Jasmin Kršić (Željezničar), Enio Zilić (Željezničar), Dobrica Tegeltija (Vojvodina, Srbija), Dino Kurbegović (Mainz, Njemačka), Rijad Sadiku (Sarajevo), Jusuf Gazibegović (Red Bull Salzburg, Austrija), Marko Brkić (Crvena Zvezda, Srbija), Stefan Santrač (Crvena Zvezda, Srbija), Đani Salčin (Sarajevo), Milan Šikanjić (Crvena Zvezda, Srbija), Eldin Omerović (Sloboda), Matej Perković (Široki Brijeg), Emir Sejdović (FSV Frankfurt, Njemačka), Armin Imamović (Sarajevo), Nemanja Vještica (Partizan, Srbija), Domagoj Marušić (Široki Brijeg), Elvis Mehanović (Genk, Belgija), Milan Savić (Crvena Zvezda, Beograd).badel62 je napisao/la:Ima li gdje spisak u17 sa imenima klubova iz kojih dolaze? Sutra Slovenci, zadnjih 8 nisu izgubili.
Al' ne možeš računati svih osam utakmica, nije to ista generacija momaka bila
Možeš u obzir uzeti ove zadnje tri u okviru ovih kvalifikacija za elitne kvalifikacije gdje su imali dva remija sa Izraelom i Francuzima, te pobjedu protiv Estonije.
Što se nas tiče, iskreno da kažem ne znam šta da očekujem od ovih naših momaka, nisam baš upoznat sa njihovim kvalitetama. Od igrača znam ove iz Želje i Sarajeva, i čini mi se da su ovi iz Partizana i Zvezde nastupali prošle godine na onom Turniru prijateljstva u Stanišićima (što SK radi live prenose utakmica), sjećam se ovog Šikanjića iz Zvezde
Mada ne znam objektivno njihove kvalitete.