama, ultrasima, robijasima i lesinarima te o njihovoj jacini u odnosu na manijake. Imas pravo na svoje misljenje i bezveze je sad da se raspravljamo oko toga.

Vasi navijaci imaju finih pjesmica, bas onako ritmicnih za neko kolce. A dobosar je izgleda pokupljen sa svadbe jer bas te ritmove svadbarskih pjesama iz naroda hvata svo vrijeme .. ;)

Pozdrav!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 10 avg 2010, 13:00

stvarno nemam pojma zasto su ovi zeljovci toliko zapeli za nas pa vise po nasem forumu pricaju kako pjevamo njihove pjesme i tako te stvari a vidite ljudi to je dobro sto oni tako pricaju jer znaci da smo se culi cijelo vrijeme hehehe culi smo se spram njihove 2000 manijaka na jugu dajte ba pustite nas na miru ba nismo mi neka jaka skupina nemamo svoje neke pjesme pa sta volimo svoj klub idemo za njime bodrimo ga kako znamo jesmo li vas mozda provocirali na grbavici nismo jesmo li samo navijali za svoj klub jesmo sta hocete od nas koji qrac nemogu svi biti mnogobrojni kao vi nemogu svi imati svoje pjesme kao vi al moze kako moze i ohladite vise bolan ;)

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 10 avg 2010, 13:46

ma daj ba sta vam je... Prvo ste se uzdigli prije tekme ono uzecemo bod ako ne i tri sigurno!... Onda dodje nekih tridesetak-cetrdeset navijaca i mumljaju po tribini+pjevaju nase pjesme...i onda vas beslija i visca usutkaju fino...i sad pricate po pdfu o navijanju, i govoris da su sve druge navijacke skupine bolje od nas i goboris od ne skladnosti sjeverne i juzne tribine... Sjever i jug nemaju nikakve veze, na sjeveru su blic navijaci... Otpjevaju w pjesmice max, a za nekoliko mjeseci ces, nakon sto vas sarajevo podere takodjer, pricati hordama kako su sve druge navijacke grupe bolje od njih...budi realan 1 u zivotu...!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 10 avg 2010, 16:54

Čega ba veću posjetu?! Imaš li ti to crno na bijelo?

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 10 avg 2010, 17:03

Dobro , znam ja da je vama doci u Sarajevo i na Grbavicu, gledanje Želje uživo i slušanje Manijaka događaj za pamcenje i prepricavanje - to je OK jer niste jedini.... ali pretjerujete više sa tim impresijama, pricate evo dva dana o tome samo.
Imacete priliku da dođete i naredne godine ako opstanete u ligi...bice još prilika polako ba.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 10 avg 2010, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 10 avg 2010, 17:13

Žbljohar je napisao/la:
drop je napisao/la:Dobro , znam ja da je vama doci u Sarajevo i na Grbavicu, gledanje Želje uživo i slušanje Manijaka događaj za pamcenje i prepricavanje - to je OK jer niste jedini.... ali pretjerujete više sa tim impresijama, pricate evo dva dana o tome samo.
Imacete priliku da dođete i naredne godine ako opstanete u ligi...bice još prilika polako ba.
Ha ha ha odusevljen sam nema sta,jedini stadion na svijetu gdje su tribine iza gola,atmosfera uf,bolju su HZ napravile u Gradaccu.
hehe znao sam da ce biti ovakav odgovor...poput iskompleksiranog @sevena, garant si latentni prikriveni pitar 100% dok odmah praviš poređenje sa pitarima misleci pri tome da ce time nekome nešto šuknuti :lol: ahaaa svakako
Sam si se provalio i odao...znaci još jedan medicinski slucaj mrzitelja Želje i svega što se veže za njega.
Ništa novo yebiga, nisi ni prvi ni posljednji...samo stani u red, duga je ta lista ;)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 10 avg 2010, 17:20

Dokle ovo vise.Hajde dobro je.Svi su u pravu,idemo dalje

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 avg 2010, 18:58

Tema!

Off pobrisan,cune mjerite na tifo forumima...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 10 avg 2010, 20:11

Na ovom forumu otvorio sam novu temu u rubrici odbojka ŽOK Kula-Gradačac.Evo ako neko ima info o nasim odbojkasicama neka postavlja postove,jer vidim da u novo prvenstvo ulaze sa velikim ambicijama,doveli su veliki broj igracica,a ove sezone su izborile i Evropu.One su svojim igrama zaduzile da na njihovim utakmicama dodje veci broj ljudi i da imaju nasu podrsku.
Pa eto jos jednom bujrum na temu ŽOK Kula-Gradačac.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 10 avg 2010, 23:24

Hadžiđulbić je najveća mana Zvijezde. Eh, Kariću, dobri Kariću...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.